ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

דירה בבודפשט- K9 או 7seasons?

פורום טיולי משפחות
    5
    12
    2157
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • may777
      may777 נערך לאחרונה על ידי

שלום

שניהם מומלצים בבוקינג אך קיים הפרש גדול! במחיר ביניהם.

אשמח לקבל המלצות/הסבר לפער המחיר ממי שמכיר

גם המלצות על דירות נוספות נקבל בברכה

תודה מראש

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • adivelednizki
        adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

לא מכירה את K9 אבל הדירות של 7 העונות הן נהדרות !!!!

נהנינו שם מאוד ושלחתי לשם את בן דודי ומשפחתו שנהנו גם הם !!!

מומלץ בחום

• may777

תודה עדי😊 סיפור הטיול שלך תרם רבות לתכנון שלי. 

שתי שאלות

1. באמת אפשר להתנייד משם ברגל לרוב האתרים או שחובה כרטיסי נסיעה?

2. היו מספר הערות בבוקינג שסביבת המקום לא הכי סימפטית ויש טענו שזה לא סביבה  למשפחה עם ילדים. הרגשתם משהו כזה?

המון תודה

• adivelednizki

אתחיל מהשאלה השנייה ששאלת  כדי שתהיה לי הזדמנות להבהיר : בקצהו של  רחוב קיראלי (=הרחוב של הדירה) לכיוון כיכר דק פרנק המרכזית , יש סופר גדול .

מחוץ לו ישנם כמה קבצנים קבועים שקבעו שם את "ביתם" (פשוט כי יוצא שם חום והם גם ישנים שם ).

הם אינם מזיקים , לא אלימים , לא מטרידים וכלל לא פונים אל העוברים ברחוב,

ואני אומרת את זה אחרי שלנתי פעמיים בבניין הדירות הזה , ובן דודי היה שם השבוע וחש כמוני בדיוק  וסיפר שגם בשעת לילה מאוחרת מאוד הוא לא נרתע לרדת לסופר הזה שפתוח 24 שעות ביממה ולעשות בו קניות של מה שחסר להם לבוקר והם לא הטרידו בשום צורה .

אוסיף ואומר שברור מאליו מהצצה קלה בבוקינג שאנחנו רק מעט מיני רבים ששהו בדירות האלו בשביעות רצון גבוהה מאוד .

אם עניין הקבצנים מפריע לך בעין בשנייה הבודדת שתחלפי על פניהם - אז זה שיקול . אבל יכולה לומר לך שלצערי תראי קבצנים נוספים אחרים במרכז בודפשט - גם כאלו המחפשים אוכל בפחים ואין לך שליטה מתי ואיפה תפגשי אותם ברחוב ... הם קיימים.

שוב מדגישה כי בשום מצב לא חשנו איום על בטחוננו האישי וממש לא הייתי נמנעת מלינה עם ילדים במיקום הזה ובדירות הנפלאות האלו .

הלוואי ובכל יעד אחר שאטוס אליו בחיים יהיו לי תנאי לינה כאלו עם הילדים - הדירות נפלאות !

מבחינת המיקום - בעיני אין טוב ממנו בעיר עם ילדים ! כי אם תרצי ללכת ברגל - אז הכל מאוד קרוב !!!! בהחלט במרחק הליכה סביר !!!!

גם יש גינה גדולה נחמדה בכיכר דק פרנק שהילדים שלי אוהבים (עם בריכות עם מפלים קטנים....) ורוב המסעדות המומלצות שלי נמצאות במרחק יריקה משם ...

בקיצור, בעיני מיקום מנצח גם לטיול רגלי אבל אם תרצו גם להשתמש במטרו (וברור שתרצו ... רק כדוגמה אחת : כדי לנסוע לפארק העירוני שבו שלל אטרקציות לילדים) אז אין כמו תחנת דק פרנק טר מהבחינה הזאת שכן כל העיר פרוסה לפניך מהנקודה הזאת. כיכר דק פרנק היא הנקודה היחידה בעיר שבה יש את 3  קווי המטרו  (הרביעי החדש שנוסף הוא היחידי שלא עובר שם)

אני חושבת שאם הייתם באים בזוג אז אולי הייתי אומרת שעדיף ללון באחד המלונות שעל גדת הדנובה . אבל עם ילדים אני באמת מאמינה וחושבת שאין תחרות לדירות 7 העונות , גם מבחינת הדירות עצמן וגם מבחינת המיקום.

שמחה שסיפור הטיול שלי עזר לך  ובטוחה שתהנו בבודפשט בכל מקרה ועם מה שתבחרו !

עדי

• adivelednizki

מאי - רק אחרי כל מה שכתבתי לך נכנסתי לבוקינג לראות מה זה דירות  K9 ...

אז ראיתי שהציון אכן גבוה וראיתי גם שזה נראה לי לא ממש רחוק ... די באותה סביבה ... אז אם הפער במחיר משמעותי אז כמובן שאין לי מניות בדירות 7 העונות ... אני פשוט באמת ממש הייתי מרוצה שם .

