בניית מסלול למזרח ארה"ב
-
לינה בניו יורקזקוקה להמלצה לגבי אזורים בניו יורק. האם המיקום של הדירה בקישור הוא אזור טוב ליציאה לטיולים??
https://www.airbnb.com/rooms/1628156?checkin=10%2F10%2F2014& amp;checkout=10%2F13%2F2014&guests=5&s=n3qD
-
לינה בניו יורקהרחוב (REMSEN) די ארוך ובמפה לא הבחנתי בתחנות מטרו די קרובות לרחוב, למרות שבאחת מחוות הדעת של אורחים כתוב שיש תחבורה טובה במרחק הליכה.
אוטובוסים כן "רצים" לאורך הרחוב.
חוות הדעת מצוינות, אבל תבררו כמה זמן ייקח לכם להגיע למנהטן בתחבורה ציבורית, כי רוב האטרקציות נמצאות במנהטן.
לגבי השכונה עצמה, אין לי דיעה וידיעה עליה, אבל ניו יורק בכלל היא עיר שקטה יחסית מבחינת פשיעה.
יש כרטיס שבועי לנסיעות חופשיות במטרו/אוטובוסים של העיר ב-30 דולר למבוגר.
-
לינה בניו יורקתודה רבה.
-
לינה בניו יורקשלום לכולם
מחפשת מלון בניו יורק במחיר סביר (200$) במרבית המלונות כאשר כתבתי 2 מבוגרים ו 3 ילדים לא נמצא מקום אך כאשר שיניתי ל 2 מבוגרים ו 2 ילדים -יש מקום. הילד השלישי שלנו הוא תינוק. האם להזמין מלון ולהתקשר אחר כך ולציין שאנחנו מביאים גם תינוק? ניסינו לחפש גם דירות אבל כיון שאין לי מושג מהם האזורים הטובים יותר אני לא רוצה לקחת סיכון....
האם יש כאן למשהו המלצה למלון במיקום יחסית טוב קרוב לתחבורה הציבורית ושיכול לאכלס משפחה וכמובן במחיר סביר?
-
לינה בניו יורק -
לינה בניו יורקהיי טובה
כל השבת ישבתי על השרשור ששלחת- תודה רבה.
לצערי במקומות שרציתי והמחיר היה סביר לא היה מקום במלון לתאריכים שלנו.
וייתר המלונות היו מאוד יקרים לנו 300-1000$ ללילה.
מבחינת מיקום אני הבנתי שמנהטן זה ההההמקום, ולכן המחירים שם מאוד יקרים.
מהם האזורים הטובים הנוספים שאפשר לשהות בהם?
-
לינה בניו יורקהיי
אולי תנסי לינות בדירות מחוץ לעיר אבל קרובות
בברוקלין -בקלינטון הילס - שדי קרובה לעיר הגדולה
וגם בקווינס -בלונג איילנד סיטי שצמודה למנהטן
ואלי יצטרפו עוד רעיונות של אחרים בהמשך
טובה
-
לונג איילנד סיטיהבנתי מגולשים בפורום שהאזור לא רע, צירפתי תמונה מגוגל מאפס עם בתי המלון הקרובים למטרו:
-
לונג איילנד סיטיתודה רבה. אני אשב מחר על המפה.