ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מנשא לתינוק

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    4
    5
    1954
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • manolo
      manolo נערך לאחרונה על ידי

אנחנו מתלבטים בין שני מנשאים (שניהם נמכרים בלמטייל) אחד נקרא קיד קרייר ושוקל קילו שבע מאות ואחד ניקרא ניקו שרי בייבי ושוקל שתיים וחצי קילו- האם מישהו מכיר את אחד מהם- הם המנשא השני כבד מדיי לדעתכם. בשלב זה נתשמש עבור ילדה בת שנה ושלושה חודשים לטיולים ק
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • YGH
        YGH נערך לאחרונה על ידי

לא בדקתי את המנשאים,
        אבל הדבר החשוב ביותר, אחרי הבטיחות, הוא לבדוק את מערכת הגב. חצי קילו הפרש בשביל מערכת גב נוחה יותר, זה לא כבד מדי. מערכת גב טובה וכבדה קצת יותר, תאפשר נשיאה נוחה של משקל כבד יותר; החסכון בגב לעיתים קרובות יוצא בהפסדו. כאמור, לא מכיר את הדגמים האלה ספציפית
        • שלי חודורוב
          שלי חודורוב נערך לאחרונה על ידי

מנשאים
          אני ממליצה לגשת לאחד מסניפי למטייל. יש מנשאים מצויינים , מנשא הגב של טטונקה הוא נוח ביותר ועמיד - מניסיון .
          מנשאים
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

מנשא לתינוק:Re
            כאבא לילד בן 3 ובעל מנשא חשוב ביותר לבדוק כי המנשא נושא תו תקן, מברור שעשיתי בזמן הקניה מסתבר כי למרות שלמוצרים רבים לילדים נדרש תו תקן למנשאי תינוקות בישראל לא נדרש תו תקן ישראלי ורבים מהמנשאים הנמכרים בחנויות התינוקות אינם בטיחותיים בכלל. נושא חשוב נוס
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

מנשא לתינוק:Re
              המנשא תינוק הכי כדאי היום בשוק הוא של חברת n er g, והוא הכי טוב מכיוון שהילד יושב למעשה על כיסא מרופד. ברוב המנשאים הילד נמעך לכיוון הגב מכיוון שהמנשא לא קשיח. הקשיחות של המנשא הנ''ל (דגם prince), מיטיבה עם ההורה ויותר חשוב- עם הילד. ההוא גם משלב כל מינ
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון