הגעה ללה פורטונה
-
אני אמורה להגיע לעיירה לה פורטונה במהלך יוני הקרוב.
אני רוצה להגיע אליה אחרי שנסיים את טיולנו באזור קאוויטה ופוארטו וייחו.
לפי מה שהבנתי כדי להגיע מהאזור הקריבי לאזור לה פורטונה ביום אחד צריך לעבור דרך סן חוזה.
מישהו יודע כיצד לעשות את הדרך הארוכה הזאת?
מאיזה תחנה בסן חוזה יוצאים אוטובוסים ללה פורטונה? ובאיזה שעות?
והאם הגיוני להגיע לסן חוזה בצהריים ושעדיין יהיה לנו אוטובוס לכיוון לה פורטונה?
או שנאלץ באותו יום ללון בסן חוזה ורק למחרת לנסוע?
הבנתי שיש עיר שממנה ניתן להגיע ללה פורטונה - סיודאד קסדה. אולי אפשר להגיע ישירות אליה מקאוויטה?
תודה רבה לעוזרים!!!!!!!
-
הגעה ללה פורטונההאוטובוס הישיר האחרון שאני יודע עליו מסן חוזה לפורטונה יוצא ב-11:30. זה קצת לפני הצהריים ככה שאתם יכולים מסן חוזה לצאת לסיאודד קסדה ולקחת משם אוטובוס לפורטונה.
לא תמצאו משהו ישיר מהצד הקריבי לישוב מעבר לסן חוזה- הכל יעבור בה.....
-
הגעה ללה פורטונהאהלן, אני ניתקלתי בבעיה בלי ידיעה שהאוטובוס האחרון יוצא ב11:30 בבוקר, ונאלצתי לאלתר, ויצא מזה משהו טוב.
יש אפשרות לסוע ב2 אוטובוסים, אני לא זוכר בידיוק את השם של העיירה המקשרת, אבל לוקחים אוטובוס לתחנה מרכזית גדולה בדרך(צריך לשאול פשוט בתחנה המרכזית בסן חוזה האנשים כבר יגידו לך את השם של העיירה) ואז משם לוקחים עוד אוטובוס ללה פורטונה וככה לא תלויים בשעה התקועה של 11:30 בבוקר, אני עשיתי את זה בשעות הצהריים והגעתי ללה פורטונה בסביבות 6-7 בערב.
-
הגעה ללה פורטונהכנראה שמדובר בסיודד קסדה

-
הגעה ללה פורטונהלא, אני חושב שזה עצר באלחואלה אבל אני לא סגור, לא זוכר בידיוק תשם. חבל
-
הגעה ללה פורטונהאנחנו לקחנו אוטובוס מאלחואלה. לא זוכרת שע מדוייקת אבל היו מספר אוטובוסים ביום ובוודאות אחרי 11:30