ארה"ב 60+
-
שלום חברים
לפני הכל קבלו כל הכבוד חברי הפורום לא השאירו כמעט שום מקום ללא מענה ,
לאחר כמעט חודש של נבירה בפורום הנכבד אני חושב שבניתי מסלול לטיול קלאסי
לבני 60 ללא יכולת ללכת הרבה .ניאגרה מערב וניו יורק.
אשמח לקבל חוות דעת שינויים תוספות.
אנחנו 2 זוגות בגיל 60
הטיסות מישראל וחזרה וטיסות הפנים סגורות כל היתר מוזמן עם אפשרות שינוי ביטול.
הוזמן רכב 7 מקומות דרך סוכן מקומי לשני האזורים.
תאריך יום מקומות מסלול 23/7/14 1 ישראל -מוסקבה - ניו יורק נחיתה שעון ניו יורק 12.35 איסוף רכב ויציאה לכיוון צפון כ שעתיים ניו יורק -ליברטי 24/7/14 2 ליברטי - נוריץ -איתיקה - ווטקינס גלאן נוריץ מוזיאון הרכב 25/7/14 3 ווטקינס גלאן - ניאגרה און דה לייק - ניאגרה 26/7/14 4 ניאגרה - באפלו ערב טיסה לסאן פרנסיסקו 27/7/14 5 סאן פרנסיסקו נחיתה 23:00 קבלת רכב למלון מסלול 49 מייל ביומיים 28/7/14 6 סאן פרנסיסקו 29/7/14 7 סאן פרסיסקו - מונטרי כרמל כביש 1 - 30/7/14 8 מונטרי - סאן סימיון כביש 1- 31/7/14 9 סאן סמיון- לוס אנגלס טירת הרסט וממשיכים דרומה 1/8/14 10 לוס אנגלס 2/8/14 11 לוס אנגלס יוניברסל סטודיו 3/8/14 12 לוס אנגלס -סאן דיאגו 4/8/14 13 סאן דיאגו 5/8/14 14 סאן דיאגו 6/8/14 15 סאן דיאגו - לאס ווגס 7/8/14 16 לאס ווגס 8/8/14 17 לאס ווגס 9/8/14 18 לאס ווגס - ניו יורק טיסת ערב 10/8/14 19 ניו יורק 11/8/14 20 ניו יורק 12/8/14 21 ניו יורק 13/8/14 22 ניו יורק 14/8/14 23 ניו יורק
ניו יורק - ישראל
תודה
ליאור
-
ארה"ב 60+אתייחס לחלק השני של הטיול, במערב.
נראה לי שלסן פרנסיסקו הקצבתם מעט זמן.
אפשר לסדר משהו אם לדוגמה, אחרי יוניברסל - אם תתחילו על הבוקר - תסעו לסן דיאגו ואז מרוויחים יום שאפשר להוסיף לסן פרנסיסקו. השאר נראה לי סביר (כפי שציינתי, רק במערב ארה"ב, אני לא מומחה לגבי המזרח).
ו-60 + זה לא בושה, אני בן 64 ועדיין "רץ" במרחבי ארה"ב.
-
ארה"ב 60+תודה ראובן
אני ישתמש בעצה שלך ואדחה את לוס אנגלס ביום על מנת להוסיף יום לסן פרנסיסקו
או נוסיף חצי יום ונצא לכביש 1 בצהרים,
ואם אפשר שאלה לגבי הערבים בערים הגדולות מקומות שכדי לראות בערב?
או בעיירות על כביש 1?
ואולי מישהו לגבי הצפון בדרך מווטקינס גלאן לניאגרה האם יש מקום מעניין?
ואני בכלל לא מתבייש בגיל להיפך. ציינתי מכיוון שהכוונה למקד אטרקציות מעניינות לגילנו.
תודה
ליאור
-
ארה"ב 60+כמובן שבסן פרנסיסקו אנשים מטיילים ליד אזור הפיירס (המזחים). אפשר להגיע לאיזו מסעדה ב-SAUSALITO ושם נוף נהדר בשעות החשיכה, אם מזג האויר טוב (גם ביום).
בסן דיאגו אפשר לבקר ב-GASLAMP SQUARE. יש מסעדות, גם ב-OLD TOWN.
בלאס וגאס אין מה לדבר, אפשר להישאר ער כל הלילה.
כביש 1 "רדום" יותר, עיקר הדברים שם הם הנופים בשעות האור.
כיוון שזה הטיול הראשון שלכם ותלכו הרבה משך היום, איני מאמין שתלכו לישון מאוחר מדי
.תעשו "חקירה" על המקומות בהם תבקרו באתרים כגון: TRIPADVISOR, הנה דוגמה הכיצד לחפש:
http://www.tripadvisor.com/Attractions-g60750-Activities-San _Diego_California.html
-
ארה"ב 60+היי ליאור
ניו יורק היא עיר של רגליים (בכלל נכון לערים הגדולות )
ואתם צריכים להיות מאוד מתוכננים
תהנו
טובה
-
ארה"ב 60+תודה אכן בעזרת הפורום המכובד והעצות שנותנים תכננו והכנו את עצמנו להליכה ברגליים נעשה זאת בקצב שלנו ליאור
-
ארה"ב 60+אני בכלל מוחה על כך שבלמטייל עשו כאן פורום מיוחד לבני 50+, כאילו הגיל הזה מציין משהו
אם יש בעיות רפואיות / פיזיות, זה ענין שאיננו קשור לגיל, אבל אחרת ? מה הקשר ? רק בגיל 49 הפכתי לראשונה לאב...מאז שאני 60+, ולמרות שיש לי בעיות גב קשות, כבר עשיתי 3 טיולים גדולים לארה"ב והרביעי בדרך.
התעודדו ! ארה"ב הרבה יותר קלה לטיול מאשר אירופה ובכל מקום כמעט יש התייחסות לבעיות נגישות, אם זה רלבנטי.
מחכה לכם טיול יפהפה ומהנה. עשו זאת בקצב המתאים לכם והכל יהיה בסדר.
-
ארה"ב 60+תודה צביקה הכן הגיל לא העניין .אנחנו נעשה בקצב שלנו ונהנה ליאור
-
ומיתרונות הגילבחלק מהמקומות, אפילו באל-על, בני 60+ מוגדרים Senior Citizens, מה שמקנה הנחה בתעריף. בחלק אחר של המקומות תצטרכו להיות בני 62+. לפעמים ההנחות האלה דומות או טובות מהנחות AAA ולעיתים (לגבי לינות) עם תנאי ביטול / שינוי גמישים יותר לאותו תעריף. תמיד שווה לבדוק את הכללים.
-
ארה"ב 60+צביקה - הסיבה שציינתי שניו יורק עיר של רגליים (ובכלל ערים) נובעת מהפתיחה של
ליאור :
"בני 60 + ללא יכולת ללכת הרבה"
ולפעמים נדמה שטיולי הליכה בטבע יותר מאתגרים מבעיר .
וצביקה עם עלמה חייכנית כשלכם כנראה אבהות מאוחרת זה מתכון מנצח

-
ארה"ב 60+