טיסה להודו
-
היי
מתוכנן בספטמבר וראיתי שיש מס' חברות תעופה כאשר החברות האירופאיות עם עצירה במינכן או וינה יחסית זולות 1000$ ועם עצירות של עד 6 שעות לערך ואף פחות.
או לופטהנזה או סוויס אייר .
או החברות האחרות שעוצרות בעמאן או תורכיה.
מה אתם אומרים? ללכת על האירופאיות
המלצה על אתר טוב לטיסות וחברת תעופה אשמח לקבל
תודה
-
טיסה להודוTravelist רק שים לב אם אתה סוגר לסמן ללא ביטוח ( אלא אם אתה מחליט לעשות דרכם זה של אראל), ואל תבנה על שינויים אחרי שסגרת זה עולה 224$ אם אני לא טועה, בכל מקרה יש שם טיסות ממש זולות דרך מוסקבה בחברה אירופאית נראה לי, אני סגרתי ב 730$
-
טיסה להודוגם אני סגרתי ב-730USD דרך מוסקבה עם עצירה שם למשך 13 שעות בערך... זה נחמד, מאפשר לנוח מהטיסות ולראות קצת את מוסקבה.
לאתר זאפ יש את הממשק חיפוש טיסות הכי נוח בארץ לפי דעתי.
אגב, גם kayak השתפרו מאוד, הממשק הכי נוח בעולם אבל הטיסות לא הכי זולות, שם לפחות אתה יכול להכיר ממש את כל חברות התעופה שמציעות טיסות למזרח.
-
טיסה להודוכדי להמנע מהקונקשנים הארוכים ברוסיה, ובשביל האיכות וגם קצת העניין, החלטתי להוסיף 70 דולר ולטוס עם Qatar Airways. אמנם מדובר בשני קונקשנים (הראשון דרך לרנקה), אבל מחירים גם די נוחים.
-
טיסה להודוה אתם אומרים על טיסה להודו 19.9 עם Turkish Airlines הטיסה יחסית קצרה עם קונקשיין קצר מאוד ומחיר סביר.
תל אביב-איסטנבול(המתנה 3 שעות)-דלהי
יש האומרים שלא נעים ואף מפחיד קצת
מה דעתכם? -
טיסה להודוטסתי איתם לתאילנד, השירות היה מעולה והמטוס חדש יחסית.
-
טיסה להודוטסתי איתם לפני שנתיים להודו עם קונקשן של 8 שעות באיסטנבול ובתקופה יותר מתוחה.
לא הרגשתי דבר, והטיסה הייתה ברמה גבוהה מאוד מכל בחינה.