אזור אגם גרדה סוף שבוע
-
הי אנחנו משפחה עם 4 ילדים בני 4-18
מגיעים לגרדה ביום שישי עד יום שלישי כולל .
אשמח לקבל המלצה איך לחלק את הזמן לגבי סוף שבוע
הבנתי שלוונציה כדאי להגיע בשני או שלישי האם גם שבת בסדר??
וגם לגרדלנד כדאי בשני או שלישי ולא בסוף שבוע
מה ממולץ לעשות ביום שבת ראשון ?? וביום ההגעה ?
אנחנו נוחתים במילנו בשעה 11
אשמח לקבל המלצות
-
אזור אגם גרדה סוף שבועשלום,
מותר לשאול אם מצאת חבילת נופש או הרכבת מלון וטיסה בנפרד?
אם חבילה, דרך מי?
אני פשוט מחפש חבילות לאגם גרדה או לאגם קונסטנץ ולא ממש מצליח למצוא משהו...
-
אזור אגם גרדה סוף שבועטיסות ומלונות בנפרד הזמנתי ממש מזמן
-
אזור אגם גרדה סוף שבועהיי,
ונציה עמוסה תמיד. בשבת, בשני, בקיץ ובסתיו.
לא כזה משנה לדעתי.
העיר מדהימה ומיוחדת, אבל להסתובב יום שלם, בחום, ולצד מאות אלפי תיירים, איך נאמר, מעט מעייף.
כמובן, לא אומר שכדאי לוותר. אבל קחו בחשבון שזה לא יום שיותיר בכם כנראה רושם אדיר.
נדמה לי שונציה צריכה להיות הרבה יותר מיוחדת בחורף, אבל זאת סתם תחושה.
לגבי גארדה - מאוד אהבנו את החלק הצפוני של האגם. ריבה עיירה מאוד חמודה. אפשר לעלות לאגם טנו הקטן (נסיעה של 10-15 דק' בעליה תלולה מריבה).
אפשר לנסוע לאגם לדרו (משהו כמו חצי שעה), שם יש פחות אנשים, נוף מרהיב, ואפשרות לשכור סירה עם מגלשה, לקפוץ למים וכו' (מושלם לדעתי בשביל ילדים).
ניסינו גם לנסוע לרכבל (לא זוכר את השם), אבל התור הזכיר לנו תור ללחם בתקופת מלחמת העולם השניה (לא שיש לי מושג), ווויתרנו, וסתם מצאנו איזה מקום לשבת על גדות האגם (גארדה). היה מאוד יפה.
-
אזור אגם גרדה סוף שבועהיי
יש להניח כי אם אתם נוחתים בשעה 11, תגיעו לאחר לילה ללא שינה או שינה קצרה. לכן כדאי לצאת משדה התעופה ישירות למקום הלינה ולטייל בסביבה הקרובה.
לא ציינתם את מקום הלינה שלכם אבל, לאורך הגדה הדרומית של האגם אפשר לטייל בבורגטו , בסירמיונה ( הגענו לשם בערב אחרי יום בגרדהלנד וזה הספיק... ) , אפשר לעלות ברכבל למונטה באלדו ( הגענו בבוקר, היה תור ענק. המשכנו לאגם לדרו וחזרנו לקראת 15:00 - כשלא היה תור בכלל ) כדאי לעלות לשם רק אם יש ראות טובה ולא מעונן...
ונציה - ביולי אוגוסט סביר להניח שיהיה חם למדי ויש לקחת זאת בחשבון .
לא היינו - אבל יש המלצות רבות מאוד על ארוחת אבירים ( גם בדרום האגם ).
-
אזור אגם גרדה סוף שבועכמה עלתה הטיסה ועם מי טסתם ?
היכן התאכסנתם ומה הייהת העלות ?
האם שכרתם רכב? מה הלות שכירת הרכב?