ירח דבש ביוון בחודש יולי
-
חברים יקרים,
אשמח מאד לקבל המלצות לירח דבש ביוון. סגרתי טיסה לסנטוריני למשך שבוע.
אנחנו מעדיפים חופים רגועים בלי הרבה רעש ומסיבות.
האם כדאי להשאר בסנטוריני למשך כל השבוע? האם כדאי לשלב עוד משהו? אשמח לכל הצעה מכם. אין לי שמץ של מושג איפה להתחיל ואיפה לסיים.
אשמח להמלצות על חופים נעימים ובודדים ועל מקומות ששווה לבקר בהם.
תודה תודה!!!
שבוע טוב
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליסנטוריני האי הרומנטי . הרבה זוגות מגיעים להתחתן באי ולבלות את ירח הדבש באי
אני מקווה שהטיסה שסגרתה היא הטיסה הישירה!
באי שבוע זה זמן טוב .
ישנם חופים יפים לבלות לא אם הרבה נופשים כגון החוף האדום או החוף השחור ( להגיע אליהם צריך רכב!
יש את החוץ לי חמודי בצפון האי . חוך מלא סלעים אבל יש אפשרות למצוא חלקה מבודדתישנם עוד מפרצים וחופים בודדים ליד תחנת הכוח פונים ימינה לאורך החוף או כשנוסעים לאיה דרך הכביש על החוף המערבי יש לאורך הכביש ירידות למפרצים
ישנה מסעדות עם הופעות
ישנם מסעדות מומלצות לצלעות כבש או דגים או כל המזטים היונייםישנם יקבים ויש יקב עם תערוכת עבודות של אומנים יוניים
האי מקסים אני נמצא באי כל שנה פעם עד פעמיים ב25 השנב האחרונות. וב8לאוגוסט נגיע שוב לשבוע
האם הזמנתה מלון?
רשף יעקב -
ירח דבש ביוון בחודש יוליתודה על התשובה המפורטת. הזמנתי מלון לארבעה ימים הראשונים ושקלתי להזמין מלון אחר בסנטוריני או באי אחר למשך שלושת הימים שנותרו. יש לך מלון או מקום מומלץ? שבוע זה זמן רב מידי לסנטוריני בלבד? האם כדאי לעבור לאי אחר? תוכל להמליץ לי על הפלגות יומיות או על מעבורת שאיתה כדאי לי להחליף אי?
תודה על העזרה!
אביב
-
ירח דבש ביוון בחודש יולישלום לכם,
רציתי לשאול בבקשה האם ישנה טיסה ישירה לאי סנטוריני?
של איזו חברה? האם בכל חודשי השנה?
אנחנו גם חושבים הרבה על להגיע לשם.
שבוע טוב
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליטיסות ישירות מתחילות בסוף חודש יוני עד ספטמבר
אפשר להשיג אותם באיסתאהטיסות בימי שישי ושני
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליבוקר טוב
אי אחר אם רוצים אז הקרוב ביותר איוס או שייט ארוך יותר למיקונוסאבל חושבני שעדיף להנות שבוע של זמן איכותי זוגי באי סנטוריני ולא לבזבז זמן לשוט ולתאקלם במקום אחר
יש לי חבר בעל מלון נהדר לזוגות על המצוק מעל הנמל
-
Suites of the Godsבעל המלון שמו צארלי תמסרו לו שרשף הפנה אותכם ומבקשים מחיר מיוחד
או אפשר להתכסן במלון דירות ללא ארוחת בוקר אבל אם מטבח קטן בחדר
( עדיף לנסוע כ1 ק"מ ולאכול ארוחת בוקר קלילה יוניית)רכב יעלה כ35 עד 40יורו וגם המלון יעלה לכם כ40-45 יורו ללילה
תרצו פרטים תתקשרותהנו רשך יעקב
-
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליתודה תודה!!
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליבדקתי ב-Suites of the Gods. אין חדרים בתקופה הזאת...
נראה מלון מהמם...
-
ירח דבש ביוון בחודש יולימה התאריך המדויק שלכם?
רשף
-
ירח דבש ביוון בחודש יולי14.7.14- 21.7.14
בעיקרון יש לנו מלון באיה לארבעת הימים הראשונים אך עדיין לא שילמתי אותו.
אשמח להמלצה ממך.
בדקתי באמצעות אתר BOOKING וראיתי שהמלון שהמלצת מלא לתאריכים האלה. המחיר גם יותר יקר, כנראה בגלל שמדובר בשיא העונה.
תודה על העזרה!
אביב
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליאיזה מלון כרגע מוזמן?
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליlava oia
הזמנתי אותו דרך בוקינג ולכן אוכל לבטל במידת הצורך
-
ירח דבש ביוון בחודש יוליlava oia"s נמצאת דרומית לעיר OIA בסך הכל מקום יפה ולא רחוק ממרכז העיר והמצוק
דיברתי כרגע אם צארלי בעל המלון SUITES OF THE GODS
ביקד לדעת מתי אתם רוצים להגיע . ואת שמכם . יחזור אלי אחרי שאמסור לו את האינפורמציהרשף יעקב
0545888493