בנקודה הזו של ההתלבטות אני מציעה לך למדוד מרחקים או אם את ממש גרועה בזה (כמוני...) אז לשאול את lbd לגבי עניין המיקום  נטו - הוא מומחה בודפשט ויחשב לך מרחקים מיד (הוא אפילו הכין לי מפת הליכה לשוק האיכרים האורגני וחישב לי כמה זמן תיקח לי כל אופציית הגעה לשם מבחינת זמן ומטרים כשהתלבטתי בשלב התכנון אם לצעוד לשוק או לנסוע במטרו אליו ...)

זהו...

עדי

• may777

עדי תודה רבה על התשובה המושקעת

השתכנעתיwink

שוב תודה על הסבלנות והמענה המפורט בטוחה שנהנה

מבטיחה לעדכן

תודה

• lbd
                  lbd נערך לאחרונה על ידי

עדי תודה רבה על התשובה המושקעת

מקום של N9 מצויין. נמצא על רחוב ראשי. קיבל ציונים מצויינים בבוקינג וגם בטריפאדוויזור. 2 דקות מתחנות המטרו של DEAK TER ו-5 דקות ממדרחוב VACI, ו-2 דקות מבית הכנסת הגדול.

• may777

lbd תודה על התשובה המפורטת

תודה על המפה נראה ששניהם במקום טוב אז בכל מקרה לא ניפול.  wink

שוב תודה  על עזרתך. 

• ע ע
                      ע ע נערך לאחרונה על ידי

גם אני התלבטתי בזמנו בין השניים מכיוון שלשניהם ציון גבוה מאוד אבל ההפרש במחיר גדול. אחת הסיבות שהחלטתי בסופו של דבר על 7 SEASONS היתה ש- K9 נמצא על כביש ראשי מאוד וחששתי שיהיה רועש. אומנם קראתי שגם ב- 7 SEASONS יכול להיות רועש (רעש של אנשים) אבל בעיקר בסופי שבוע. אנחנו נהיה שם רק בשישי שנחשב לסוף שבוע. בשבת כבר עוזבים.

lbd או מישהו אחר יכול לומר האם הכביש הזה באמת סואן והחשש מפני הרעש מוצדק?

תודה,

עפרה

• ענתנת
                        ענתנת נערך לאחרונה על ידי

K9 נמצאת במקום בהחלט רועש מבחינת תחבורה, והם גם הזהירו אותי כששאלתי אותם. אם אני זוכרת נכון כל החדרים שלהם קדמיים. 

מצד שני רעש מתחבורה דועך בלילה, בעוד הרעש בחצרות גוז'דו בסופ"ש נמשל עמוק לשעות הקטנות של הלילה, אני מאד סבלתי מזה כשהיינו שם, בדיוק בשישי ושבת.

אני חושבת שמבין השתיים האלה, בסופש אני כבר מעדיפה את K9.

• may777

לפעמים הרעש האנושי מציק יותר

לאור ההפרש הגדול במחיר-כ 200+יורו לשבוע

גם אני אשמח לתשובה

• adivelednizki

אנחנו היינו בסופ"ש וגם בליל ה-1 במאי (היה חג בבודפשט והיה מאוד הומה ברחובות ) ולא שמענו שום רעש וזאת כי היינו בחלק הפנימי (B או C הם הפנימיים) .

גם בן דודי ביקש מראש וקיבל דירה פנימית ולא התלוננו על שום רעש לאחר ששהו גם הם בסופ"ש לאחרונה.

מצד שני , זוכרת מלפני שנתיים , כשהיינו באותו הבניין בדירות "סנטור" בהחלט היה לילה אחד שבו היה מאוד רועש !!!!!!!! אבל אני לא מצליחה להיזכר באיזה חלק של הבניין היינו אז. 

בכל מקרה , זה היה בלילה אחד מתוך שבוע שלם וזה לא היה סוף העולם (היינו עייפים אחרי יום טיול כך שלמרות שזה מעט הטריד , סגרנו את החלונות ולבסוף בהחלט נרדמנו  כולנו ...גם הרגישים לרעש שבינינו = אבא שלי ...) ועובדה שחזרנו שוב לאותו המיקום (הפעם היה מצויין לכולם בכל 4 הדירות שקיבלנו ובכל הימים).

אני חושבת שחלק מעניין ה"מרכזי" זה גם הסיכון לקצת רעש ... אבל עדיין הייתי בוחרת במיקום הזה שוב.

לגבי חצרות גודזאו : הן מאוד קרובות אבל לא ממש מתחת לדירות אלא בהמשך הרחוב . אם אני זוכרת נכון יש דירות שנקראות גוזדאו ואני חושבת שהן ממש ממש על המתחם ושם זה בהחלט יכול להיות רועש כי המתחם הוא מתחם בילויים עם פאבים וכו.

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון