טיול כוכב בבוואריה
-
בוקר טוב לכולם,
אנחנו מחפשים חווה בווארית, כזו עם חיות ועם מרחבי דשא, שתהיה במרחק לא גדול ממינכן (נניח עד שעה) אבל לא יותר מדי דרומה, כדי שלא תהיה רחוקה מדי מלגו לנד. נשמח להמלצה ממישהו שהיה במקום, יודע שהוא ידידותי לילדים וכו׳.
תודה!
-
טיול כוכב בבוואריההיינו באובראמרגאו - בעיירה עצמה - מקום יפה ונעים. לא בחווה.
מבחינת מיקום נראה לי מתאים להגדרות שלכם.
-
-
טיול כוכב בבוואריהאני מבין שיש שני איזורים של מקבץ עיירות וצימרים (באופן גס כמובן). האיזור מדרום למינכן, גארמיש וכו׳, והאיזור מצפון מערב, זה שיותר קרוב ללגולנד. אני צודק? יש משהו שעדיף מבחינת אטרקציות לילדים.
ושוב, אני מחפש חווה שמישהו היה בה. כזו עם דשא אלפיני מסביב, קצת חיות, ריהוט עץ וכו׳. היינו בכזו באוסטריה וזו היתה חוויה בלתי נשכחת.
-
טיול כוכב בבוואריהבני כמה הילדים ואיזה אטרקציות מחפשים? בוואריה כולה היא יעד תיירותי בכל מקום יש צימרים ואטרקציות, השאלה מה רוצים לראות.
-
טיול כוכב בבוואריהאנחנו לא פעם ראשונה שם. אבל בגלל בעיות גב מעדיפים ליצור איזור כוכב שלא יעלה בהרבה על שעה, שעה וחצי לכל כיוון. זה אומר חווה ליד עיירה שאפשר להסתובב בה בכיף. זה אומר יום אחד לגולנד, יום אחד איזה רכבל נחמד, יום אחד אולי בוואריה פארק. הכל לאט, הכל בכיף, באיזור הטירות כבר היינו לפני כשנתיים, כך שלא נחזור על המסלול הזה (גם אם נהיה בסביבה).
בעיקר אנחנו מחפשים המלצה על חווה שהיא באמת חוויה.
הילדים בני שש ושלוש וחצי.
-
טיול כוכב בבוואריהאין לי המלצה ספציפית אבל
נסה לחפש באתר הזה ותתמקד בחלק שבין גארמיש ל גונצבורג (העירה שליד הלגולנד).
לטעמי שווה יותר ללון באזור הדרומי (גארמיש-פוסן) ולבצע גיחה ללגולנד - זה ממש לא הרבה נסיעה.באוטסטרדה מס' 7.
חושב שכל מקום עם 4 או 3 פרחים יהיה פנטסטי לכם.
ג'מוס