השכרת אוטו ביפן
-
האם יהיה יותר זול להשכיר רכב ביפן מאשר להשתמש בתחבורה ציבורית?
-
השכרת אוטו ביפןתלוי לכמה אנשים. בקיצור - לשני אנשים זה לא משתלם בעליל.
השכרת רכב לא זולה ביפן. שכרתי 3 פעמים לתקופות של 4-6 ימים.
מחיר ההשכרה עמד על כ 80$ ליום לרכב קומפקטי כלומר מהרמה השניה הכי זולה.
מחיר הדלק - כ 1.5$ לליטר. אפשר לשכור רכב הברידי באותו מחיר (בקבוצת הגודל) ויש גם הברידי קומפקטי ואז מחיר הדלק הופך לא משמעותי.
הקילר שבהוצאות הן אגרות הכבישים. סכומם נמדד בעשרות דולרים לקטעי כביש מהיר או גשרים.
אני מבין מהשאלה שהשכרת הרכב נשקלת במקום תחבורה ציבורית ז.א. לעבור ממקום למקום. אז רוצים להשתמש בכבישים המהירים ואז האגרות הופכות להוצאה כבדה מאד.
אם רוצים להמנע מהאגרות - התנועה הופכת איטית עד כדי כפולה בזמן, ומדובר בהשעות רבות.
הוצאה נוספת שיש לקחת בחשבון היא החניה. בכל יפן אסור לחנות ברחובות. לכן אם אין למלון מקום חניה בחינם ההוצאה נעה בין 10$ ל 15$ ללילה ועוד סכום גדול יותר ביום (אני טיילתי ביום ולא הייתי זקוק לחניה).
-
השכרת אוטו ביפןבבקשה אם יש מישהו שיכול לענות אני אשמח
-
השכרת אוטו ביפןהשכרת רכב ביפן אינה, אמנם, זולה אולם היא נותנת גמישות יותר גדולה ונגישות למקומות שהרכבת אינה מגיעה אליהם בתדירות גבוהה (למשל פארק הקופים באלפים היפנים).
השאלה היא האם את מוכנה לנהוג בצד שמאל. כמו כן, לא לשכוח לבקש GPS שמדבר אנגלית.
אשתי ואני שכרנו רכב ל-6 ימים (מתוך 24) ומאד נהנינו. למעשה, הצטערנו שהחזרנו את הרכב...
עמי
-
השכרת אוטו ביפןחני,
מה לא הבנת בתשובה שלי - אשמח לעזור יותר.
-
השכרת אוטו ביפןתודה רבה על המידע עזרתם מאוד..
ורוני ההסבר שלך היה מפורט מאוד פשוט לא ראיתי את ההודעה ולפני..תודה רבה! יש לך אולי עוד טיפים שיעזרו לי בתכנון הנסיעה?
-
השכרת אוטו ביפןמה את מחפשת? את יכולה לכתוב בפרטי.