טיול להרי הרוקי
-
שלום,
נשמח לעזרה בתכנון מסלול ל10 ימים נטו בהרי הרוקי. טסים לניו יורק הלוך וחזור ומתלבטים האם לטוס הלוך וחזור מקלגרי - מסלול מעגלי או קווי קלגרי ונקובר.
נשמח להמלצות לגבי המסלול וגם לטיסות פנים .
תודה רבה
שירלי
-
טיול להרי הרוקילרוקיז הקנדיים מגיע לפחות שבוע. הנסיעה לונקובר וחזרה זה לפחות 3-4 ימים, וזה לא מותיר לכם זמן לטייל בונקובר או באיזור החוף. לדעתי, קלגרי זה היעד המתאים לכם ואת החוף תשאירו לפעם אחרת. אם אתם טיילים זריזים שרוצים לכסות יותר מרחק, אפשר לשקול להדרים עד פארק ווטרטון-גליישר עם גיחה לארה"ב למעגל כזה -
זה טיול רוקיז צפוניים מקסים.
-
טיול להרי הרוקיתודה על העדכון (לא הצלחתי להיכנס ללינק) בכל אופן,אנחנו לא אוהבים להיות במרוץ ונראה לי שנישאר באיזור קלגרי. האם הגיוני משהו כמו לילה בקלגרי 3 ימים בבאנף ו 3 בג'אספר ואז כדאי להוסיף 2 לילות גם באמצע?
שוב תודה
שירלי
-
טיול להרי הרוקיאני לא יודעת אם קלגרי עצמה "שווה" שלושה לילות. חלוקה של יומיים בקלגרי (נניח, הלילה הראשון והאחרון, לפני ואחרי טיסה), 5 ימים באנף/יוהו ו-3 ימים ג'ספר, נראית לי בסדר. תתחילו ללמוד את האיזורים, לראות בדיוק איזה מסלולים ונקודות מעניינות אתכם ועל בסיס זה תוכלו לארגן חלוקה פנימית שנכונה לכם.
-
טיול להרי הרוקישלום
ב-10 ימים נטו(אצלי זה לא כולל את ימי הנחיתה וההמראה) אפשר באמת לאמץ את קלגארי כמקום הנחיתה וההמראה חזרה ממנה.
והנה הצעה לכיסוי 10 הימים באלברטה ובריטיש קולומביה
יום 0
הגעה מניו יורק קלגארי חשוב לדעת שעת נחיתה משוערת
יום 1
באנף
יום 2
באנף/לייק לואיז/לייק מוריין
יום 3
אפשרות לקניון השיש בפארק קוטנאי,המשך בפארק באנף+ אפשרות לכמה נקודות על כביש הקרחונים(לרווח את הביקורים ביום הנסיעה על כביש הקרחונים.)
יום 4
נסיעה מבאנף לג'אספר על כביש הקרחונים וביקור משלים בנקודות נוספות לינה ג'אספר
יום 5
ג'אספר
יום 6
ג'אספר
יום 7
נסיעה על כביש 16 מערבה וכביש 5 דרומה לינה בקמלופס.
יום 8
נסיעה מזרחה על כביש 1 הטרנס קנדי ,ובדרך פארק רוולסטוק,פארק גליישר ,והגעה
ללינה בעיירה גולדן.
יום 9
מוקדש לפארק יוהו ולינה אפשרית באנף/או קנמור
יום 10
הצצה בקלגארי ,ולינה אפשרית ליד שדה התעופה.
יום 11
טיסה לניו יורק
מוני
-
טיול להרי הרוקילמוני שלום,
תודה על העצות והמסלול.
אנחנו מתחילים לסגור את הלינות ורציתי להתייעץ לגבי שינויים במסלול שהצעת:
1. מצאנו מקום לתחילת המסלול בקנמור ל 2 או 3 לילות ראשונים האם כדאי בלילה הרביעי ללון באגם לואיז ואז 2 לילות נוספים בג'אספר (שם אין בכלל מקומות לינה, אשמח להמלצה).
2. האם הדרך לקמלופס "שווה את הנסיעה" או שכדאי לחזור שוב בכביש הקרחונים(למקרה שיהיה יום גשום בהלוך) ואז ליסוע לכיוןן פארק יוהו ולישון באזור.
שוב תודה
שירלי
-
טיול להרי הרוקישלום לכולם,
אשמח לעזרה לקראת סגירת מסלול. בגלל אילוצים של מקומות לינה להלן המסלול שנבחר (בינתיים..)
