עזרה - טיול לאוסטריה
-
היי לכולם אני והורי רוצים השנה (בסוף יולי) לצאת לטיול באוסטריה. זוהי הפעם הראשונה שהחלטנו לצאת לטיול לבד ( לא מאורגן) כך שאנחנו לא יודעים מהיכן להתחיל בתכנון הטיול. הבנתי שצריך מפה עדכנית וספר הדרכה טוב אבל מה הלאה ?
היינו רוצים להתמקד בטבע, ההרים, האגמים העירות הקטנות וגם קצת וינה.
הייתי שמחה לקבל הצעות בתכנון הטיול (מסלולים מומלצים, מקומות לינה , רכב ,טיסה ) ובעיקר הרבה טיפים למתחילים.
(אם יש משפחות שכבר ביקרו באוסטריה אשמח לדעת כיצד היה בנוי המסלול מבחינת אזורים ושעות נסיעה )
תודה לכולם!
-
עזרה - טיול לאוסטריהטלי, אוסטריה מדינה קטנה גדולה ומלאה באפשרויות לכל גיל ומצב רוח. לכמה זמן אתם נוסעים? גיל המטיילים? היכן אתם נוחתים? שוכרים רכב? הפורום עמוס בסיפורים על אוסטריה. כווני אותנו ונעזור בשמחה. לימו
-
עזרה - טיול לאוסטריהטלי מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו מאוסטריה בשנה שעברה
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1213084/prevloaded -1/start-0
יש גם מליון אפשרויות אחרות.
-
עזרה - טיול לאוסטריההיי לימו, לטיול יוצאים אני ( 18) והורי (50+) כיוון שרק בימים האחרונים החלטנו שהכיוון הוא אוסטריה כך שעוד לא קנינו כרטיסי טיסה וגם לא יודעים לאיזה שדה תעופה לנחות כי אין לנו עדין מסלול טיול ( רוצים להתמקד באזור הטבע וההרים - זנצלבורג, טירול או קריניתיה וגם לבקר בוינה). את הטיול אנחנו מתכננים בסביבות ה -10 ימים (תלוי בכרטיסי הטיסה. לכן אשמח לעזרה מאיפה להתחיל את התכנון אם להזמין כרטיסים אז לאן ? ואיך שוכרים רכב ? (אפשרי לשכור בשדה מסוים ולהחזיר בשדה אחר? )
ayele,תודה רבה על החוברת
-
עזרה - טיול לאוסטריהעשרה ימים מתאימים לטיול בחבל אחד בלבד (ממליץ זאלצבורג או טירול) + וינה.
אם זאלצבורגלנד אזי מינכן הכי מתאימה (קרוב גיאוגרפית וטיסות רבות מגיעות לשם) כמו כן השכרת רכב במינכן ככלל זולה יותר מאשר בוינה.
אם את הנהגת שימי לב שלא בהכרח ניתן לשכור רכב (הגבלה מ-21) - צריך לבדוק בקפידה מול חברת ההשכרה.
ודאי שאפשר לשכור במינכן ולהחזיר בוינה אבל כמובן המחיר בהתאם (בעיקר בגלל הטיסות אך גם בגלל הרכב). באוסטריה הייתי מוותר על אופציה זו (אלא אם כן כסף הוא ממש לא פקטור).
שרון
-
עזרה - טיול לאוסטריהטלי,בוקר טוב
כתבתי לך בפרטי.(שימי לב למעטפה הקטנה בראש הדף).
אולי תוכלי להעזר.מה שבטוח שאין לך הרבה זמן כדי לנסוע ביולי.
הזמן קצר והמלאכה מרובה.
דבורה
-
עזרה - טיול לאוסטריהממה שהבנו התכנון בינתיים הוא זלצבורג - וינה ( או הפוך תלוי בכרטיסי הטיסה ) . בגלל שוינה היא עיר גדולה ומלאה בתחבורה ציבורית כנראה שלא נצטרך את הרכב לוינה אלא רק לזלצבורג. יש אפשרות לאופציה כזו של רכב רק לחלק אחד בטיול ?
-
עזרה - טיול לאוסטריההי טלי,
כיוון שזוהי הפעם הראשונה שאתם נוסעים באופן עצמאי, לא הייתי מחברת בין זלצבורג לוינה.
איזור זלצבורג (וקצת זליגה לבוואריה או איזור האגמים) ממלא בקלות 10 ימים (ואז מומלץ לטוס למינכן).
אם חשקה נפשכם בוינה, חברו אותה למספר ימים באיזור סטיריה או קרינתיה.
ולשאלתך, אין בעיה לשכור רכב בעיר, לפני יציאתכם לטיול ולהחזירו בשדה התעופה.
לימור
-
עזרה - טיול לאוסטריה1. לא בטוחה שחבל קרינתיה קרוב יותר מזלצבורג.
בשל מיקומה הגיאוגרפי וינה מתחברת יותר טוב לביקור בסלובקיה.
2. אני ממליצה שתבדקי מחיר טיסה למינכן ולוינה. (תתיחסו גם לשעת נחיתה משוערת.
תבחרו טיסה שמתאימה לכם.
לא עשיתי דרך זו . נסעתי ישירות רק מוינה ללינץ שבמערב המדינה אבל לדעתי כדאי שתקחי בחשבון ש4 ש' לפחות תקדישו לנסיעה ליעד מוינה.. עושים בדרך הפסקות.
3. ממינכן המרחק קצר יותר לחבל זלצבורג ומכל מה שקראתי כאן זהו אזור מעניין שאפשר לשהות בו די הרבה זמן.
4. לכן כדאי שתקראי סיפורי טיול כאן בפורום. תרשמי לך יעדים עיקריים שמענינים אותך באזור. תגיעי למסקנה כמה ימים טוב לכם לשהות באזור והאם תעדיפו לשלב אותו אם וינהאו עם אינסברוק למשל.
5. מי ינהג? רצוי נהג מנוסה.
רכב אפשר לשכור כיום באמצעות האינטרנט. יש תחנות השכרה בערים ובשדות התעופה. לפני כל השכרה באינטרנט הייתי בקשר טלפוני עם החברה המשכירה לברור פרטים חיוניים. (ביטוחים למינהם ותשלומים נוספים במקרה שמחזירים במקום אחר) כי לא הכל היה לי ברור באתר.
תעשי חיפוש באינטרנט " השכרת רכב בחו"ל" ותראי מה יש לחברות שונות להציע, איך זה עובד..
בהצלחה