צריך המלצה ליעד ל7 ימים
-
שלום,
רוצה המלצה ליעד ל7 ימים בתחילת יולי, שישלב טיולי יום ואפשרות גם למנוחה במקום יפה
חשבנו על מסלול מברצלונה לאנדורה, שישלב יומיים בברצלונה, יום/יומיים בקוסטה ברווה והשאר באנדורה.
אשמח לשמוע המלצות על מקומות נוספים
תודה מראש
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםחזרתי אתמול מטיול של 6 ימים בחבל אאוסטה באיטליה, ממליצה בחום.
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימים- ממליצה על האלפים הצרפתייםטיסה לג'נבה מביאה אתכם למרחק קצר ביותר מתחילת המסלולים ומאפשרת לכם להתמקם לטיול כוכב במקום יפה . טיולי יום רבים באזור בטבע ועיירות קסומות.
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםאנדורה חביבה אבל גם לדעתי האלפים יותר מרשימים. לא הייתי מקדיש לאנדורה רק 3 ימים. רק הנסיעה וההתארגנות יקחו חצי יום לכל כיוון. הייתי נותן עוד יומים לפחות על חשבו אחד היעדים האחרים.
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםהאמת שהיינו באיטליה לפני שנתיים אז אנחנו מעדיפים יעד אחר
בקשר לאלפים הצרפתיים, מאיפה מומלץ לצאת?
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםשלום לכם
אזור דרום גרמניה (בוואריה) אפשרי לטיולי כוכב + נופש בנופים מרהיבים
כנ"ל לגבי חבל טירול וחבל זלצבורג (המצריכים מעט יותר נסיעות)
ב ה צ ל ח ה
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםושאלה נוספת, כמה צפוי לעלות טיול מסוג זה (לאלפים הצרפתיים)?
ברור שזה תלוי פעילויות אבל באופן כללי, הלינה, אוכל, רכב?
תודה
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםגם אני ממליץ על האלפים הצרפתים.נחיתה בזנבה נסיעה קצרה לאנסי ואתם בעולם אחר מרשים ויפה.יש טיסות דרך איזיגט. לתור את אזור המונבלאן פשוט משגע.
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםלגבי עלויות כמה שזה ישמע מצחיק אבל נכון ליוני שנה שעברה .טיסה 2 בתי מלון ורכב ל6 ימים עלה לנו 5.5 אלף שח לזוג .לא כולל דלק ,אתרים ואוכל.
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימיםאפשר לקבל קצת עצות על מסלולים, דברים שכדאי לראות באלפים הצרפתיים?
-
צריך המלצה ליעד ל7 ימים -
צריך המלצה ליעד ל7 ימים- ממליצה על האלפים הצרפתייםאם תכנסו לאתר הבית שלנו תקבלו קישורים למסלולי טיול יומיים יפים מאוד באלפים הצרפתיים.
מרכז לטיולי כוכב באלפים הצרפתיים
טיול נעים לכם