מלך האריות
-
האם ממש כדאי ללכת למחזמר זה? או שמומלצים אחרים? ( 2 מבוגרים + נער ונערה, 13 ו-15 )
איפה כדאי להזמין כרטיסים?
-
מלך האריותאני ובת ה-12 שלי מאוד אהבנו את מלך האריות.
-
מלך האריותגם אנחנו (אמא ונערה בת 14) מאוד אהבנו את מלך האריות.
ממליצה בחום

-
מלך האריותאיפה כדאי להזמין? והאם עדיף להזמין להצגת צהריים?
-
מלך האריותמלך האריות אחת ההצגות שאין אליהן כמעט אף פעם מבצעים, אז כדאי להזמין מראש. לגבי השעה, אם אין הבדל במחיר הייתי הולכת בערב, בשביל האוירה. עם ילדים צעירים יותר כדאי בצהרים (הבת שלי נרדמה בהצגה בערב כשהייתה בת 9.5).
-
מלך האריותאנחנו הזמנו את הכרטיסים בתיאטרון עצמו. מתי ללכת זה כבר שיקול שתלוי בלו"ז שלכם ובשאר התוכניות. אנחנו הלכנו להצגה בשש וזה מאוד התאים לנו - זאת היתה מנוחה מההתרוצצות של כל היום ואח"כ אכלנו באחת המסעדות הנחמדות שבאזור.
-
מלך האריותהיינו משפחה ילדים גילאי 9-16 היה מקסים וכולם נהנו
-
מלך האריותלרוקט
היינו במלך האריות כולם נהנו . מציע לרכוש כרטיסים באולם בשורת המעבר -יקר אך שווה את המחיר . כ 50 פאונד לכרטיס
ההצגה מתחילה כשהשחקנים עם התלבושת נכנסים דרך המעבר לכיוון הבמה .
היה מרשים בצורה בלתי רגילה.
הלכנו להצגת ערב לאחר טיול משעות הבוקר . כשההצגה התחילה האנדרנלין עבד שעות נוספות
-
מלך האריותמומלץ ביותר. בקיץ שעבר ראינו את ההצגה בניו יורק, הילדים שלנו היו בני 11 ו-15.
הצגה מדהימה! לא רק הילדים נהנו אלא גם אנחנו.
ממליצה לשבת בשורות הראשונות, אמנם יקר יותר אך שווה כל דולר.
התלבושות מדהימות, התפאורה יפייפיה.
מומלץ!
-
מלך האריותגם אנחנו ראינו (לפני שנתיים בניו יורק) ומאוד מאוד נהננו (גם ההורים וגם הילדים = שני בנים 10,13).
לגבי השעות - הלכנו להצגה בערב אז כמובן שתכננתי יום יותר רגוע ואפילו חזרנו למלון לנוח לפני. אני מניחה שלשני נערים בני 13 ו-15 לא תהיה גם בעיה בשעה יותר מאוחרת, רוב הסיכויים שאתם תהיו יותר עייפים מהם...