שכחתי שקית במונית
-
עם תמונות מהקידזניה... יש אפשרות להציל אותן?

תודה מראש...
-
שכחתי שקית במוניתמעבר ללקוות שהוא יביא למלון את השקיות, האם מישהו יודע במקרה א בקידזניה מסכימים לשחזר תמונות, אם הם לא מוחקים אותן מיד?
-
שכחתי שקית במוניתקידזניה?
-
שכחתי שקית במוניתאכן

-
טוב, הלכתי לבכות. ככ עצוב לי
מילא ה-200 שח שהלכו על התמונות, אבל התמונות עצמן... 10 תמונות מזכרת גדולות של הפיצים מטיסים מטוס, מרפאים כלבים, שוטרים וכו הלכו לעזאזל... אני ממש מבואסת. טוב שצילמנו קצת גם בסלולרי, אבל מהקוקפיט, למשל, אין תמונות. לקח חשוב!!! ירדנו מהמונית באמצע מרוב ייאוש ועלינו לרכבת העילית, רק שמרוב שמיהרנו שכחתי לקחת את השקיות איתי. אולי יש בכל זאת לב לנהג והוא יביא לנו אותן למלון, הוא יודע איפה אנחנו. חבל שלא כתבתי את שמו, אולי היה ניתן לאתר אותו. טוב, אם למישהו היה רעיון בריק אשמח מאוד(!!!!!!!!!!!!!) לשמוע.
תודה!
-
על תיהי עצובה,תמיד יש תיקווה
יש כמה מספרים שאת יכולה להתקשר וינסו לאתר לך את השקית,תנסי את זה בתור התחלה- 1664* ,הם ישאל אותך כל מיני פרטים כמו צבע המונית ומאיפה אספו אותך ובאיזה שעה,אז תנסי לתת להם כמה שיותר פרטים, במידה והם לא ימצאו את השקית בשבילך אז תתקשרי למספר הזה- 1808* (את יכולה כבר מהתחלה להתקשר לשתהם ולבקש מכל אחד מהם עזרה) בהצלחה

-
יא תודה!!! מה הם המספרים האלו?
בקבלה של המלון אמרו לי שינסו לעזור לי, במקום שומרים את התמונות 4 ימים.
תודה רבה!
-
המספר הראשון מיועד במיוחד לאנשים שאיבדו משהו במונית(זה לא תחנת מוניות אבל הם יצרו קשר בשבילך איתם),המספר השני זה משהו דומה אבל מקור אחר(תנסי את שתהם),הכי טוב זה שתבקשי מהקבלה במלון שהיתקשרו אלהם ככה יהיה להם יותר קל לתקשר איתם,דרך אגב אישתי שחכה פעם את התיק במונית ובזכות זה שהיא התקשרה למספר הזה מצאו לה את התיק,מקווה שגם לך יהיה את אותו מזל:)בהצלחה
-
אני מודה לך מאוד!!! מקווה שתימצא האבדה, ואם לא אז שלפחות נשחזר אותה. הם שומרים 4 ימים.
בקבלה בערב יושב מישהו נהדר שממש רוצה לעזור. כשהראתי לו את המספרים הוא אמר שיתקשר וינסה לעזור.
אעדכן. ושוב- תודה רבה!
-
ולהבא טיפ קטן
כשנכנסים למונית צלמו את כרטיס העובד של הנהג או הבעלים של המונית
כך תוכלו לאתרו אם קורה משהו .
נכון שזה לא נעים להוציא אייפון ולצלם מול עיני הנהג אז מי שיושב מאחורה שיצלם .
-
רעיון טוב.
-
מה נסגר בסוף?הצליחו לעזור לך או לא?
-
מה נסגר בסוף?בינתיים עוד לא נימצאה האבדה, אבל נסענו לפרגון ושם הוציאו לי 6 תמונות ונתנו לי דיסק עם כל השאר
אמנם לא בחינם אבל לפחות חוייה מתקנת. ועשו לי הנחה ממש יפה!
תודה רבה על העזרה

-
מה נסגר בסוף?איזה יופי,שמח בשבילך

-
מה נסגר בסוף?תודה. האמת היא שאיך שנכנסנו לחדר באתי לעדכן, אבל ראיתי שהקדמת אותי

-
לאיזה גילאים מתאים קידזניה?שמח שהשגת קצת תמונות. האם ילדים שלא דוברים אנגלית יסתדרו?
תודה דורון