מיכאל בראון קארוונים
-
היי
אשמח לדעת על חווית ההשכרה ממיכאל בראון, מה מצב הרכבים? תחזוקה ושירות,
מה הוא מספק יחד עם הקארוואן.
כיצד ניתן ליצור עימו קשר.
-
מיכאל בראון קארווניםמיכאל בחור נפלא ואדם אמין ביותר. שכרנו קראוון דרכו ואחרינו, בעקבות המלצתנו, גם מספר זוגות חברים וכולם היו מרוצים. כיוון שהזמנו לתקופה העולה על שבועיים, מיכאל לקח אותנו משדה התעופה והחזיר אותנו ללא תשלום נוסף. אנחנו לקחנו את כל הציוד ממנו, הציוד היה משומש אך במצב טוב מאוד והוא איפשר לי לבחור מהמחסן מה שארצה,כולל כמות גדולה יותר של מגבות. את הפרטים עליו תוכלי למצוא בטיפים באתר. בנוסף תוכלי למצוא תחת השם שלי את סיפור הטיול שלנו מלפני כמה שנים. אני ממליצה מאוד על השכרה ממיכאל. תהנו! לימור
-
מיכאל בראון קארווניםשכרנו ממנו פעמיים וגם חברים אחרינו- ב 2009 ו 2010.
הקרוואנים לא היו חדשים אבל היו במצב מעולה שמורים ונוצצים.
מיכאל איש נעים ואמין מאוד. הבאנו מצעים מהארץ ולקחנו ממנו רק כריות (ללא תשלום נוסף). גם אנחנו בחרנו מהמחסן מה שהיינו צריכים. לקיחת הקרוואן וההחזרה שלו נעימים ונוחים. מומלץ ביותר (אבל קחי בחשבון שכבר עברו כמה שנים מאז).
-
מיכאל בראון קארווניםהי שי,
למען הכלל אני עונה לך בפורום על ההודעה ששלחת אלי.
זהו הטיפ על מיכאל בראון ובו תמצא גם את אתר האינטרנט שלו.
וגם הטיול שלנו - עם קראוון בבווריה וטירול שאמנם חלפו כמה שנים מאז, אולי יועיל לכם.
תהנו,
לימור
-
מיכאל בראון קארווניםהי שכרנו ממנו קראוון לפני כארבע שנים
הגענו אליו בעקבות המלצות באתר ודרך חבר שהיה מרוצה.
לצערי התאכזבנו מאוד
מצב הקארוון לא היה טוב ( חלון שלא נפתח , העדר וילונות שמקשה על פרטיות בקארוון ...ספסלים שבורים וכדומה)
מיכאל כשלעצמו באמת היה נחמד ואסף אותנו מהשדה אולם בגלל שבאנו עם זוג נוסף ( שלא קשור אלינו ) שהזמין דרכו נאלצנו לחכות כארבע שעות עד שהתפנה אלינו- המתנה נוראית עם שלושה קטנים - אחד בן שנה ...בסוף טיסה ולילה לבן...
שכרנו ממנו גם חבילת מצעים ומגבות וגם לול לתינוק . להפתעתינו בלילה הראשון גילינו שהלול לא נפתח בתוך הקארוון כפי שהבטיח( משמע- הייתי צריכה לישון עם הקטן כל הלילה במיטה הקטנה מחשש שיפול- לא סימפטי....)
כמו כן מיכאל שכח לשים לנו מגבות בערכה- לקח לנו יום וחצי למצוא חנות שיש בה מגבות גדולות ( הגענו בשבת וגילינו רק בלילה את המגבות וכמובן הכל סגור בראשון...)
בנוסף בסוף בשל מכה קטנה בגג ( ויש לקחת בחשבון אפשרויות כאלו חויבנו ב1000 יורו זאת למרות שהבטיח לנו שיש לנו כיסוי ביטוחי מלא גם על השתתפות עצמית...
היתרונות היחידים שמצאתי לנכון לציין בהזמנה דרכו היא שיכולנו להזמין גם אופנים ללא תשלום לילדים מה שבהחלט שידרג את הטיול...
בגדול הייתה חוויה טובה למרות הקשיים אבל נראה לי שהחסכון יחסית קטן וששווה להשכיר קארוון חדש ומפנק ולא להתמודד עם קארוון ישן ומתפרק...( וילונות... חלונות וכו ...)
בכל מקרה בהצלחה! טיול קארוונים הוא חוויה משפחתית מדהימה ( ומאתגרת לפעמים...)