המלצה לטרק בסין
-
שלום, מתכננים לטוס לסין לשבועיים בחודשים ספטמבר אוקטובר. סוג הטיול הוא טרקים בדגש על נופים הרים כפרים וקבוצות אתניות מעניינות.
מתלבטים בין אזור יוניין לסצואן. באיזו אזור ניתן לחוות יותר מהחוויות שמעניינות אותנו
נשמח להמלצות לטיול העונה על הדרישות ובהתחשב שהוא שבועיים. תודה מראש. -
המלצה לטרק בסיןהטרק מאגם לוגו שביונאן לשמורת יאדינג שבסצ'ואן מתאים למה שאתם מחפשים - כפרים, כמה סוגי מיעוטים ונופים יפים. אבל משכו המינימלי שישה ימים, ויחד עם ההגעה לנקודת ההתחלה והחזרה מנקודת הסיום יתמלאו לכם כל השבועיים ואולי זה גבולי.
-
המלצה לטרק בסיןלמה שמעניין אתכם, מערב סיצ'ואן זה המקום.
לכמות הזמן שיש לכם, יונאן זה המקום.
ובפירוט יותר - סיצ'ואן, ובעיקר מערב סיצ'ואן והאזורים הטיבטיים שם מלאים בכפרים מעניינים, מסלולי הליכה יפים, תרבות, ונוף משגע. אבל, האזור הזה לא מאוד נגיש, זמנים שם הם המלצה בלבד, תחבורה סדירה זה משהו שפשוט לא קיים, ויהיה לכם קצת קשה לתכנן הכל במדוייק לפרק זמן קצר כזה.
יונאן אמנם קצת פחות אותנטית וקצת יותר מתויירת, אבל גם שם יש המון מה לראות, כפרים, תרבות, נופים וכל מה שאתם מחפשים. והעניין החשוב ביותר, הכל מאוד נגיש.
בשבועיים הייתי מתרכז באחד משני האזורים - האזור הצפון מערבי, אזור דאלי, ליג'יאנג, שנגרי-לה וכו', או האזור הדרומי יותר בשישואנגבנה. אפשר לנסות לשלב את שני האזורים, אבל זה עשוי להיות צפוף, לפחות לדעתי.
אופציה נוספת היא מחוז גוויז'ו. זה אזור באמת לא מתוייר, וזהו המחוז המכיל הכי הרבה קבוצות מיעוטים אתניות. יש המון כפרים, תרבות משגעת, וגם נופים יפים, וזו בהחלט חוויה אחרת.
אז אולי עשיתי לכם יותר בלאגן מסדר, אבל הנה השורה התחתונה - בשבועיים ותרו על סיצ'ואן ולכו על יונאן. ואם אתם נועזים באמת ורוצים חוויה יחידה במינה, לכו על גוויז'ו.
-
המלצה לטרק בסיןמחזק את מה שאורי כתב.
שימו לב שגם היה שרשור לפני כשבוע-שבועיים, שאלה דומה רק עם יותר זמן בסין. התקבלו הרבה תשובות כשכדאי לכם לקרוא (חפשו 'יונאן' או 'כפרים' כדי למצוא).
חשוב לדעת שבשבוע הראשון של אוקטובר יש חג לאומי וכדאי להתרחק מערים ומקומות תיירות אטרקטיביים ומפורסמים (טרק באזור כפרי פותר את הבעיה).
-
המלצה לטרק בסיןאורי שלום,
תודה על המידע
אני מבין שמערב סצ'ואן מתאים יותר להעדפות הטיול שלנו מבחינת נופים וקבוצות אתניות.
מצד שני הזמן לא יספיק לטיול באזור.
במידה ונוסיף כ 4-5 ימים כך שנהייה סה"כ 18 יום האם זה מספיק זמן לטיול באזור זה ?
תודה
-
המלצה לטרק בסין18 יום זה כבר יותר טוב. ועדיין, חשוב לזכור ולהבין, שבאזור הזה קשה להסתמך על תחבורה, וזמנים הם לא זמנים. זה אומר שאם יש טיסה, צריך לאפשר זמן מספק כאקסטרה, למקרה של עיכובים.
-
כאשר נגבש החלטה לגבי האזור נשמח לקבל המלצות על טרקים עפ"י נושאי העניין שלנו
תודה
-
המלצה לטרק בסיןאז כשתגבשו החלטה לגבי האזור אשמח לתת המלצה על טרקים עפ"י נושאי העניין שלכם
בבקשה

