Tv לגרים בתאילנד
-
גר באודון טאני היום אני רואה טלוויזיה ב MYTVIL מחובר בכבל HDMI למסך
האם יש איזה צלחת שאפשר לקנות פה ולראות טלוויזיה מהארץ ?
תודה
-
tv לגרים בתאילנדבעבר היתה צלחת לווין והיה ניתן לראות בשידור חי ערוץ 1 ו-2, הזיזו את הלווין לפני מספר שנים וכעט ניתן לראות רק דרך האינטרנט.
תנסה לברר דרך הפייסבוק, לא מיזמן ניתקלתי בפרסומת לצפייה בשידור חי דרך הפייסבוק. -
tv לגרים בתאילנדשלום לך
אני מגיע לאודון ל5 ימים עם חבר באמצע אוגוסט
אני מאוד אשמח אם תוכל מנסיונך להמליץ לי על דברים מעניינים לראות.
זאת הפעם השנייה שלי אבל הפעם הראשונה הייתה לפני 5 שנים והתניידנו בסופנטניות על אופנועים ככה שאני לא זוכר מסלולים או שמות של מקומות שהיינו.
אם תרצה לחלוק מנסיונך אני מאוד אשמח:}
-
RAGGAEאני רואה שעדיין לא קיבלתה תשובה,אז אני ירשום לך מה שאני יודע לבנתיים, באזור של העיר אין איזה אטרקציות מענינות במיוחד,מציע לך לקפוץ בשעה 4-5 אחרי הצהרים ל- Nongprajak , זה פארק נחמד ובשעות האלה עושים שם גם ארובי אז תוכל להכיר קצת בחורות(ויש בחורות יפות באודון תאני
)יש גם פארק מים נחמד די חדש,אבל זה מתאים יותר למשפחות עם ילדים,חוץ מזה אם תרצו לטייל ולראות קצת נופים אז תצטרכו להתרחק מהעיר כי זה לא איזה עיר יפה במיוחד,במרחק של 40-50 דקות נסיעה,יש שמורת טבע יפה שניקראת- PHU FOI LOM הכול מסביב הרים ואפשר לעשות אחלה טיול עם אופנועים מסביב,הבעיה שאתה מגיע בתקופה שיש הרבה גשמים ואני לא בטוח שהשמורה תיהיה פתוחה(ועל כל מיקרה אם יש גשמים חזקים זה מסוכן לנסוע שם עם אופנוע ועדיף שתעשו את זה עם רכב)יש עוד טיולים נחמדים שעשיתי לא רחוק משם רק שאני לא זוכר את השמות,אתה הייתה כבר שם אז אתה בטח יודע שיש גם קניון נחמד בעיר( Centara),יש גם חיי לילה לא רעים בכלל ואחלה אנשים,תעשו חיים 
-
תיקון קלהקניון ניקרא Central
-
RAGGAEקודם כל תודה:}
יש לך מושג מה השם של הפארק מים? דווקא יכולה להיות אופציה מעניינת.
אם תזכר בעוד דברים באזור אשמח לדעת:}
אני בעיקר זוכר שהייתי בזמנו במפל מים שרק בו ביליתי יום וחצי..אבל אין שום סיכוי שבעולם שאני אזכור איך הגעתי אליו..
-
RAGGAEלגבי הפארק המים זה ניקרא playport -
http://www.playportudon.com/index.php ,לא ראיתי שם הרבה אנשים ללא ילדים(אני הייתי שם גם עם ילדים)אז תחשוב אם זה מתאים לך
,לגבי המפלים,רציתי לשים לך קישור של המקום אבל הקישור יוצא פה שגוי משום מה,תרשום Namtok Koy Nang Forest Park זה ממוקם בדרך לשמורה שאמרתי לך מקודם,אגב יש עוד פארק מים ששילבו אותו ביחד עם גן חיות נחמד אבל זה כבר שעה נסיעה מהעיר ולא יודע אם זה יתאים לך
-
RAGGAEהאמת שזה לא שזה לא המפל שהייתי בו אבל מה ששלחת נראה ששווה בו ביקור..זה במרחק 40 דקות נסיעה בערך מאודון?
לגבי הפארק מים זה באמת נראה מתאים יותר לילדים..חשבתי שזה יותר בכיוון של מימדיון ומגלשות למבוגרים:}
-
RAGGAEכן משהו כזה (לא זוכר בדיוק את הזמן המדויק)לגבי הפארק מים,המקום השני שדיברתי עליו כניראה יתאים לכם יותר,וגם הגן חיות שם נחמד(ממוקם על ההרים)-
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.596658347023136.10 73741895.345714048784235&type=3
זה נימצא בסביבות שעה נסיעה מאודון תאני(אולי קצת פחות)
-
RAGGAEנשמע מעניין מאוד:}
אתעניין בזה כשאגיע לשם..נקווה שהמונית לשם לא תהיה יקרה מידי:}
-
דבר איתייש עוד כמה מקומות סבבה באיזור כל מה שאתה צריך
083-5154942
גולן שליט
-
בכל מקרהתעיף מבט
-
tv לגרים בתאילנדhttp://www.hometheater.co.il/article04465.XBMC-%D7%94%D7%9E% D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9E%D7%9 0%D7%99-2014.html
הי תקרא קצת כל מה שצריך זה מחשב וקצת ידע טכני לך שלב אחרי שלב
תקבל גם ערוצים מישראל ועוד