עזרה לגבי תיקים
-
היי
אקדים ואומר שאני ממש לא מבינה כלום בנושא ציוד טיולים אז תסלחו לי...
הלכתי היום להתרשם קצת מציוד, ויש לי כמה שאלות:
המליצו לי בתור תיק גדול על Tatonka Ganga 60, מדדתי אותו עליי עם משקל ועם התאמה של כל הרצועות והוא הרגיש בסדר. הוא מיועד עבורי כדי לחיות מתוכו בנוחות קצת פחות מחודשיים, ולהתניידות בקלות איתו על הגב ממקום למקום, אבל לא לטרקים עם התיק על הגב. כך שתיק ברמה בינונית ומחיר סביר זה הכיוון שאני מחפשת. הוא מומלץ ליעוד הזה?
המליצו לי בחנות גם לקנות כיסוי גשם - למרות שלא יהיה גשם בתקופה שבה אטייל, פשוט כדי לשמור על התיק מדברים כמו שמש, אבק וכו'. אכן כדאי?
לגבי תיק יום - בתיק כזה אני כן מוכנה להשקיע כי הכוונה שישמש אותי גם לטיולי-יום וכד' בטיול הקרוב (זימבבואה באוגוסט-ספטמבר), גם לחיים אחרי, ליורוטריפ בעוד שנה... אשמח לקבל המלצות לתיקים נוחים לשימוש כללי ולטיולי-יום, סביר שיהיה עליי לא מעט (אמנם לא בטרקים משוגעים או טיפוס הרים אבל עדיין), סביבות ה30L נפח (לא עם שלוקר או דברים בסגנון).
תודה רבה!

-
עזרה לגבי תיקיםהטטונקה אחלה תיק - אם התאים לך במחיר והיה נוח, לכי עליו.
כיסוי גשם - מה אכפת לך שיהיה איתך? לא עולה הרבה וכדאי שיהיה.
תיק קטן - כמו שעשית עם התיק הגדול, לכי קצת למדוד ולהתרשם בחנות, אם יהיו התלבטויות ספציפיות יותר נשמח לעזור.
-
עזרה לגבי תיקיםמצטרף לאמיר- הטטונקה חברה טובה ואני אישית מאוד מרוצה מהם, כנל הדגם גנגה שהוא סבבה, אם אין שום תוכנית לגשם אז אין צורך, אבל אם את רוצה להסיר חשש מליבך את יכולה לקנות לשם הביטחון זה בין 80-100 ש"ח וחוסך את הדאגה.
תיק יום- להיכנס לחנות, לראות מה יש, למדוד ולבחור...
-
עזרה לגבי תיקיםתודה על התשובות!