-
החלטנו לטייל באזור יונאן ולא לקחת סיכון לגבי לוחות הזמנים.
נשמח לקבל המלצות לטרקים או טיולים יומיים בהם נוכל לחוות נופים וקבוצות אתניות. אם ניתן לשלב לינה בבתי משפחות או GUEST HOUSE קטנים נשמח.
תודה
-
המלצה לטרק בסיןהיי ברק,
הנה שרשור שיעזור - מכיל הצעות לטיולים וטרקים באזור יונאן, בדגש על אזורי כפרים אתניים והומסטיי.
-
המלצה לטרק בסיןבאיזשהו אופן השתמע פה שאני מומחה לאזור. איני מומחה, סתם עוד מטייל, ויכול להמליץ מנסיוני הדל בלבד.
ראשית, הייתי מכניס כיעדים את דאלי וליג'יאנג. אלו אמנם שני יעדים מתויירים, אבל הם שווים בפני עצמם, ויש בסביבתם הרבה נקודות עניין. בדאלי, אפשר לטייל סביב האגם באופניים. אנחנו הגענו לכפרים מאוד נחמדים ויפים. במרחק נסיעה קצרה מליג'יאנג יש את הכפרים באישה, סוחה, ועוד כמה שהם מעניינים ליום טיול.
מלג'יאנג תוכלו גם לצאת למסלול הטייגר ליפינג גורג' (קניון הנמר המקפץ) - מסלול של יומיים עם נופים יפים.
כמו כן, הייתי ממשיך לשנגרי-לה, בעייני אחד המקומות היותר מעניינים באזור. פרט לעיר העתיקה היפה, יש את המנזר המדהים בקרבת העיר. בגזרת הנופים, אפשר לעשות יום טיול באופניים סביב האגם הסמוך לעיר, הנופים שם מאוד יפים.
משנגרילה, אם תתכננו את זמכנם הייטב, מולץ לנסוע לאזור דצ'ין ויובנג. זה ללא ספק ההיילייט של הטיול שלכם. זהו אזור כפרי, שלא רואה הרבה תיירים, ומוקף בנופים אדירים ביופיים. אם מתארגנים כמו שצריך עם הזמנים, ומחשבים טוב מה בדיוק רוצים לעשות באזור, אפשר לטטיל שם בכיף, להגיע לאזור המערבי הטיבטי, לראות נופים מטריפים, וגם לחזור בזמן מבלי לקחת יותר מדי סיכון עם הזמנים. האזור הזה הוא הכי קרוב באופיו שתמצאו לאזור שהמלצתי במערב סיצ'ואן, הוא קצת יותר נגיש, והתחבורה אליו יחסית אמינה (עם זאת יש לציין שחלק לא קטן מהדרך בכלל עושים ברגל).
זה נראה לי יכסה לכם 3 שבועות.
שאלות?
-
המלצה לטרק בסיןסוחה?
מקום יפהפה, שנראה כרפרודוקציה מלאכותית של ליז'יאנג.
מוכרות בחנויות תכשיטים מקישות על סדן קטן בכאילו מרקעות תכשיטים...תתרחק מהן והן חדלות.

-
המלצה לטרק בסיןאני דווקא ראיתי את ליג'יאנג כרפרודוקציה מלאכותית של סוחה.
אבל כל אחד ומה שהוא רואה

-
המלצה לטרק בסין

עכשיו שתיהן רפרודוקציות....
-
ולמה זה משנה כל כך?שני המקומות יפים מאוד ושווים ביקור, לפחות בעיניי. מה זה משנה באיזה שנה היופי הזה נוצר, או מה קדם למה?
-
המלצה לטרק בסיןשאלות נוספות יגיעו כנראה בהמשך.
בכל מקרה נתת לנו בסיס טוב לתכנון הטיול.
תודה
-
ולמה זה משנה כל כך?החתול צודק, זה ממש לא משנה. והוא גם צודק ששני המקומות יפים ושווים ביקור.
הכוונה שלי הייתה, שליג'יאנג קצת משוחזרת ומתויירת יתר על המידה, במיטב המסורת הסינית.
אבל, היא עדיין בהחלט שווה ביקור.