בניית מסלול
-
נוחתים בבנקוק משם טיסה ישירות לצאנג מאי כ5-6 ימים (4.10-9.10), טיסה לפוקט מה 9.10-15.10) כשישה ימים ועוד חמישה ימים בנקוק עם קצנבורי 16.10-20.10 כולל. מה דעתכם? בפוקט אנחנו היינו מעונינים לנסוע ליערות הגשם ויום אחד לנוח, האם לדעתם אנחנו נספיק להגיע לעוד אי ? או שזה כבר מספיק עמוס ועדיף להשאיר ככה?
אנחנו אמנם זוג בירח דבש אבל אנחנו אוהבים טיולים אקטיביים ולא אוהבים להישאר הרבה זמן באותו המקום. לכן אנחנו רוצים פוקט ולא את הצד שזה נטו איים ולפי מה שקראתי יש שם הרבה פחות מה לעשות.
נכנסתי אתמול בדקתי בכמה חברות מחירים והמחירים נעים לטיסה מבנקוק לצאנג מאי כ1800-2800 בהט- איך יודעים מתי יש מבצע על טיסת פנים?
-
בניית מסלולהמסלול שלך בסדר, אין מקום להכניס עוד יעד למסלול, כדאי שתשאירו את המסלול כמו שהוא.
בנוגע לטיסות, תשווי מחירים בין החברות השונות, בכל אתר מופיע רשימה של יעדים שבמבצע.
חברות law coast היוצאות משדה התעופה הישן Don Muang Airport
Www.airasia.com
Www.nokair.com
www.lionairthai.com
חברות תעופה נוספות שיוצאות משדה התעופה Suvarnabhumi Airport
Www.thaiair.com
www.bangkokair.com
-
בניית מסלולמסלול מצויין.
אי אפשר לדעת מתי יהיו מבצעים.צריך פשוט לעקוב.לפני שנה שילמתי על בנגקוק צאנג מאי 1100 באט עם אייר אסיה
-
בניית מסלולבנוק אייר, יש Happy hour בין השעות 15:00-22:00 בתאילנד, היום זה היום האחרון.