קייץ פלאפון סמסונג S5 מקורי
-
שלום
היכן ניתן לקנות טלפון נייד של חברת סמסונג S5 בתאילנד? אני מדבר על מכשיר מקורי ומה המחיר שם? האם המכשיר יהיה פתוח לכל החברות בארץ?
תודה מראש
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריכמעט בכל תאילנד תוכל לקנות בדרך כלל קונים בבנקוק בMBK קומה רביעית , מציע לרכוש ביום הראשון שאן יש בעיה תוכל לחזור
חלק מהאנשים פה ממליצים לקנות בחנויות סמסונג מורשות , באופן איי שי ניתן לקנות כמעט בכל דוכן ללא חשש
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקורילך לחנות סמסונג מקורית, ניתן למצוא אחת כמעט בכל קניון בכל איזור המחיר הוא זהה , אתמול הייתי בחנות המחיר נכון לכרגע 23,800 בהאט.
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקורישלום
כמה זה 23800 באט בשקלים, נכון להיום?
בארץ בסלקום אני קונה את זה ב 3000 שח כולל ביטוח ( בנוסף לאחריות יצרן)
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריכ 2549 שקל, אם יש לך אפשרות לרכוש אותו בארץ במחיר שציינת עם אחריות ועיברית ומבנת וכמובן בתשלומים לך על זה.
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקורימקלידים בגוגל לאט לאט שלא תתעייף " המרת מטבע" ומקבלים את שער ההמרה המדויק נכון להיום.
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריDavepo בגלל אנשים כמוך הפורום פה נהרס... מה כואב לך הלב על השאלה שלי ועל מה העקיצה..?
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריאל תקנה בקליק-פון בהנהלת נתי סימוני - הוא עקץ אותי ומכר לי מכשיר סוג ב' במחיר מלא זהירות
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריהפורום לא נהרס כל כך מהר ובטח לא בגלל זה .
מה שכן הפורום יכול להינזק אם התשובה היא לא מדויקת .
אתרי המרת מטבע בגוגל לא יתנו לך את שער ההמרה האמיתי
נכון לעכשיו תקבל על כל דולר 31.9 באט עד 32.18 ( הכי גבוה שראיתי היום בבוקר בציינגים בבנגקוק )
ואת זה לא תמצא בגוגל .
עכשיו תעשה חישוב כמה עלו לך בשקלים הדולרים שקנית
ותחשב עם שער ההמרה הנ״ל כמה זה
23800 באט
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריהיי יניב,
מומלץ לרכוש מחנות מקורית מהסיבה שקודם כל תהיה בטוח שתקבל מכשיר חדש ולא מחודש עם אחריות ובנוסף תוכל לקבל החזר של 7% על מע"מ ביציאה מתאילנד, חשוב במעמד הקניה לבקש טופס למילוי למטרה זו...
בברכה,
אייל - סגול
-
קייץ פלאפון סמסונג S5 מקוריהמחירים בדוכנים בדרך כלל זולים בין 10-15 % מהחנויות המורשות אבל לא ניתן לקזז טקס אז עדין נשאר פער של 10% בהחלט מומלץ לא להכנס לפאניקה