בידוק באל על
-
שלום,
בעבר היה אפשרות לעשות בידוק בטחוני למזוודות טרם הטיסה, או באמצעות הגעה לשדה ביום שלפני הטיסה או באמצעות הזמנת שירות בתשלום עד הבית.
בניתי על זה לחסוך טרטור בלילה של הטיסה עם ילדות והבנתי שזה בוטל.
האם מישהו יודע את הסיבה לביטול? האם זה בגלל שיטת הבידוק החדשה?
תודה ויום טוב
-
בידוק באל עלאני לא יודעת עם איזה חברה אתה טס. למיטב ידיעתי, השירות הנ"ל היה רק באל על.
-
בידוק באל עלואם אני אגיד לך את סיבת הביטול, זה יעזור לך במשהו?
-
בידוק באל עלאני טס באלעל וסתם רציתי לדעת מסקרנות מה הסיבה
-
בידוק באל עלמן הסתם חסכון...
אולי היה צריך להעלות משכורות לטייסים
-
בידוק באל עללפי הכתבה הזו , בקיץ שעבר כן ניתנה בחודשי העומס אפשרות למסור את הכבודה בשדה התעופה 24 שעות מראש, אז שווה לעקוב ולראות אם תצא הודעה דומה גם הקיץ.
בכל מקרה, מומלץ כמובן לעשות צ'יק אין באינטרנט החל מ-24 שעות לפני הטיסה. מנסיון חד פעמי הבידוק העצמי היעודי לנוסעי אל על אכן חוסך זמן בשדה.
-
בידוק באל עלזה במסגרת שיפור השירות לטסים באל על.
-
בידוק באל עלבזמנו השירות היה מאד יקר. העלות היתה לפי אדם ולא לפי הזמנה, בכמה עשרות דולרים לאדם. כך למשפחה לפחות זה יצא המון כסף.
אני מניח שלא היה להם כלכלי.
-
פתרונות להגעה - התייעצותבוקר טוב,
אז לאחר שאופצית הבידוק המוקדם והגעה ברכבת נפסלה (בכל אופן, לא נוח להגיע בלילה ברכבת עם 2 בנוות, אישתי, עגלה ומזוודות ותיקים לרוב), רציתי לקבל את חוות דעתכם על חניון טסים, הבנתי שהוא נסגר והעביר את הפעילות ללוד, האם יש למישהו המלצות/אי המלצות לגביו?
כמו כן, אפשרות נוספת שעלתה, היא לשכור רכב ולהחזירו בנתב"ג, מבחינת עלות זה יצא קרוב למונית (במיוחד שנצטרך מונית גדולה כאמור לעיל) אך נוח יותר, מישהו יודע האם מתחנת ההחזרה פשוט הולכים לטרמינל או שגם שם צריך שאטל?
האפשרות הנוספת היא שימוש בחניון של רשות שדות התעופה, אך מכיוון שהטיול המתוכנן הוא ארוך, האפשרות הזו הכי פחות כלכלית.
אשמח להארותיכם.
תודה
-
פתרונות להגעה - התייעצותבאופן אישי אני תמיד נוסע במונית. בזמנו עם מונית רגילה, וכיום (3 ילדים) במונית גדולה. אותם כסאות בטיחות משמשים אותי במונית אחר כך עולים איתי במטוס לשימוש בחו"ל.
עלות המונית תלויה במרחק כמובן, ואני מניח שמי שגם בקרית שמונה לא בא במונית.
חניה בנתב"ג זה 40 ש"ח ליום אם אני זוכר נכון. ל15 ימים זה 600 ש"ח. לא זול, אבל לא בהכרח יקר יחסית לאלטרנטיבות. אגב - נכנסים כולם כולל הציוד באוטו?
חניון טסים טיפה יותר זול, אבל יש להם גם תשלום קבוע כך שהוא משתלם רק מהיום ה-16.
לגבי חניון - חשוב לזכור שיש לוגיסטיקה של להגיע מהחניון לטרמינל וחזרה. לא בהכרח נוח עם הציוד ויתכן שעדיף שרק אחד מכם יעשה את הסיבוב.
לחניון טסים יש הסעה משלו, אבל אין לי מושג כמה היא נוחה או מהירה.
-
פתרונות להגעה - התייעצותאנחנו פעם שכרנו רכב ליום כשחזרנו מחו"ל (כי היינו חייבים לעבור איפה שהוא בדרך וזה היה נוח לאיפסון המזוודות בזמן הזה). חניון הרכב השכור של אלדן, אוויס, באדג'ט, הרץ וסיסקט הוא בבנין החניון, בקומה של הטיסות הנכנסות. מאד נוח. אנחנו שכרנו מסיקסט. לא היה מאד יקר.
-
מצאתי פתרון. לא זול אבל נוח. -
מצאתי פתרון. לא זול אבל נוח.רעיון נוסף:
צא עם הרכב וכל המשפחה, הורד אותם בטרמינל עם הציוד.
סע לשוהם, תחנה במרכז המסחרי, וקח משם מונית חזרה לטרמינל.