דיסנילנד או סיקס פלאג?
-
שלום,
אנחנו מגיעים ללוס אנגלס בחודש אוגוסט הקרוב.
יש לנו שתי בנות - 12 + 9.
הבנות מאוד אוהבות מתקני אקסטרים בלונה פארק.
נראה כאילו בפארק האדוונצ'ר של דיסני אין ממש מתקני אקסטרים ושרוב המתקנים הם די לקטנים.. אבל זה דיסני...
מצד שני יש את הסיקס פלאג, שהוא פארק לשעשועי אקסטרים.
האם יש פה מישהו שהיה עם ילדים בגילאים דומים בשני הפארקים ויכול להגיד היכן נהנו יותר? האם בסיקס פלאג יש מה לעשות חוץ מהמתקנים? האם המתקנים בדיסני מספקים את רעבונם של בני הנוער לאקסטרים?
תודה,
ירון
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?כשאתה כותב "הבנות מאוד אוהבות מתקני אקסטרים בלונה פארק" הכוונה בלונה פארק בארץ או בגדולים בחו"ל?
כי דיסני זה יותר אסטרים מהלונה פארק בתל אביב
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?תודה על התגובה.
הנסיון שלהן הוא עם לונה פארקים בישראל בלבד.
אבל הן מאוד אוהבות את כל המתקנים המפחידים.
השאלה שלי היא איך הפארק של סיקס פלאג לעומת הדיסנילנד כחוויה כוללת.
הן פוחדות (בעיקר הגדולה) שהדיסנילנד יהיה יותר לקטנים, ולא יענה על דרישות המתקנים.
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?לא הייתי אף פעם בסיקס פלגס.
בעיניי לדיסני לא הולכים בשביל המתקנים או בשביל האקסטרים, ובכלל להשוות את דיסני ללונהפארק עושה עוול לשני המקומות.
בעיניי דיסני זה חוויה רב חושית שהמתקנים זה רק חלק קטן ממנה. הדמויות, האוירה, המצעדים, ההופעות, האוכל, העיצוב - הכל בייחד חובר לחוויה מדהימה.
ובכל זאת לגבי המתקנים - יש בדיסני מתקנים יותר אקסטרימים ופחות. בכל מקרה הדגש הוא לא על האקסטרים. אם ניקח רכבת הרים לדוגמא, אז הדגש הוא לא על מספר הלופים אלא על הרקע והסיפור מסביב. הדוגמא הקלאסית היא big thunder שהיא רכבת הרים שהיא כביכול רכבת אמיתית על נופי המערב הפרוע. חוויה נחמדה ואם אני זוכר נכון נטולת לופים.
חשוב גם לזכור שככל שהמתקן יותר אקסטרים, סביר שיש לו יותר תור, ותור בדיסני יכול להגיע לשעה בקלות. נכון ששימוש נכון ב fast pass יכול לעזור מאד, ועדיין.
בכל מקרה - חפש בפארק את המתקנים עם יותר מגבלות (גובה וכו') - מן הסתם אלו מתקני האקסטרים. ואז חפש עליהם מידע. לרוב תוכל למצוא ביוטיוב קליפים רבים שצילמו מבקרים שמראים מה זה באמת.
כמובן - הכל לדעתי האישית, וכל אחד לוקח את החוויה למקום אחר.
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?שלום,
באופן חד משמעי - אם רוצים ממש אקסטרים אז סיקס פלאגס עונה על כל הציפיות. יש מתקנים שמתאימים לילדים בגילאים שלך ורק צריך לבדוק מגבלות גובה. אבל, וזה אבל גדול - אין מה להשוות בין סיקס פלאגס לדיסני. כמו שכתב אנשים טובים, דיסני הינו פארק חווייתי הרבה מעבר למתקנים שבו. לא הייתי בשום אופן מוותרת על הביקור בו, בטח ובטח אם זהו ביקורכם הראשון בו. בפארק עצמו יש הרבה מתקנים וגם ריידים לא רעים בכלל (שאין מה להשוות ביניהם ללונה פארק בישראל...).. הכי אידיאלי במסגרת הזמן והתקציב, לשלב בין שניהם. אם צריכים לבחור - לא הייתי מתלבטת בכלל: דיסני מבחינתנו מנצח ולו רק משום שחוויית הביקור בו היא באמת משהו מעולם האגדות. ושוב, זה לגמרי אינדיוידואלי...
הדר
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?אני הייתי בשניהם בכל הגילאים כמעט ואף פעם לא נמאס.
שניהם שונים - דיסני חויה מדהימה לכל גיל והסיקס פלאג הוא חתיכת פארק אקסטרים חוויתי בדרך אחרת
לדעתי - לא לוותר בשום אופן על שניהם גם אם זה אומר לצמצם במשהו אחר!
החוויות מדהימות!
(אני ממש מחזיקה את עצמי לא להגיד לך שגם יוניברסל סטודיו'ס הוא חובה...)
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?תודה רבה לכל המגיבים.
אכן דילמה לא פשוטה...
אבל צריך להשאיר משהו לפעם הבאה

מה שבטוח שבכל בחירה רק נרוויח...
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?אנחנו בדילמה דומה. עם שלושה בנים (13.5,8,6.5). שנה שעברו היינו בפארק אירופה בגרמניה ושם שני הגדולים עלו בעיקר על רכבות ההרים ועל כל מה שהם יכלו לעלות מבחינת הגובה וממש ממש נהנו לכן החלטנו ללכת על הסיקספלגס והיוניברסל ולוותר הפעם על דיסני. שלושה פארקים בשלושה או ארבעה ימים שנהיה באזור LA נראים לנו יותר מדי .. הייתם מעדיפים את הדיסני על פני היונברסל?
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?לא הייתי בסיקס פלאגס אבל כן הייתי בדיסנילנד. באופן חד משמעי- אין בדיסנילנד בכלל מתקני אקסטרים. כל ה׳קטע׳ בפארק הוא רק דיסני וכל המתקנים הם רק למי שממש בקטע, אבל לא אקסטרים.
-
יש את הספייס מאונטייןהספייס מאונטיין היא כן רכבת הרים אקסטרימית.
מעבר לזה באמת יש עוד רכבת הרים סטנדרטית ואת הספלאש מאונטיין שהוא אקסטרימי ל10 שניות ושאר הזמן רגוע (אם כי כיף)
-
דיסנילנד או סיקס פלאג?ביקרתי בדיסנילנד וסיקס פלאג.
שניהם נהדרים לבני הנוער, לי יש ילדה בת 13 שנהנתה מאוד בדיסנילנד.
אני חושבת שאין מה להשוות בינהם בדיסנילנד אטרקציות מדהימות ומתקנים מפחידים,מושקעים ומהנים.
חשוב לקחת בחשבון מזג אוויר באותה תקופה, לא כל השנה הדיסנילנד פתוח למיטב זכרוני ובנוסף לא כיף להתרוצץ ב30 מעלות או ב12 מעלות(קח לצומת ליבך)
תהנה !