קניית סמארטפונים בתאילנד
-
שלום,
רציתי לדעת האם אפשר לבנות על לקנות סמארטפון בתאילנד? שמעתי על הMBK וכאלה.. אבל מישהו יודע להגיד איך המחירים? ואיך אפשר לוודא מקוריות?
בעיקרון אני מתעניין בגלאקסי 5 וhtc one m8.
תודה!
-
קניית סמארטפונים בתאילנדבכל קניון, ישנם חנויות מורשות של חברת סמסונג, הכי בטוח לרכוש את המכשיר מאחת החנויות שלהם, כך תדע בוודאות שהמכשיר מקורי.
-
קניית סמארטפונים בתאילנדגם אייפונים?
-
קניית סמארטפונים בתאילנדומה בנוגע למחירים? יש מושג למישהו?
-
קניית סמארטפונים בתאילנדאיזה דגם אתה רוצה לקנות?
תרשום את הדגם ואני יברר לך מה המחיר.
-
קניית סמארטפונים בתאילנדדגם מקורי בעל אחריות יצרן בין לאומית, מחירו יהיה קרוב לזה שבארץ.
כדאי לקחת זאת בחשבון. -
קניית סמארטפונים בתאילנדגלקסי 5 מקורי= 22500 באט נכון ללפני חודש.
-
קניית סמארטפונים בתאילנדתקנה בדוכנים הפרש של 15-20 אחוז לעומת החנות של סמסונג המקורית .... ואפילו יותר אבל אין החזר מס , יותר זול מארץ , האם שווה ? כל אחד מזלו
-
קניית סמארטפונים בתאילנדבעיקרון אני מתעניין בגלאקסי 5 וhtc one m8. אבל אשמח לדעת גם לגבי נקסוס 5 למשל.
והאם כדאי לקנות בעיקר מבנגקוק או שיש מצב למצוא במקומות אחרים?
ומה העניין עם החזרי המס?
תודה רבה לכולם
-
קניית סמארטפונים בתאילנדלגבי נקסוס 5-קח בחשבון שלא נמכר בתאילנד הדגם 32 ג'יגה רק 16 ג'יגה וההפרש במחיר לא היה רחוק מישראל.מעודכן לאפריל 2014
-
קניית סמארטפונים בתאילנדתיזהר מחנות קליק-פון בהנהלה ישראלית(נתי סימוני) בבנקוק הוא עקץ אותי ומכר לי מכשיר פגום במחיר מלא.
-
קניית סמארטפונים בתאילנדבבנקוק הכי זול בדוכנים mbk יש עוד מקומות אבל שם הכי נגיש כדאי לקנות ביום הראשון ולשחק איתו קצת כך שאם יש בעיה תוכל לחזור
בחנויות מסודרות יש החזר מס של 7% , בדוכנים אין אבל המחיר נמוך כמעט פי שנים מהחנויות , תמיד בחנות של סמסונג בכל העולם המחיר יהיה מחיר ספר ....
לגבי מחירים תעשה באינטרנט סמסונג בנקוק ותראה מחיר
-
קניית סמארטפונים בתאילנדבחנויות המורשות המחירים כמעט זהים לאלו שבארץ.