ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שלום לכולם

פורום תאילנד
    7
    12
    2569
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • itzikbh667
      itzikbh667 נערך לאחרונה על ידי

מתכנן טיול לתאילנד לשבועיים וחצי בערך לזוג שפעם ראשונה בתאילנד התיכנון הוא בסוף ינואר נכון זה עוד ים זמן אבל אני רוצה להתעניין לעשות תכנית וכל מיני שאלות שיש לי...

אז מה אתם מציעים אשמח לשמוע כרגע יש לי שלד כללי של צאנג מאי טיול שלוש ימים אחרכך פוקט או קוסמוי להכניס שמה תקפיצה לפול מון ובסוף בנקוק...

איך הצורה הכי נכונה לעשות את זה ובאיזה סדר אולי

תודה מראש...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

להגיע לצ׳אנג מאי רק לשלושה ימים זה מעט, תקדישו לצפון כ-5 ימים חבל לשלם כסף על כרטיסי טיסה ולא להינות מהצפון, זה לא העיקר להגיע למקום לסמן V ולהמשיך ליעד הבא, החשוב הוא שתגיעו ליעד ותהנו ממנו. העיקר הוא איכות הטיול ולא כמות המקומות שתבקרו בהם.

לדעתי, תבקרו בצפון, בקוסמוי, קופנגאן בתקופת הפול מון רוב בתי המלון מחייבים במינימום שהייה של 5 לילות ובנגקוק.

• itzikbh667

שלום לכולם

אתה מתכוון 5 לילות בצפון שבתוכם 3 ימי הטיול?

ובקשר לפול מון רוב המלונות מחייבים מינימום של 5 לילות בקופאנגן?

• lotan.j
            lotan.j נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

שבועיים וחצי = 17 יום +- ?

תינחתו בבנגקוק ובאותו היום תטוסו לצ'אנג מאי תהיו שם שישה ימים. מצ'אנג מאי תטוסו לקוסמואי תעבירו שבוע בקוסמואי/ קופנגן ומשם חזרה לכמה ימים בבנגקוק והביתה.

כמו שכתבת, בפול מון יש מינימום 5 לילות שצריך לסגור במלונות. ממליץ לכם להזמין שם מלון מראש כי בתקופה של הפול מון הכל מתמלא מהר ויהיה לכם קשה למצוא מקום טוב. אתם תעבירו את רוב הזמן בקופנגן בגלל המינימום לילות שתעשו בגלל הפול מון.

תרדו מפוקט, שבועיים לא יספיקו לכם גם לצפון, גם לאיים וגם לפוקט. אם תרצו בכל זאת פוקט/ קופיפי, תרדו מהפול מון.

אופציה שניה זה לרדת מנושא הצפון ולהעביר את השבוע הראשון בפוקט/ קופיפי ומשם לטוס לאיים (או הפוך).

בכל מקרה, ,תכנס לאתר הזה ותבדוק מה התאריך של הפול מון ואם זה נופל בתקופה שאתם בקופנגן:

http://www.fullmoonpartykohphangan.com/schedule_dates/

יכול להיות מצב הפוך שבגלל הפול מון תתחילו באיים ומשם תעברו לצפון (למרות שלדעתי יותר כיף לסיים באיים).

לוטן

• itzikbh667

שלום לכולם

סגרתי בידיוק עכשיו מלון ליומיים בקופנגאן על התאריכים של הפול מון ככה שאני לא יתקע שמה יום אחרי אני על המעבורת לקוסמוי

המלון במרחק 10 דקות מהאד רין או איך שלא קוראים לזה החוף של הפול מון ובמרחק חצי שעה במעבורת לקוסמוי

עשיתי בסדר או שיהיה לי קרחנה כל זה?

כי אני לא רוצה לוותר על כלום

התוכנית היא כזאת

28.1 טיסה לבנקוק

29.1 הגעה לבנקוק קונקשן לצאנג מאי

לילה בגסט האוס של החברת טיולים

30.1-1.2 טיול

2.2 טיסה לקוסמוי מעבורת לקופנגאן

3.2 פול מון

4.2 מעבורת לקוסמוי

5.2 קוסמוי

6.2 קוסמוי

7.2 טיסה לפוקט

8.2 פוקט

9.2 פוקט

10.2 פוקט

11.2 פוקט

12.2 טיסה לבנקוק

13.2 בנקוק

14.2 בנקוק וטיסה בלילה לישראל

אפשר לשחק עם הימים בין פוקט לבנקוק וקוסמוי זה לא סגור...

מה דעתכם?

