ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אומגות - כדאי עם ילדה בת 7?

פורום תאילנד
    8
    11
    2263
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ESR
      ESR נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתכננים לעשות אומגות בצפון ומתלבטים האם להזמין גם עבור הבת הקטנה, בת 7, שהיא די פחדנית. לפי חוקי המקום אין שום בעיה שהיא תעשה, אבל נראה לנו שזה יכול להיות ממש טראומה בשבילה. האם  אפשר לעשות יחד עם הילד בו זמנית? שלא תתמודד לבד?

מישהו עשה עם ילד לא אמיץ בגיל הזה?

תודה

E 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

ילדים רבים עושים את האומגות ונהנים, אך יחד עם זאת, את מתארת את הילדה שלך כמאוד פחדנית ויכול מאוד להיות לכשתגיעו לשם, היא תסרב לעשות את האומגות וזה בהחלט יכול לקרות. 

אתם אינכם יכולים לעשות את האומגות יחד בו זמנית, לעיתים המדריך יכול לעשות איתה, אך לא לאורך כל המסלול, כדאי שתחשבו האם ברצונכם להזמין או לא.

• אורית צאנג מאי
          אורית צאנג מאי נערך לאחרונה על ידי

אתם לא יכולים לעשות ביחד עם הילדה את האומגות, מה שכן תבררי האם אתם יכולים לשלם עליה עבור הנסיעה (בגיבון אני יודעת שזה אפשרי), ואם הילדה תחליט לעשות תשלמי את ההפרש במקום. 

• יוסי ל
            יוסי ל נערך לאחרונה על ידי

נסו אולי לעשות לה הכנה ואימון בארץ כמו באזור הכרמל.

• adimos74
              adimos74 נערך לאחרונה על ידי

ומה לגבי אומגות על ילדה בת 3 ? האם ניתן (כמובן לא באופן עצמאי אלא בצמוד אלינו) ?

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
                המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

גיל 3, זהו גיל קטן ובעייתי, גם אפ הילדה בגובה מטר, כדאי שתשקלי האם אתם רוצים לעשות את האומגות. עם הילדה בת ה-7 אין בעיה, אך את מתארת אותה כמאוד פחדנית.
                לדעתי, כדאי שתוותרו על האומגות אל אם אתם רוצים בכל מקרה לעשות, צריך לשקול כל מקרה לגופו, לפנות לחברה ולבקש אישור שהתינוקת תהיה קשורה למדריך.

• פונדקסטר
                  פונדקסטר נערך לאחרונה על ידי

הייתי עם ילד בן חמש (לפני שנתיים) תחילה היה צמוד למדריך של האומגות והילד פחד מאוד, לאחר מכן הצמדנו אותו למדריך של הטיול (LINO)  שאותו הוא הכיר כבר מספר ימים ועבר בסדר גמור.

• ESR
                    ESR נערך לאחרונה על ידי

רעיון מעולה ! לא שמעתי על המקום הזה אבל בהחלט שווה לנסות, ואם שם לא הולך אז לפחות נדע בטוח לא לקחת אותה לגיבון. תודה Smile

• .galit.
                      .galit. נערך לאחרונה על ידי

למה לנסות למצוא פתרונות שיקלו עליה את הטראומה האופציונלית במקום פשוט לא להעמיד אותה במצב הזה? אומגות זה לא טיפול שיניים.

• taluli
                        taluli נערך לאחרונה על ידי

לקחת בחשבון

חשוב לדעת כי מסלולי האומגות הן לא רק אומגות, אלה גם גשרים צרים סנפלינגים סולמות וכו' וכו' והכל נעשה ביערות והתחנות ממוקמות גבוה מאוד. מי שיש לו פחד גבהים או פחד מאקסטרים ובמיוחד ילדים לא הייתי ממליצה בכלל להכריח אותם או אפילו לנסות, בעיקר משום שאין לחזור אחורה וגם אם כן החזרה היא לא רגלית אלה דרך האומגות עצמן. המדריך כן יכול להצטרף לילד אך רק בתחנות מסוימות ולא בכולן. אני לקחתי תאומים בני חמש לאומגות אך הם אמיצים מאוד ללא פחד ואוהבי אקסרים מגיל באמת קטן. אני לעומת זאת בחלק מהתחנות רעדתי מפחד.. מה שכן לאלו שאין בעיה לא הייתי ממליצה לוותר על החוויה הזו כיוון שהיא הייתה אחת השוות ביותר בתאילנד ולכן גם אם הילדה לא עולה לאומגות היא יכולה להמתין לכם. תוודאו שאתם לוקחים אומגות מבוטחות ומורשות ולא איזה חאפר... בהצלחה!!

• ESR
                          ESR נערך לאחרונה על ידי

לוקחים הכל בחשבון

אנחנו כמובן לוקחים בחשבון את כל ההערות שקראנו  וההכרות שלנו עם הבת שלנו וכנראה המסקנה היא שהיא תלך ביום זה לבלות עם אבא שלה בגן החיות בזמן שאני אעשה עם הילדים הגדולים (בני 16)  את האומגות........

תודה

E

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון