קניון לויטש
-
שלום
האם מישהו יכול לתת פרטים על קניון לויטש? מיקום? זמן הליכה? דרגת קושי? כדאיות?
תודה!
-
קניון לויטשאנחנו מאד אהבנו את המסלול בקניון לאוטש הוא מקסים ונוח. היינו עם ילדים בגילאי 11-3 והם הלכו היטב. אפשר לעשות מסלול קצר ואפשר גם להגיע עד המפל בצד הגרמני ליד העיירה מיטנוולד. אנחנו הגענו למפל וחזרנו מהצד השני של הקניון במסלול מעגלי. לגבי זמנים ואיך מגיעים, אני לא זוכרת עברו מאז מספר שנים
. -
קניון לויטשלנו בעמק ליוטאש והקניון ממש על הכביש שמחבר לגרמניה
אני לא זוכרת פרטים אבל מסלול נחמד וקל.
תעשה חיפוש לפי קניון הרוחות
-
קניון לויטשמאיפה אתם מגיעים - גרמניה או אוסטריה?
בכל מקרה, כאן תמצאו את כל הפרטים.
מאוסטריה, הכניסה היא ליד הכפר Schanz, ה GPS שלנו לא הכיר אותו.
כשהגענו (עם סיוע של מפה של רוכב אופניים שתפסנו באיזור סיפלד) - היה מסלול מעגלי מקסים ביותר. כדאי להתאמץ ולהגיע.
-
קניון לויטשמסלול חביב ביותר.אפשר להגיע מאזןר לוטאש , זיפלד כפי שציין דוד ואפשר להתחיל ממיטוולד. בעיקרון זה על הכביש ממיטוולד ללוטאש .מסלול מעגלי בכמה אופציות של אורך .הולכים על גשרי פלדה מעל הקניון ,נוף מקסים ,הפעלות לילדים (קניון הרוחות) . ללא קושי .לנו לקח היינו בין שעתיים לשלוש שעות . לא הגענו עד מיטוולד .
בקיצור מומלץ ביותר !
-
קניון לויטשיש טענה כי אם נכנסים מהצד האוסטרי, המסלול יהיה קל יותר. האתר הוא פרוייקט משותף לגרמניה ואוסטריה. הכניסה למפל היא מהצד האוסטרי. כשמסיימים את המסלול, משלמים עוד כמה יורו ונכנסום לשביל שמוביל לגשר לכיוון המפל (המסלול הירוק נדמה לי). שווה ביותר, יפה ועוצמתי. רואים מקרוב את המפל שמקודםראינו אותו מלמעלה במהלך המסלול.
אם מגיעים מלאוטש, נוסעים ברחוב הראשי ועוברים נחל. צריך להחנות באיזור זה, לחזור לנחל ולצעוד פנימה לכיוון ההר. ליד הנחל יש שלט. "Leutaschklamm". ממש קטן כך שקל לפספס אותו.