יום 1- נחיתה בקלגרי לקראת 12:00ולינה בקנמור
יום 2- לינה בקנמור
יום 3- נסיעה לג'אספר
יום 4 גאספר
יום 5+6 חוזרים בכביש הקרחונים מתלבטים האם ללון בליק לואיז או בגולדן וביום זה לבקר בפארק יוהו
יום 7+8 לינה בבאנף? או לחילופין בגולדן ?(במידה ונשהה בימים 5+6 בלייק לואיז)
יום 9 טיסה מקלגרי
נשמח להערות/הארות והמלצות...
תודה
-
טיול להרי הרוקייכול להיות שכדאי לחלק את הטיול ל-2 מקומות לינה בלבד, באנף וג'אספר.
בהחלט אפשר לעשות טיול כוכב מבאנף/קאנמור. המרחק ליוהו וללייק לואיז לא גדול, אפשר לנסוע ולחזור.
הבעיה עם לייק לואיז היא שמס' מקומות הלינה שם הוא די מצומצם, ואין מה לעשות שם בערב. וגולדן זה קצת סטייה מהמסלול, אם לא ממשיכים אח"כ לכיוון וונקובר.
מסלול לדוגמא:
יום 1 - נחיתה - לינה בבאנף/קאנמור
יום 2 - איזור באנף
יום 3 - לייק לואיז + מוריין - לינה בבאנף/קאנמור
יום 4 - יוהו - לינה בבאנף
יום 5 - כביש הקרחונים - לינה בג'אספר
יום 6 - ג'אספר
יום 7 - ג'אספר
יום 8 - ירידה בכביש הקרחונים - לינה בבאנף/קאנמור
יום 9 - טיסה מקאלגרי - אם הטיסה מאוחרת אפשר לבקר בעיר.
-
טיול להרי הרוקיזה היה התכנון המקורי שלי, אבל אז מגיעים לג'אספר בסופ"ש מתברר שיש שם איזו חתונה גדולה ולא הצלחתי למצוא מקומות לינה...לכן אני נאלצת לפצל את השהיה בבאנף,אבל זה נראה לי יותר מדי לילות(6?).
אם בלייק לואיז (מצאתי מלון סביר) אין מה לעשות בערבים -אולי כדאי לשהות בגולדן? הבנתי שהדרך לשם יפה ומצאתי מלון נחמד בהרים.
תודה תודה על העזרה!
-
טיול להרי הרוקימהם התאריכים המדוייקים שלכם?
אולי ביום השני לאחר הנחיתה, תתחילו בעלייה בכביש הקרחונים ישירות לג'אספר, ותעזבו לפני סופה"ש את ג'אספר?
אנחנו ישנו 2 לילות בגולדן, משום שהמשכנו לכיוון וונקובר. כשעה נסיעה משם לאתרים ביוהו.
-
טיול להרי הרוקיאנחנו נוחתים בקלגרי בצהריים , נראה לי שזה יהיה ארוך מדי באותו יום להגיע לג'אספר....
הנסיעה מג'אספר לגולדן לא נראית לי ארוכה מדי, השאלה אם הדרך יפה ויש שם מה לעשות בערב?
אם לא, ניקח 2 לילות בלייק לואיז ...
תודה רבה
-
טיול להרי הרוקיאנחנו זוכרים את הנסיעה לגולדן בלילה כסיוט. אולי לא ארוכה על הנייר אבל איטית ולא נגמרת. העיירה לא שוקקת חיים בלילה בלשון המעטה, אלא אם עברה מהפך בשנים האחרונות (היינו שם לפני עשר שנים).
-
טיול להרי הרוקיתודה על העדכון.
אם כך ירדנו מגולדן ,נשארנו עם לייק לואיז ל2 לילות באמצע. נקווה שלא נשתעמם בערבים...
-
טיול להרי הרוקיהתכוונתי לעלות לג׳אספר למחרת יום הנחיתה, לא באותו יום.
-
טיול להרי הרוקישלום לכולם,
התלבטות אחרונה לגבי מקום לינה ל2 לילות בדרך חזור מג'אספר לבאנף
נשמח לקבל המלצה ממי שהיה ב BAKER CREEK ליד לייק לואיז או ב CANDIAN ROCKIES INN בפילד
תודה רבה
שירלי