The Federal Reserve Bank of New York
-
האם מישהו ביקר בבנק הפדרלי בניו יורק? האם שווה?
-
The Federal Reserve Bank of New Yorkמקפיצה
-
The Federal Reserve Bank of New Yorkאני אהיה בשבוע הבא.
היה לא קל להזמין מקום לסיור. צריך לפחות שבועיים-שלושה מראש.
-
The Federal Reserve Bank of New Yorkבדקתי באתר, בלתי אפשרי להזמין סיור לחודש יוני.... עדיין נשמח לדעת אם הסיור שווה כדי שננסה שוב בעוד מספר ימים...
-
The Federal Reserve Bank of New Yorkהסיור שלי הוא ב- 4.6.
אני אשתדל לדווח אחרי
-
The Federal Reserve Bank of New Yorkאנחנו טסות רק ב15/7 ואוכל להזמין רק חודש לפני התאריך בו נרצה לבקר כך שאשמח מאד לשמוע ממך איך היה הסיור והאם כדאי.
תודה
-
The Federal Reserve Bank of New Yorkאני ביקרתי במקום לפני כ 3 שנים. האטרקציה של המקום שבגללה הסיור עצמו שווה זה ביקור בכספת של הבנק אשר שם נמצאים מיטלי הזהב. מעבר לזה, יש סקירה היסטורית על המקום ועל הבנק, מבחר מוצגים מעניינים. אם כיסית את כל האטרקציות המרכזיות של ניו יורק ונשאר לך עוד זמן או אם את ממש פריקית של בנקאות וכלכלה הייתי ממליץ לך ללכת. אם זה בא על חשבון משהו אחר אז לא.
-
מסכים ומחזק, רק למי שיש זמן פנוי.במקרה שלי המלון היה ממש צמוד לבנק הפדראלי, הולידי אין וול סטריט.
קבעתי לסיור הראשון בבוקר , כך שזה היה הדבר הראשון שעשיתי מהמלון , ואחכ המשכתי,
שימו לב שיש הרבה הגבלות מה מותר להביא , כמובן שהכל מאחסנים בכניסה , מפורט בהזמנה לסיור.
לכן היה נוח לבוא בלי כלום מהמלון, ברגל, ולא להתעסק עם ההפקדה והשיקוף כמו בשדה תעופה.
אכן התערוכה של ההסטוריה והכסף פחות מעניינת אותנו.
הביקור בכספת העצומה התת קרקעית הוא המעניין, אבל
זו לא אטרקציה אדירה.
אם זו הפעם ה 20 שלכם ב NY אז שווה,
אם לא בקרו באתר ההנצחה הגראונד זירו ,
בפארק ה HIGH LINE בצ'לסי ובשוק האוכל הצמוד אליו.
בקרו בפארק עם המבצר בצפון מנהטן Fort Tryon Park
ובעוד 1000 מקומות אחרים יותר מהנים.
-
מסכים ומחזק, רק למי שיש זמן פנוי.זו לא פעם ראשונה בניו יורק אבל בהחלט נשקול שוב אחרי הערות פה
תודה