16 יום מלאים בקוסטה ריקה!
-
התאריכים הם 21.6.14-.6.7.14:
אחרי שיפוצים שנעשו במסלול, אשמח לטיפים לגביי מה כדאי להוריד/להוסיף/לשנות.
20.6-נחיתה בסן חוזה אחה"צ. לינה בסן חוזה.
21.6- נסיעה להר הגעש פואס. לינה בסן חוזה.
22.6 - נסיעה לטורטוגרו, הגעה וסיור צבים לילי במידה ויתקיים או טיול בעיירה.
23.6 - סיור בתעלות - סיור הצבים המפורסם. עזיבת טורטוגרו, לקיחת סירת מנוע למואין, וממואין אוטובוס/שאטל לקאוויטה. בערב- התמקמות בקאוויטה.
24.6 - יציאה לשמורת הטבע בקאוויטה+ביקור בחוף השחור+תור שוקולד באליקוניה. לינה בקאוויטה.
25.6 - יציאה לטיול יום בפוארטו וייחו, ביקור במפלים בפורטו וייחו, מונית לכפר מאנסאניו/פונטה אווה וסיור באזור. בערב, הנאה מחיי הלילה של פורטו וייחו. חזרה להוסטל בקאוויטה ולינה.
26.6 - עזיבת קאוויטה, אוטובוס לסן חוזה, ואח"כ אוטובוס לסיודד קסדה, ואח"כ אוטובוס ללה פורטונה.
27.6, 28.6, 29.6, 30.6 - ימי שהייה בלה פורטונה אשר יכללו רפטינג, סיור בהר הגעש ארנל, טיול סוסים, מעיינות חמים ועוד.
1.7 - עזיבת לה פורטונה על ידי "גיפ-סירה-גיפ" והגעה למונטוורדה.
2.7, 3.7, 4.7 - ימי שהייה במונטוורדה אשר יכללו קנופי, סיור ביער העננים, סיור במפעלים השונים (שוקולד/קקאו,גבינות, קני סוכר ועוד), יער הילדים הנצחי ועוד.
5.7 - עזיבת מונטוורדה לכיוון סן חוזה, מסן חוזה לקיחת אוטובוס נוסף למנואל אנטוניו/קפוס, והתמקמות.
6.7 - שמורת הטבע מנואל אנטוניו והנאה מהעיירה. לינה בקפוס/מנואל אנטוניו.
7.7 - נסיעה ממנואל אנטוניו לשדה התעופה, טיסה לגואטמלה בשעה 17:10.
שאלות:
1. לא הכנסתי למסלול את חאקו/ליבריה/סנטה תרזה - האם כדאי?
2. האם פספסתי אטרקציות בולטות נוספות?
3. האם הנסיעות והקצאת הימים הגיוניים?
תודה רבה רבה לעונים.
-
16 יום מלאים בקוסטה ריקה!אנחנו ממונטה ורדה נסענו באוטובוס לפונטהארנס והחלפנו שם לאוטובוס לקאפוס. לא חייבים את ההחלפה בסן חוזה.
תוודאו שיש תחבורה בלילה מפוארטו וייחו לקאוויטה- או שזה יסתיים במונית.
מעבר לכך נראה לי בסדר גמור
נסיעה טובה!
-
16 יום מלאים בקוסטה ריקה!תודה רבה!!!

1. פונטהארנס קרובה יותר ללה פורטונה או לחילופין לקפוס?
2. בקשר להגעה לקאוויטה בערב - האם ידוע לך כמה עשויה לעלות מונית בין השתיים? כי חשבתי מראש על כך שנסע במונית, אבל אין לי מושג מה העלות של נסיעה זו.
3. לגביי חאקו/ליבריה/סנטה תרזה? יש להוסיף/לוותר על משהו מהמסלול על מנת להינות מהן לדעתך?
-
16 יום מלאים בקוסטה ריקה!פונטהארנס יותר קרובה לקאפוס. היא ביו מונטה ורדה לקפוס. פורטונה זה בכיוון השני.
מונית- אין לי מחיר עדכני מצאתי ברשת מחיר מלפני 5 שנים של 15$
לגבי המסלול- יש לך מסלול שמסודר טוב, לא עמוס מדי ונותן לך הרבה פעילויות. לא תספיקי את הכל בשום מקרה- אני יכול לזרוק לך עוד מקומות שלא בתוכנית שלך.. תאהבי- תחזרי להשלמות מתי שהוא.... וסתם בגדול- חאקו- יש לך חוף קריבי ומנואל אנטוניו בתוכנית. סנטה תרזה- שוב חוף, רק עם נוכחות ישראלית יותר כבדה... ושניהם חופי גלישה- אבל אם את רוצה קורס גלישה-כבר תצטרכי לשנות את התוכנית שלך ולהפסיד דברים אחרים.... ליבריה כעיר -נחמדה, אבל בשביל שעה-שעתיים סיבוב במרכז- לא הייתי משקיע. ואם את רוצה יום בשמורת רינקון- תצטרכי לוותר על משהו. הצעתי- אם פורטונה ומונטה ורדה ממוצות מוקדם מדי בשבילך- את יכולה מפונטהארנס לקחת קודם אוטובוס לליבריה וממנה למנואל אנטוניו ( זה רק אם נשארו לך יומיים ספר וכנראה שזה לא יקרה)
נסיעה טובה!
-
16 יום מלאים בקוסטה ריקה!המון המון תודה על העזרה!!!!