ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

פורום אירופה
    4
    9
    2048
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • נעמהש
      נעמהש נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו מעוניינים לשכור רכב משדה התעופה לרנקה לשבוע. יש חברות עדיפות באזור זה?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

רק להזכיר שבקפריסין נוהגים בצד שמאל (כמו באנגליה) כך שאם אתם לא מנוסים - תעשו לעצמכם טובה ותשכרו רכב אוטומטי.

• tal yehuda
          tal yehuda נערך לאחרונה על ידי

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

הזמנה מהארץ דרך האתר של "רנטל קאר קום"  [אתר חיפוש והשוואה בין חברות]  בפועל רכב של של חב' באדג'ט. פורד פוקוס אוטו' , בגלל הנהיגה בצד שמאל, היה הזול ביותר מבין כולם לאותה קטגוריה. אין בעיה של איך להחזיר את מיכל הדלק. מקבלים מלא, ומתדלקים  מלא בחזרה בכניסה לש/ת. רכב חדש, נקי, מפות עירוניות ובין עירוניות בתא מיסמכים. הרכב היה מוכן נימסר מיידית וההחזרה גם תוך דקות.

• נעמהש

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

תודה רבה. האם התכוונת לאתר?  http://carrent.co.il כי באמת יש להם הצעה אטרקטיבית, אבל אני לא מכירה את האצר. אני רוצה לוודא שאכן הוא אמין. 

שאלה נוספת, יש המלצות איך לבלות 5 ימים בפאפוס חוץ מבטן-גב במלון? אורקציות מומלצות?

• tal yehuda

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

האתר הינו: Rental Car Guoup. com  זו חברה אנגלית שמשווה מחירים ומתווכת בין הלקוח לחברת ההשכרה. צריך לשים לב בקפריסין לשני דברים ששונים בין החברות השונות. 1] מס נמל [איירפורט פיי] 20 יורו, למי שלוקח רכב מש/ת. האם כולל במחיר או צריך להוסיף אח"כ.  2] מיכל דלק. האם מקבלים מלא ומחזירים מלא, כך שבפועל שילמתם רק על מה שצרכתם. יש תחנת דלק בכניסה לש/ת. או שיש "הטבת נוחיות" ללקוח. קבל מלא, תחזיר איך שאתה רוצה, אפילו ריק ואנחנו נתדלק. כמובן במחיר הרבה יותר גבוה ותמיד גם ישאר דלק במיכל. אבל תחוייבו במיכל מלא. שני הסעיפים הנ"ל מיצטברים לעוד כ: 60 יורו בנוסף לחשבון הראשוני.

• עמיר.ב
                עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

אטרקציות באיזור פאפוס

בפאפוס עצמה יש טיילת נחמדה ליד הנמל, פארק מים (שלא הייתי בו), שני אתרים ארכיאולוגים יפים - קברות המלכים והפארק הארכיאולוגי של קאטו פאפוס, קניון גדול למי שחייב קניות (או ביום גשום) וכמובן חופים. יש גם הפלגות של כמה שעות עם ארוחה, אלכוהול ובידור כלשהו. אם זה מעניין אותך תגידי לי ואכתוב חברה או שתיים מומלצות.

מחוץ לפאפוס 

1. ניתן לעשות טיול יום מאד יפה בחצי האי אקאמאס, אבל אפשר לעשות את זה רק עם ג'יפים, אופנועי שטח או רכבי שטח בסגנון באגי. יש לא מעט חברות שמשכירות רכבים לטיול כזה.

2.טיול יום בהרי טרודוס. מפלים, כנסיות עם ציורי קיר, מלאכות יד, דובדבנים בעונה (נדמה לי שביוני זו העונה) ובכלל כיף לנסוע בין הכפרים.

3. אם רוצים חופים שקטים בלי הרבה אנשים אפשר לנסוע לפוליס, כפר נחמד במרחק של כ40 דקות נסיעה צפונה מפאפוס.

4. רכיבה על סוסים - יש כמה חוות, אני יכול להמליץ על Amargeti Equestrian club שנמצא במרחק של כחצי שעה נסיעה מזרחה. המקום מתאים לילדים לרכיבת היכרות על סוסים, או לרוכבים ותיקים לרכיבה בהרים, אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לאנשים מבוגרים שאין להם ניסיון ברכיבה (אלא אם בא להם לקחת שיעורי רכיבה)

הפלגות של כמה שעות עם ארוחה, אלכוהול ובידור כלשהו. אם זה מעניין אותך תגידי לי ואכתוב חברה או שתיים מומלצות.

• עמיר.ב
                  עמיר.ב נערך לאחרונה על ידי

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

אם עוד לא עשית את זה, תעשי חיפוש רכב גם באמצעות kayak

• tal yehuda

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

פאפוס אתרים: א] הפארק הארכאולוגי: צמוד למרינה. מיגרש חניה משותף בחינם. אוסף יפה מאד ע"פ שטח גדול של פסיפסים, חלקם בשטח הפתוח וחלקם מקורים. יש שילוט באתר וסירטון הסבר בכניסה. ביקור חובה. ב] קיברי המלכים: כ- 5 ק"מ מחוץ למרכז העיר לכיוון מערב. גם על שפת הים. קברים חצובים מתחת לאדמה ע"פ שטח גדול. נחמד. ג] רק לבעלי רכב. טיול להרי הטרודוס.  ד] מצודת פאפוס במרינה. מיותר לחלוטין. בפנים אין כלום, חדר ריק ומדרגות לגג.

• נעמהש

השכת רכב- לרנקה- קפריסין

תודה.

הרכב הכי זול שמצאנו היה דוקא באתר arguscarhire.com. מכירים? הוא אתר אמין?

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון