ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סבן סיסטרס

פורום אירופה
    2
    3
    1539
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Taltal3333534
      Taltal3333534 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני רוצה לטייל בפארק סבן סיסטרס ואחכ לטפס לצוקים

השאלה היא האם מסיפורד או מאיסטבורן ניתן להגיע רגלית לפארק, האם יש מסלול למטיילים?

ואם לא, האם לקו 12 מברייטון יש עצירה בכניסה לפארק סבן סיסטרס? 

מעיון באתרים לא הצלחתי להבין אם האוטובוס אכן עוצר בפארק או רק קו 13 של סופי שבוע (אני רוצה להגיע ביום ב' של השבוע).

תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • זיוה
        זיוה נערך לאחרונה על ידי

סבן סיסטרס

קו 12 בכל הווריאציות שלו (יש 12A ו-12X) עוצר בסיפורד וב-Seven Sisters Country Park. המרחק מהתחנה הזאת של ה"קאונטרי פארק" אל חוף הים הוא 4-3 ק"מ. הייתי שם בקיץ עם המשפחה. צלחנו את המרחק הזה באופניים. המרכז להשכרת אופניים נמצא ממש ליד תחנת האוטובוס. אפשר גם ללכת ברגל. יש מסלולים הליכה נוחים ומסודרים.

הנהר קוקמר יוצר מעין דלתה סביב השפך אל הים, והפארק הוא בעצם בכל אזור הדלתה שלו. ראינו גם אנשים שמטפסים אל הצוק. אנחנו לא עשינו את זה, כי המשפוחה כבר התעייפה בקטע הזה של היום. לפני שהגענו לשם הלכנו בקטע שבין Beachy Head ל-Briling Gap. למיטב ידיעתי זה הקטע הדרמטי ביותר. אני חושבת שמה שיפה בצוק של "שבע האחיות" בקטע שאליו מטפסים מהקאונטרי פארק זה בטח המבט על השפך של הנהר, שמתחתר בפיתולים אל הים, ומסביבו הרבה שטחי ביצה ומים. אפשר בוודאי ללכת למקום גם מסיפורד. אבל תחנות האוטובוס השונות הן במרחק מהים ואני לא מוצאת יתרון כלשהו לסיפורד על פני התחנה של הקאונטרי פארק, פרט לכך שמסיפורד הד יש כנראה מבט יפה אל המצוק של שבע האחיות (כי הנקודה הזאת ממש בפוזיציה מול המצוק).

קו 13 העובר בביצ'י הד ובברילינג גאפ (וזה יתרונו על פני קווי 12) אכן פעיל בתקופה הזאת רק בימי ראשון, אבל ביולי ואוגוסט - כל יום. תבדוק את הפעילות של אוטובוס התיירות של איסטבורן, כי זו עשויה להיות אלטרנטיבה. הוא נכנס אל שתי התחנות האלה, ונקודת מפגש עם קווי 12 אפשרית אולי ב-East Dean. היות שטיילנו בתחילת אוגוסט תמרנו בין קו 13 ל-12, אבל נדמה לי שהשילוב בין האוטובוס של איסטבורן ל-קו 12 עשוי לשמש פתרון.

http://www.city-sightseeing.com/tours/united-kingdom/eastbou rne.htm

רשת האוטובוסים של ברייטון

• Taltal3333534
          Taltal3333534 נערך לאחרונה על ידי

סבן סיסטרס

תודה רבה על המענה, עזרת לי מאוד.

שאלה נוספת, האם המרחק מהפארק לביצ'י הד לבריילינג גאפ שציינת הוא

הגיוני להלוך חזור? זה הרי טיפוס,

אהיה עם  בן 15.

• 1 / 1