למומחי wizzair
-
האם ניתן לעלות למטוס עם שקיות מהדיוטי פרי בהנחה ואני רק עם תיק קטן ללא תשלום?תודה רבה
]
-
למומחי wizzairבד"כ לא מקפידים ואפשר לעלות עם השקיות.הטוב ביותר מצא להם מקום בתרמיל איתו אתה עולה למטוס.
-
למומחי wizzairבטיסות WizzAir מקפידים ויש שדות תעופה שאפילו מקפידים מאוד. ישחברפורום שיספר לכם שביקשו לקנוס אותו בגלל 2 ס"מ חריגה.
ההקפדה בעיקר בחו"ל.
שקית מהדיוטיפרי מאפשרים ללא בעיה, שקית לנוסע. תקפידו לא לחרוג.
הקנס על חריגה יכאיב מאוד.
-
למומחי wizzairבוקר טוב.
פעם ראשונה טסים עם WIZZ .
* לאן צריך להגיע לצק אין בנתב"ג (עשינו רישום באינטרנט) ?
* יש איחורים בטיסות ? היום במקרה באינטרנט מצאתי שטיסה של אתמול יצאה ב 22 בערב בימקום 19.10
-
למומחי wizzairהתשובה מתחלקת לשתיים:
1. לצ'ק אין שכולל שליחת מזוודה לבטן המטוס מתייצבים בטרמינל 1.
2. לצ'ק אין עם מטען יד בלבד אפשר להתייצב בטרמינל 3.
לגבי איחורים בטיסות, רצוי לבדוק באתר החברה ובאתר של רש"ת האם יש עיכוב מתוכנן ולפי זה לתכנן את הזמן.
אני יכול לציין שבמרבית הפעמים הגענו כשעתיים לפני הטיסה לטרמינל 1 וזה הספיק. בפעם האחרונה בטיסת ערב לקאטוביץ נרשמה תנועה ערה של נוסעים מה שגרם לעיכוב ולטרמינל 3 הגענו בדיוק עם תחילת הבוררדינג. כנראה שיש כבר מספיק טיסות בטרמינל 1 שגורנות לתור בעיקר בבדיקות הביטחוניות. קחו לכם מרווח זמן.
-
למומחי wizzairכמו תמיד, אנחנו מתכננים להגיע 3 שעות לפני, אבל, יש לנו כרטיס אחד עם מזוודה שמוסרים וכרטיס אחד רק עם תיק חינמי.נצטרך לעשות שני "צק אינים" נפרדים - אחד בטרמינל 1 ושני בטרמינל 3 ? מי שטס ללא מזוודה יכול לעבור לטרמינל 3 דרך טרמינל 1 ? זה בטח יקח יותר זמן?
תודה מראש
-
למומחי wizzairזו הסיבה שכתבתי "אפשר".
תגיעו יחד לטרמינל 1 ותעשו כל ההליך יחד. לא צריך להתפצל.
אגב, גם נוסעים שאין להם מזוודה ויגיעו לטרמינל 1, לא ישלחו אותם לטרמינל 3. יעבירו אותם יחד עם כולם מטרמינל 1 דרך הביטחון וביקורת הדרכונים ובאוטובוס לטרמינל 3.
-
למומחי wizzairבנוגע לאיחורים,
מהקצת נסיון שיש לי איתם הם לא מאחרים,
מה שכן, אתה יכול להמר על הטיסה שלך באתר של וויז איר
אם אני זוכר נכון אתה מהמר ב20 יורו שהטיסה שלך תנחת יותר משעה איחור ואם אתה צודק אז אתה מקבל קרדיט של 100 יורו בוויז איר
-
למומחי wizzairזה לא הימור, למראות שזה אולי נראה סוג של הימור, זוהי הבטחה לעמידה בזמנים, שכן אם הם לא עומדים בזמן שנקבע (איחור בטווח של עד שעה) אתה מקבל פיצוי בסך 100 יורו.
עלות השירות 10 יורו לנוסע לכיוון.
-
למומחי wizzairהאיחור לא תמיד יחסי לנזק. ביום החמישי האחרון נחתתי עם WIZZ בנתב"ג באיחור של 30 דקות "בלבד". אני בד"כ לוקח רכבת. אבל הרכבת הבאה יוצאת רק כעבור שעה ועשרים דקות, לכן לקחתי מונית לתל אביב. כידוע בנתב"ג הרכבת היא כלי התחבורה הציבורי היחיד לת"א.
-
למומחי wizzairהיי,
מהניסיון שלי, וטסתי דרכם הרבה, רק פעם אחת עוכבה הטיסה בכחצי דקה.
זה לא היה עיכוב מתכונן בפועל, אך יצא שבדלפקי העלייה למטוס חיכינו 40 דקות בעמידה. לא נעים, אבל קרה רק פעם אחת. לואו-קוסט זה לא צ'רטר. הם לא מאחרים יותר מ"אל על".