ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

וינה

פורום טיולי משפחות
    3
    6
    1432
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • המטיילת18
      המטיילת18 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

רציתי לברר כמה דברים בנוגע לווינה:

1) קתדרלת סטפן נמצאת ברינג-שטראסה? איך אפשר להגיע ממנה לבית האופרה?
      2) ביום ראשון אנחנו מתכננים ללכת מוקדם בבוקר לארמון שונברון - לארמון ולגנים כולל מרפסת גלורייט (אבל בלי גן החיות, המבוך ואטרקציות אחרות של ילדים) ולאחר מכן לנסוע ל-Time Travel Vienna. כמה זמן לדעתכם ייקח לנו כל הסיור בארמון ובגנים? האם כדאי להזמין מראש כרטיסים לארמון ולמסע בזמן?
      במסע בזמן יש רק 4 הצגות באנגלית:
      11:40, 13:40, 15:40 - אלה השעות שאנחנו מתלבטים לגביהן.

אם נגיע לארמון בערך ב-8:30-9:00, לאיזו שעה כדאי להזמין כרטיסים ל"מסע בזמן"?

תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lbd
        lbd נערך לאחרונה על ידי

וינה

1) קתדרלת סטפן נמצאת ברינג-שטראסה? לא

איך אפשר להגיע ממנה לבית האופרה? תחנה אחת במטרו או 10 דקות הליכה ברגל.

• ?
          משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

וינה

כפי שכתבו לך, ההליכה מקתדרלת סנט סטפן לאופרה אינה ארוכה, ואני רוצה להוסיף שהיא מומלצת מאוד, שכן היא עוברת במדרחוב קרטנר הצבעוני והנעים.

ארמון שונברון - אם אפשר להגיע לא ביום ראשון עדיף, כי הצפיפות בסיור שבארמון די גדולה. פרק הזמן שיידרש למה שתארת - כחצי יום (אני ממליצה להוסיף את מופע הדגמת הכנת השטרודל, חביב מאוד וקליל). לפני שאת מגיעה ב-8:30 תבדקי מהי שעת הפתיחה. אני כבר לא זוכרת מהי בארמון, אבל יש לא מעט מקומות באירופה שנפתחים רק ב-10:00.

מסע בזמן - לא הייתי, לא יודעת כמה זמן זה, או כמה זמן לוקח להגיע לשם מהארמון, אבל מבחינת מיצוי ארמון שונברון - ל-11:40 בטח לא תספיקו, 13:40 עלול להיות גבולי, אם הייתי מזמינה כרטיסים מראש הייתי לוקחת את המופע האחרון כדי לא להיות בלחץ בארמון היפה (וכאמור -הצפוף)..

• המטיילת18

וינה

תודה! בטוח ש-15:40? בארמון אנחנו לוקחים את הסיור האימפריאלי שהוא קצת פחות משעה, כמה ייקח לנו להסתובב בגנים ולעלות לתצפית?

אחרי המסע בזמן אנחנו רוצים ללכת לפארק אבל אנחנו גם רוצים לחזור מוקדם יחסית למלון (הרבה לפני שמחשיך) אז אני חוששת שיהיה בעייתי להזמין את הכרטיסים ל-15:40 (המסע בזמן אורך כשעה, נוסעים עוד שבוע).

• ?
              משתמש שנמחק נערך לאחרונה על ידי

וינה

לא בטוח שאת צריכה לקחת את הסיור המאוחר ביותר. דבר ראשון תבדקי מתי מתחיל הסיור הראשון בארמון, יש הבדל בין 9 ל-10 לצורך העניין... וכפי שכתבתי - תלוי גם כמה זמן לוקח להגיע מהארמון למסע בזמן. בהחלט ייתכן שתספיקו ל-13:40.

אני כבר לא זוכרת זמנים מדוייקים, היינו שם לפני 3 שנים. זוכרת שהיינו קצת יותר מחצי יום, ומשם נסענו במטרו לשוק האוכל בו הסתובבנו ואכלנו במסעדת שף-שוק אסייתית משגעת וחזרנו למלון. אני אישית לא אוהבת להכניס את עצמי מראש לסד לחוץ של זמנים בחו"ל, כי קשה לאמוד אותם עם כל-כך הרבה משתנים בלתי ידועים, וגם כי הצורך לעמוד בלוחות זמנים עלול לפגום בהנאה.... וכן - אולי בשל הצפיפות הסיור בארמון ייקח יותר זמן? או שלא תצליחו להכנס לסיור הראשון ותצטרכו להמתין לבא אחריו? ואולי תהנו מאוד בסיור בגנים, בתצפית בגלורייט, ויתחשק לכם לקפוץ גם למבוך לצפות במופע השטרודל?

מצד שני, זו רק אני, טיול בחו"ל הוא חוויה מאוד מותאמת-אישית, יש שנהנים יותר "לתקתק" אתרים ואטרקציות, יש כאלה שמעדיפים לקחת את הזמן, לספוג כל מקום וחוויה... החוכמה למצוא את הדרך המתאימה לכם.  

• המטיילת18

תודה 🙂
                • 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון