המלצה לטיול
-
שלום.
אני ואשתי (ללא ילדים) מחפשים המלצה למקום/אזור לטיול של 10-14 יום בספטמבר-אוקטובר שיכלול שבוע עד עשרה ימים ברכב באזורים של טבע ונוף (רצוי הרים) ואת השאר בעיר גדולה שמתאימה לקניות, תרבות ועוד..
בשנתיים האחרונות היינו באלפים הצרפתים, גרינדלוולד, היער השחור ואלזס, טירול ועמק אוץ וגם בפירנאים כבר ביקרנו. גם בברלין ולונדון היינו אם כי לונדון קורצת לנו שוב.
נשמח לעזרה במחשבה על יעדים שאולי עברו לידנו ולא שמנו לב אליהם.
תודה,

עירא
-
המלצה לטיולמה לגבי - סלובניה קרואטיה.חומר רב מסלולים והמלצות,קיימים בפורום ובטיפים.בסוף ספטמבר לתחילת אוקטובר,קיימת ירידה גדולה במחירי הלינה,בשתי המדינות.לשיקולכם !!!.
תיכנון נכון ומוקדם,חוסך כסף וזמן.בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
-
המלצה לטיולנורמנדי ופריז זה רעיון מצויין שכבר מתערבב אצלנו במחבת.
סלובניה וקרואטיה זה טוויסט מעניין מאוד אם כי ביקרתי בבלד ולובליאנה יחד עם המערה בפוסטוינה.
אשמח לעוד הצעות

נ.ב.
יש מצב שהטור דה פרנס יתן עוד כמה רעיונות, בגללו הגעתי השנה לאנסי וסביבתה.
-
המלצה לטיולעוד אפשרות - צפון איטליה - הדולומיטים ואיזור האגמים. בתקופה שציינת השלכת שם היא אחד המראות המרהיבים ביותר שראיתי בחיי. בנוסף, אין צפיפות יתר בכבישים (שמעתי שבקיץ הכביש הסובב את אגם גארדה פקוק). תוכלו לטוס למילאנו הנהדרת - כעת יש לשם גם טיסות לואו-קוסט אם תרצו, וכך תזכו גם בנופים הרריים משגעים וגם בעיר שווה כפי שרציתם.
-
המלצה לטיולהרים + עיר גדולה.
בזול:
דרום פולין + ורשה
בבינוני:
דולומיטים + מילאנו
ביוקר:
האלפים בשוויץ + ציריך
בסופר יוקר:
הפיורדים בנורבגיה + אוסלו
מצד שני, לא היתי מקדיש יותר מיומיים לשום עיר שרשמתי ברשימה,
אפילו היתי מסתפק ביום אחד, או בחצי יום.
רשמתי כי בקשת, אני אישית היתי מקדיש הכל לטבע ולעיירות קטנות.
-
המלצה לטיולנכון שזה פורום אירופה, אבל מה לגבי ארה"ב? למשל ניו אנגלנד ובוסטון או ניו יורק כערים גדולות? וכתלות בתאריכים המדוייקים אפשר לשלב את השלכת המדהימה.
-
המלצה לטיולמסלול של 9 ימים שאנחנו עשינו בספטמבר לפני 5 שנים:
נחיתה בברצלונה,עליה לפירנאים הספרדיים (פארק אגויאס טורטס),ירידה לפארק זונה וולקניצה וחזרה לברצלונה דרך הקוסטה בראווה.
-
המלצה לטיולבפירנאים ובברצלונה הייתי לפני כמה שנים-היה מעולה.
נראה לי שאני אתכוונן על הדולומיטים עם גיחות לונציה ואולי לגרדה וקומו

תודה על העזרה.
-
המלצה לטיולבימים אלה אני מתכננן טיול בן 8-9 ימים.
ההתלבטות לא הייתה גדולה מדי,וההחלטה הייתה סלובקיה.
אפשר לשלב עם פראג וערים קסומןת בדרך לסלובקיה.
אפשר לנחות בקטוביץ פולין ולחלוף דרך קרקוב לסלובקיה.
אפשר לנחות ולשלב את בודפשט.
ממליץ לקרוא על סלובקיה.יש שם המון המון המון טבע ונוף.
-
המלצה לטיולשמעתי לאחרונה המלצות טובות על סלובקיה.
ניקח גם אותה בחשבון.
תודה ושבוע טוב.
-
המלצה לטיולבחרנו בוינה כ"עיר" ובסלובניה + פליטויצה (קרואטיה) ל"טבע".
נוסעים בקרוב.
-
המלצה לטיולעמק אאוסטה באיטליה או עמק הרון (קנטון ואליס) בשוויץ. אפשר לשלב את כל אחד מהאזורים עם מילאנו ואגם מג'ורה.
-
המלצה לטיולחזרתי לפני עשרה ימים מטיול של שבוע עם אבא ואח שלי באלפים הצרפתים ועמק אאוסטה-אזור מדהים וחבל שלא היה לנו עוד שבוע