מנוי ל-AAA- האם כדאי?
-
המנוי עולה בממסי 190 ש"ח. אנחנו נהיה גם בגילרוי ליד סן פרנסיסקו וגם באאוטלט בווגאס. האם כדאי לקנות את המנוי הזה?
-
מנוי ל-AAA- האם כדאי?קודם כל לא מדובר ל מנוי ל AAA אלא לממסי שנותן זכויות מסוימות ב AAA
בנוסף - אם המטרה היא קופוני הנחה בקניות אז אין טעם. קופונים דומים ניתן לקבל עם הצגת דרכון זר, או סתם חיםוש באינטרנט.
ממסי נותן הטבות אחרות שעשויות כן להיות מעניינות:
מלון בתעריפי AAA - שימו לב שגם פה יש לעיתים תעריפים זולים יותר או קופונים
הנחות מסויימות באטרקציות - ושוב עם קצת מאמץ / קנייה באינטרנט אפשר לרוב לקבל הנחות דומות
ייעוץ/מפות/ספרות בסניפי AAA - הייעוץ עשוי להיות מיותר אם עשיתם מספיק שיעורי בית, ובכל מקרה גוזל זמן. מפות קצת מיותרות בעידן ה GPS, וכבר לא בהכרח בחינם.
יש עוד כמה הטבות
אני כן עשיתי ממסי בתשלום לפני שנה כי ההנחות במלונות לבד התשלמו לי. אבל צריך לעשות חישוב
-
מנוי ל-AAA- האם כדאי?בדרך כלל המנוי של AAA מקנה עד 10 אחוז הנחה בבתי המלון השונים (יש לבדוק פרטנית לגבי כל מלון ומלון או רשת מלונות). אז תעשו את החשבון שלכם לפי המלונות בהם אתם מתכוונים לשהות.
לגבי גילרוי ולאס וגאס, AAA לא יקנה לכם הרבה הטבות כי אפשר לקבל ספר קופונים חינם אם נרשמים - רישום חינם - במועדון ה-VIP של PREMIUM OUTLETS. אפשר להדפיס את הקופון לקבלת ספר הקופונים ללא תשלום במשרדי האאוטלט.
בכל אופן, ברשתות כמו GAP או ROCKPORT יש הנחה 10 אחוז למציג כרטיס AAA ללא קשר לגבוה הקניה.
AAA יכול להקנות לכם עזרה מסוימת בדרך במקרה של תקלה ברכב או כד', התנאים רשומים באתר AAA.
המנוי בממס"י/AAA מקנה - למיטב ידיעתי - הוצאת רישיון נהיגה בינלאומי ללא תוספת תשלום במשרדי ממס"י.
-
מנוי ל-AAA- האם כדאי?בעבר (אולי במקומות מסוימים גם היום) חילקו בסניפי AAA גם ספרי תיור בחינם. אלו מדריכי תירים לכל ענין שלי היו מקור מרכזי לתכנון האתרים בהם אבקר.
מנוי ממס"יתור מאפשר גם קבלת שירותי דרך בעת הצורך מה- AAA שיכולים לייתר ביטוח Road Side Service שמציעות חברות ההשכרה. הענין היחיד שאולי שונה (ויש לו משמעות) הוא מרחק הגרירה שכלול בביטוח. במקרה של ה- AAA מדובר בעד 8 ק"מ בלבד. מצד שני, שירותי מנעולן, הספקת דלק, ואחרים קימים גם בשירותים של ה- AAA שניתנים לחברי ממס"יתור.
לגבי היעוץ, זה מאד תלוי בסניף של ה- AAA וביועץ. יצא לי לקבל יעוץ מצוין מיועצת ב- Aurora (דנבר), שפשוט סדרה לי את מסלול חלק מהטיול עם הזמנת מלונות. מצד שני, בסניפים אחרים כבר נתקלתי בשירות ברמה נמוכה יותר. מי שלא יוצא עם תוכנית מפורטת מהארץ (ואני אדם כזה) יכול להנות מהשירות הזה.
לגבי התעריף במלונות, כדאי לשים לב לתנאי ההזמנה והביטול. אלו שבתעריף AAA בדרך כלל גמישים יותר מתעריפים זולים יותר בהם תתקלו. יתכן ותעשו חשבון שעדיף להסתכן בביטול ללא החזרת כסף מאשר לשלם את הפרש המחיר עד תעריף AAA ויתכן ולא. זה שיקול אישי של כל אחד.
-
מנוי ל-AAA- האם כדאי?בנוסף למה שכתבו לך, חשוב להבהיר שזה איננו מנוי ל-AAA (מי שאיננו אזרח/תושב קבע בארה"ב לא יכול להיות מנוי AAA) ואפילו לא מנוי של ממסי, אלא של ממסיתור, כי זה אינו כולל למשל שרותי גרירה של ממסי.
זוהי חברות שנתית במועדון המכוניות הישראלי, שיש לו הסכמים הדדיים עם מועדונים דומים (כמו ה-AAA האמריקאי, ה-CAA הקנדי וכד') של מדינות אחרות, כשהתנאים משתנים מעת לעת, לפי ההסכמים הנחתמים בין המועדונים.
ההטבה העיקרית, שחברות שנתית כזו מקנה לך לנסיעה לצפון אמריקה היא כרטיס SYC&S, שהוא כרטיס ההנחות של ה-AAA.
בנוסף ישנן הטבות גם בארץ בממסי: שעת יעוץ ראשונה לתכנון טיול בחינם, רשיון בינלאומי אחד בחינם, הנחות שונות בחנות של ממסי.
אם יש לך לאומיקארד, ניתן לשייך אותו למועדון של ממסיתור ואז שנת החברות הראשונה היא בחינם.
-
מנוי ל-AAA- האם כדאי?אם עושים את החברות דרך לאומיקארד, אז לאחר שנה החברות במחיר מוזל. רק חשוב לדעת שהם מחדשים את החברות באופן אוטומטי, ואם מעוניינים לא לחדש, צריך להתקשר אליהם.
-
נכון