• nat34
                nat34 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

בעיני זה מסלול דחוס מדי במקומך הייתי הולך רק  על צד אחד של  האיים ומוסיף זמן לצפון,ואם אתה במיקרה הולך לעשות את הטיול של רד בריק/טאנה אז גם על זה הייתי מציע לך לוותר (אלה אם כן בא לך להרגיש בתאילנד כמו בארץ)לשיקולך :))

• kiimavia
                  kiimavia נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

ברוב המקומות, בתאריכים של הפול מון מחייבים מינימום 5 לילות במלונות.

גם לפי דעתי כדאי לך להתמקד בצד אחד של האיים (קוסמוי וקופנגן אם אתה לא רוצה לוותר על הפול מון), ולהוסיף עוד ימים לכל אחד מהאיים ואפילו לצפון.

• sharoncc
                    sharoncc נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

לדעתי בשביל טיול של שבועיים וחצי תיכננת יותר מידי מעברים ויותר מידי מקומות.

אתה רץ יותר מידי ממקום למקום וזה מבחינת תפשת מרובה לא תפסת. לקחת טיסה לקוסמוי וקופנגן ולשהות ב 2 האיים ביחד בקושי 4 ימים זה מעט מידי ומיותר. האי קופנגן לדעתי זה לא רק פולמון . החופים שם לדעתי הרבה יותר יפים לדעתי מהחופים של פוקט.והשילוב של חוף מקסים ביום ומסיבות בלילה זה האי שהכי נהניתי. המונח של להיתקע באי זה לא כל כך מתאים לשהות  באי הזה.רצוי שתבחר בקופנגן מקום לינה מפנק ומומלץ ולא לסגור במקום לינה הראשון שמאפשר לך לסגור לינה רק ל2 לילות. לדעתי תן לצפון 5 ימים לקופנגן 4-5 ימים כך גם לקוסמוי ותסיים בבנגקוק.

• itzikbh667

שלום לכולם

תראו אני מקבל את הטענה שזה צפוף מידי אוקי אבל אני פעם ראשונה נוסע לתאילנד אז מה לא לעשות תטיול בצפון? אולי לך זה כבר נראה לא משהו מרוב הפעמים שהיית בתאילנד...

אז מה אני יעשה בצפון ישרוף תימים עם עצמי מה שיבוא יבוא

ומה הכוונה להרגיש כמו בארץ כי יש הרבה ישראלים בטיולים האלה?

ובקשר ללוותר על משהו על מה עדיף פוקט או קוסמוי?

• nat34

שלום לכולם

לפי מה שאתה מתאר חוץ מהטיולים של רד בריק/טאנה אין מה לעשות בצפון,מה אתה חושב שכל שאר התיירים מכל העולם עושים  בצפון תאילנד?(הרי רק ישראלים עושים את הטיולים בחברות האלה)סוכנים מסוימים עשו שטיפת מוח לאנשים במשך השנים שזה שתי החברות היחידות בצפון,אז כניראה זה הרושם שרב האנשים מקבלים,בפועל יש חברות הרבה יותר איכותיות,ואתה יכול גם לעשות טיולי יום ,או שעוד אופציה זה לקחת מדריך/נהג צמוד ולבנות טיול גמיש על פי הרצונות שלך,ואז לא תצטרך לשבת צפוף בגיפ ישן,ולא תצטרך להיות תלוי בקצב של עוד 80 ישראלים קדחנים עם נהגים  סטלנים שישירו לך כל הדרך אל המעיין,אבל אם זה מושך אותכם תעשה את זה Smile,מבחינת המסלול באופן כללי כמו שכבר הצעתי לך מציע לך להתמקד רק בצד אחד של האיים ולהוסיף קצת זמן לצפון,לשיקולך

• nat34

תוספת

לא שמתי לב ששאלתה איזה צד של האיים עדיף,אז עדיף זה תלוי למי ותלוי למה שאתה מחפש,מבחינת מקומות בילוי ואוירה של אנשים אישית אני אוהב יותר את הצד של קוסמוי וקופנגן,ומבחינת יופי של חופים אני אוהב יותר את החופים באזור של קראבי(ואם תבחר רק את הצד של פוקט אז תוכל לשלב גם כמה ימים באזור של קראבי)בקופנגן יש גם חופים יפים מאוד(אם מתרחקים מהאזור של הדרין)דילמה לא קלה אה?Smile אבל איפה שלא תיהיו אני מאמין אתם תהנו רק מציע לכם להתרחק קצת מהחופים המרכזים ואז תכלו להנות גם מקצת שקט וגם מחופים יותר יפים(החופים המרכזים בדרך כלל הכי פחות יפים)תעשו חיים

• מאירקה23
                            מאירקה23 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם

רק תעדכן אותנו מתי אתה נוחת חזרה בנתב"ג , כדי שנחכה לך שם עם סיכת לוחם ....laugh

• 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון