טיסות זולות למינכן
-
שלום לכולם,
אנחנו מעוניינים בנסיעה משפחתית לברלין/מינכן בקיץ (6 נפשות), אך לא מוצאים טיסות מי יודע מה.
אנחנו יותר בכיוון של 170-200$ כרטיס לבן אדם הלוך-חזור. האם יש אתרים שונים בהם אפשר למצוא את המחירים האלו? האם כדאי לחכות לרגע האחרון?
מתכננים להשקיע עד 10,000 שקלים כל החופשה הזאת. (שבוע, אם זה בכלל נורמלי)
תודה רבה לעוזרים.
-
טיסות זולות למינכןאני לא חושבת שיש לך סיכוי למצוא מחיר כזה למינכן בקייץ.
תבדקי עם טורקיש זה הכי זול שיש....אבל זה לא יעלה 170 דולר לאדםלברלין תבדקי עם איזי גט ועם UP ועם אייר ברלין, אבל קשה לי להאמין שמישהו יתקרב למחירים שאת רוצה.
-
טיסות זולות למינכןגם אני חיפשתי לקלן יצא 1300 יורו עם GERMANWINGS מינכן הרבה יותר והכי זול שמצאתי היה באיזי גט לברלין יצא 250 יורו כרטיס ויתרתי וטסים לפראג ב 100 יורו לאדם עם WIZZAIR + מזוודות יוצא בממוצע לאדם 150 יורו ומשם נוסעים עם רכב לגרמניה.
-
טיסות זולות למינכןאני חישבתי 1300 יורו לקלן ל 4 כרטיסים.....
-
טיסות זולות למינכןלדעתי בעיתוי הזה הרצונות שלכם….. איך לאמר….. בגדר פנטזיות. וגם התקציב הכללי לחופשה לא מספיק למערב אירופה.
-
טיסות זולות למינכןלא תגמרו ב- 20,000.
-
טיסות זולות למינכןבאף עיתוי משפחה של 6 לא יכולה לטייל שבוע במערב אירופה ב-10,000 ש"ח (נכתב ע"י מי שמארגנת את חופשותיה 9-10 חודשים מראש
). אני בספק אם 20,000 זה ריאלי (תקציב כולל לחופשה). -
טיסות זולות למינכןנותרה גם האפשרות לחכות מבצעי רגע האחרון. לפני כמה שנים מישהו רכש מארקיע בצרטר שבוע לפני הטיסה במבצעלמינכן ומשם ליער השחור עלה סביב מאתים דולר כרטיס
-
טיסות זולות למינכןגם איזיגט בטיסות קיץ לא הגיעו למחירים האלו עם מזוודות.
החישוב שלי לחופשה מתוכננת לאזור היער השחור 5 נפשות ינוע סביב 20000 ש"ח.
גם אם תמצאו טיסות זולות ברגע האחרון היעד התקציבי שלכם לא ראלי.
6 נפשות - רכב גדול - צימר גדול - הוצאות לאוכל ואטרקציות וכו.
אולי תמצאו טיסות של WIZZAIR לאחר מהיעדים במזרח ארופה וגם אז...לחוץ
-
טיסות זולות למינכןתודה רבה לכולם על העזרה!
אנחנו חושבים באמת לחכות.. או לשנות יעד משתלם..