ספטמבר - יעד מתאים במזרח
-
שלום חברים וחברות,
אני מתכוון לקחת חופש של כחודש מהעבודה בספטמבר. אילו יעדים במזרח מתאימים לחודש והזמן הקצר לטייל לבד.
חשבתי על טרק בנפאל או לטייל בצפון הודו או לחילופין תאילנד על מה אתם ממליצים?
אשמח גם לשמוע על מסלול שיספיק לחודש.
-
ספטמבר - יעד מתאים במזרחחודש ספטמבר מתאים לנפאל . אמנם זו תחילת העונה, אבל בשנה שעברה חודש ספטמבר היה יותר טוב מאוקטובר מבחינת מזג האויר . כמובן זה עניין גם של מזל .
בחודש אתה יכול לעשות את הטרק של האוורסט בייס קמפ או את סובב אנפורנה .
אלה שני הטרקים הפופולריים ביותר .
בספטמבר אפשר לטייל גם בתאילנד, מיאנמר, ויאטנם, קמבודיה ולאוס .
בכל אחת מהמדינות הנ"ל אפשר לטייל חודש וממש ממש להנות .
בקשר לצפון הודו אין לי מושג .
-
ספטמבר - יעד מתאים במזרחנפאל- כפי שכתבו כאן טראקים מצויינים
כל דרום מזרח אסיה תתאים- את תאילנד לא אהבתי- היתה לי מערבית מידיי. לאוס המקום הכי מיוחד מכל בחינה, בעיניי.
חודש בהודו- לדאק, לה- 10 ימים-14 יום. אפשרויות לטראקים מגוונים [נכתב פה לא מעט בחודש האחרון על טראקים באזור]
משם למנאלי והאזור וסיימת חודש.
אם תוריד כמה ימים מלדאק, אולי תוכל לסיים ברישיקש המדהימה
איפה שלא תהיה אתה תהנה

-
ספטמבר - יעד מתאים במזרחנפאל פתרון מעולה. במיוחד אם זה בעניין של טרקים.
נופש ומנוחה - עם קצת טיולים בקטנה - לחלוטין תאילנד!
-
ספטמבר - יעד מתאים במזרחאני לא יודע אם אני בקטע של טרקים כי אף פעם לא עשיתי
-
ספטמבר - יעד מתאים במזרחtravelfish
selectiveasia
-
כתב הגנה על תאילנדלמרות מה שנאמר כאן ואולי בגלל אותה סיבה.
נכון תאילנד היא המדינה המערבית ביותר בדרום מזרח אסיה ודווקא בגלל זה כדאי לשקול לטייל בה, בעיקר בגלל שזו הפעם הראשונה במזרח.
נכון שלאוס הרבה יותר ראשונית מתאילנד -בעיקר למי שטייל במסלול המקובל בתאילנד.
אבל לדעתי מי שנוסע בפעם הראשונה - עדיף תאילנד ועדיפות גדולה לצפון תאילנד.
ספטמבר תקופה מצויינת
-
כתב הגנה על תאילנדתודה לכולכם
-
כתב הגנה שני על תאילנדאני יודעת שמקובל לדבר על תאילנד כעל מדינה מערבית (או "הכי מערבית בסביבה"), אבל אני לא חושבת ככה. תאילנד מדינה מודרנית. אין ספק, אבל זה לא אומר בהכרח מערביות. בנקוק, שהיא עיר גדולה ומרתקת ועם תרבות אורבנית מרתקת, היא לא לונדון ולא פריז. היא עיר אסייתית גדולה ומודרנית. הנגיעות האמריקאיות/אירופאיות/ישראליות (כן, גם ישראליות) שבה, מתחלקות מבחינתי לשתיים. האחת, פנייה לתיירות בינלאומית והשנייה, השפעות של תרבויות זרות. מהבחינה הזו מסעדה תאילנדית שמגישה פיצה או המבורגר לא שונה ממסעדה ישראלית שמגישה נודלס או פאד תאי. וכמו שסניף של ג'ירף או הבית התאילנדי לא הופכים את תל אביב לעיר מזרחאסייתית, ככה סניף פיצה האט בבנקוק לא הופך אותה למערבית.
שורה תחתונה - אם אתה לא בעניין של טראקים, ותר על נפאל. אם אתה לא מחפש קיצוניות, ותר על צפון הודו. אם טיילת בעבר במדינות עולם שלישי, או שאתה לא נרתע מטיול בתנאים פשוטים לעתים, כל אחת ממדינות דרום מזרח אסיה תתאים. יש בהן הרבה מאד אפשרויות לטיולי הליכה בטבע שהם לא מאתגרים ברמה של טראק ממש.