שייט נהרות
-
סליחה על כל כך הרבה שאלות....
אבל אולי מישהו התנסה בשייט נהרות באירופה ויכול לספר?....להמליץ?....
תודה!! תודה!!
-
שייט נהרותהיינו בשייט נהרות לפני המון שנים וזה עדיין זכור לטובה כחוויה מדהימה שבטוח עוד נחזור עליה . אנחנו היינו עם ילדים קטנים אז עשינו את אזור נורפולק שאין בו לוקים.
מדובר בחוויה מאוד שונה ממה שהרבה ישראילים רגילים . זה ההפך הגמור מלראות 10 מדינות ב 5 ימים. טיול מאוד רגוע שמתפרס על אזור קטן יחסית. הסירות מאוד נוחות ויש בהן הכל . קמים בבוקר מתחילים לשוט , מגיעים לעיירה עוצרים מסתובבים וממשיכים לעיירה הבאה . בדרך מאוד נהנים מהשלווה הרוגע והנופים המקסימים. אם נוסעים בקיץ יש נהרות בהם ניתן לשחות ו/או לדוג. יש מקומות בהם יחד עם הסירה ניתן להשכיר אופניים ולצאת לטיולים.. פשוט כייף !!
ניתן להשכיר את הסירות ישירות מהחברות באינטרנט או למי שמעדיף בארץ יש שתי חברות מתמחות בנושא. גורדון טורס ותשוט.
מאוד חשוב לקחת סירה גדולה יחסית . כלומר אם אתם 4 אל תקחו סירה 2+2 אלא 4 או 4+ כיוון שהסירה היא הבית / רכב שלכם לכל התקופה וחשוב שיהיה מרווח לכולם. לא מכירה מישהו שנסע והתאכזב.. לרוב כולם רוצים עוד
-
שייט נהרותתודה מקרב לב..
אנחנו קצת זקנים לזה..
התכוונו לשייט של ספינות נהר...משהו יותר למבוגרים...
-
שייט נהרותזיוה קראי השרשור כאן באתר המופיע תחת הכותרת האפריקאים יוצאים לצוד אריות באירופה בדיוק מה שאת מבקשת
-
שייט נהרותתודה !!!תודה!!!!
זה מה שחפשנו!!!עזרתם לנו!!!