מסלול מזרח ארהב- צעירים
-
שלום:-)
אנחנו 2 בנות, חברות בנות 25.
מתכננות לנסוע לארה"ב באמצע ספטמבר לשלושה שבועות.
התכנון היה ניו יורק- שם נשהה אצל קרובי משפחה(ברוקלין), אבל אחרי שיטוטים וקריאה נוספת אני רואה ששבוע מקסימום שבוע וחצי זה זמן מספיק. אני תוהה מה כדאי לעשות בשבועיים האחרים. משהו באזור שאינו מצריך טיסותֿ או נסיעות ארוכות מידי. אנחנו מחפשות טיול ברוגע, בכיף, בלי לחץ לעשות וי.
האם כדאי להגיע לוושינגטון ולניאגרה? האם זה מחייב השכרת רכב?
אשמח מאוד להכוונה , רעיונות שאוכל לבדוק יותר לעומק.
תודה רבה!!
-
מסלול מזרח ארהב- צעיריםהי ! אכן כך, מומלץ לבקר בוושינגטון ובניאגרה.
אפשר גם לבקר בבוסטון.
אפשר להסתדר בתחבורה ציבורית, רכבות, אוטובוסים או טיסות, אבל כיוון שאתן שתיים יכול להיות שלשכור רכב יעלה לכם הרבה פחות, בדלק בארה"ב לא יקר, כדולר אחד לליטר ורכב שכור יאפשר לכם גמישות מירבית.
ואם לוקחים רכב שכור, הייתי ממליץ לקחת אותו באחת מתחנות ההשכרה בניו ג'רסי הקרובות לניו יורק, כי דמי השכירות זולים שם אפילו עד 40 אחוז מאשר בניו יורק.
תעשו בדיקה בפורום, בטיפים, בבלוגים ובכתבות שבאתר זה ותחליטו על מסלול ראשוני לפי הזמן העומד לרשותכן, אז תחזרו לפורום לקבלת הערות/הארות.
לא לפחד מנהיגה שם, אם אתן נוהגות בארץ, אז גם שם אפשר. תעברו על מדריך הנהיגה בארה"ב ותתרשמו.
-
מסלול מזרח ארהב- צעיריםתודה רבה על המענה.
חשבתי על המסלול הבא - ניו יורק- ניאגרה- וושינגטון- חזרה לניו יורק דרך פילדלפיה.
בזמן של כ 8 ימים עם רכב שכור.
האם הגיוני או צפוף מידי? ואולי בכדי לוותר על הצפיפות ועל שעות נהיגה, לוותר על וושינגטון. ניו יורק- ניאגרה- פילדלפיה -ניו יורק--- עם עצירות בדרך.
האם ניתן להעריך מה תהיה עלות כלכלית של החלק הזה של המסלול?
תודה
אוקסנה
-
מסלול מזרח ארהב- צעיריםהנהיגה בתוך וושינגטון די.סי. לא מסובכת במיוחד ולא נתקלתי אף פעם בעומסים מיוחדים. הכבישים רחבים וברורים. יש את עניין החניה - מומלץ לחפש מראש באינטרנט חניון מתאים באיזור בו תבקרו. לחלופין, הרבה אנשים לנים מחוץ למרכז העיר ומשתמשים בתחבורה הציבורית כדי להכנס אליה.
עלויות - חדר במוטל יעלה בסביבות $80-$100 ללילה (ממצעת, יהיו גם יקרים יותר אם תבחרו במלונות במרכזי הערים). רכב יעלה $30-$35 ליום ודלק משהו כמו $15-20 ליום (כמובן שבכפוף לכמות הנסיעה, אבל בממוצע לטיול עם נסיעות). מצד שני, אין לי ספק שתחוו הרבה יותר מאשר להשאר עוד שבוע וחצי בברוקלין.