טיסה מעל הגרנד קניון
-
לצערי, אני מתחילה להבין שהדרך היחידה שאוכל לראות את הגרנד קניון חוץ מבסרטים, זה בטיול-טיסה. או שאצטרך לוותר ויתכן שלעולמים....

האם מישהו היה בטיסה כזו בשנים האחרונות? יש המלצות/אזהרות?
יעל
-
טיסה מעל הגרנד קניוןלא ניסיתי עדיין אבל בדקתי אפשרות לקחת טיסה שכזו בביקורי הקרוב באוגוסט. זול זה לא:-) תקישי בגוגל grand Canyon + helicopter. יש לא מעט חברות / הצעות.
-
טיסה מעל הגרנד קניוןאני מניח שנקודת המוצא היא לאס וגאס.
יש טיולי יום באוטובוס .זה בנוסף לאפשרויות של טיסה במטוס קל אן מסוק..
-
-
טיסה מעל הגרנד קניוןלאחר שני ביקורים מאכזבים בגרנד קניון אני נוטה לחשוב שאכן יופיו ועצמתו באים לידי ביטוי רק מלמעלה, בטיסה....אני רק רוצה לציין שטיסת הליקופטר היא לא הכי יציבה ואנשים עם נטייה למחלת ים צריכים להתכונן לתחושות פיזיות לא פשוטות (או אולי פשוט לקחת כדור מתאים) - הנסיון האישי שלי הוא מטיסה בהליקופטר בהרי הרוקיס הקנדיים, טיסה שהיתה מדהימה ביופיה, חוויה יוצאת דופן, אך מאתגרת מבחינת בחילות.
-
תודה, מידע חשוב!עד כמה זה שונה מטיסה במטוס? אני יודע שיש גם אפשרות לטיסה עם מטוס קטן - מעין פייפר.
השאלה מה עדיף? לאור העלות הבלתי מבוטלת של טיול כזה במסוק / מטוס באמת התלבטות מבחינת בחילות וכו', למרות שבטיסות רגילות אין לי בעיה - אולי בגלל שהמטוס גדול...

-
תודה, מידע חשוב!עשינו כמה אטרקציות לא כל כך יציבות באלסקה, אחת מהן טיסה במטוס קטנצ'יק וקופצני שממריא ונוחת על מים. כדור Travamin עשה את העבודה, ויצאנו בשלום, יציבים ומפוקסים

-
תודה, מידע חשוב!Travamin עלול להרדים (אני לוקחת אותו בכל טיסה, נסיעה באוטובוס שמעבר לרבע שעה או שייט - גם על התמזה).
ממליצה להכנס לדראגסטור מקומי (Walgreens, CVS, Duane Reade...) ולקנות Dramamamine Non-Drowsy. אותה פעולה בלי הטשטוש של הטרבמין.
-
-
תודה, מידע חשוב!איזה מזל שיש האתר הזה למטייל עם טיפים כאלה. כבר קניתי טרבמין. (לא נורא, 10 שקלים). נשאיר בבית...
-
תודה, מידע חשוב!אל תשאירי בבית, תקחי לפני הטיסה לאמריקה - ככה תישני מצויין