טיול משפחתי לקרפטים
-
שלום לכולכם
היינו כבר בטיול משפחתי בגרמניה(יער שחור), הולנד(כולה). קפריסין(כולה).
השנה עקב בעיית תקציב אנו שוקלים לטייל ברומניה. בקרפטים.
לינה בבראשוב ולשלב טיולי כוכב. (הילדים רוצים יותר אגם גרדה).
הילדים בני 13,14.
מה דעתכם? הילדים יכולים להנות בטיול כוכב במשך שבוע ברומניה?
מישהו יש מסלול כזה?
אשמח לשמוע דעתכם.
-
טיול משפחתי לקרפטיםממליץ לפצל לפחות ל 2 כוכבים לאזור בראשוב יספיקו 3 ימים למצות את רוב האטרקציות לילדים ומבוגרים
כוכב מבראשוב משמעותו הרבה מאוד קמ מיותרים
ברומניה הרבה מאוד אגמים,שברובם הם סכר\אגם מלאכותי
כין הגדולים סכר וידראו על ציר הטראנס פאגאראש,ואגם ביקאז,שבו יש גם אטרקציות מים,לא רחוק ממנו מעבר ביקאז והאגם האדום
-
טיול משפחתי לקרפטיםתודה רבה.
-
טיול משפחתי לקרפטיםבוקר טוב דורון,נמחקה לי תשובה מפורטת...
מסכימה בהחלט עם יהודה ,לפצל לינה או בכלל לעשות טיול מתגלגל יותר.
טיול עם ילדים מתבגרים,במקומות שהם אינם מכירים/שמעו..ופחות מעוניינים יכול להיות נפלא,ומצד שני גם נפילה.
טיילנו עם בן בוגר באיטליה גם באגם גרדה,טיילנו לבד ברומניה(פרק זמן ארוך יותר) בהמלצתי חברה טיילה שנה שעברה עם חברים ,6 מבוגרים+2 מתבגרים(14,16 בנים) ונהנו מאוד.גם שם הנערים כבר ראו לא מעט מקומות יפים ורומניה היתה עבורם, "מה זה??"
אתה יכול להתרשם מטיול של מיקי וטובה עם ילדים מתבגרים,יש בבלוגים טיולים נוספים מהם תוכל לגזור את המתאים.
אם אפשר,הייתי מוסיפה עוד כמה ימים כדי להגיע ללא ריצה למקומות יפים כמו האגם האדום,מכרה מלח,פארקים השונים...
החברה אהבו את הפארק גם האבות הצטרפו.
מהבלוגים באתר למטייל.גם טיול שלנו שם,ל14 יום.אולי תוכל לגזור ממנו את המתאים ובכול מקרה להנות מהתמונות.
אמה
*אם יוחלט על רומניה,עזרה תקבל ממטיילי רומניה....
-
טיול משפחתי לקרפטיםשלום דורון !
מבחינת מחיר ומזג האויר עדיפה לכם רומניה.
תמסור לילדים שלא ישתעממו ברומניה.
לא מציע לך לנסוע לפארק אבנטורה MAGURA שליד העיר BACAU ( עיר הולדתי ) אלה אם אתה נוסעה צפונה. מבראשוב לבאקאו 180 ק"מ וכ-4 שעות נסיעה. ככה זה כש מעתיקים לינק ולא יודעים היכן המקום.
במקום זה מציע 4 אטרקציות ממש ליד בראשוב :
- פארק פעילויות בעיירה BUSTENI במתחם ארמון CANTACUZINO כאן. גם אם לא תבקרו בארמון עצמו מומלץ מאוד לבקר בבית הקפה שבמקום.
- פארק החבלים אבנטורה בבראשוב כאן.
- פארק מים בבראשוב כאן .
- מוזאון של מיני-רכבות בתחנת הרכבת המלכותית שליד תחנת הרכבת בסיניה. בזמן שהילדים ישחקו תוכלו להתענג על קפה ועוגה בבית הקפה שבמקום ולהשגיח אליהם.
בנוסף כמובן טיולי טבע אם זה מעניין אותם.
-
טיול משפחתי לקרפטיםדורון הפארק שאמה התכוונה [וזה מהכרות איתה ובמקומות שטיילה] הוא פארק החבלים ליד בראשוב
תתייחס לטיולים של טובה ו REEF [מיקי] שאמה הוסיפה קישור אליהם לי קשה להמליץ כי אין לי ילדים בגילאים אלה
-
טיול משפחתי לקרפטיםיהודה צודק(תודה),חלק מאתרים שמורים לי בשפה הרוסית,לנוחיות...מזמן תכנון עם החברים.
אבל דווקא יצא לטובה,זה מראה שפארקים נוספים ומקומות בילוי יש באזורים נוספים.
ברומניה יש כמה וכמה מכרות מלח,פארקי מיים,אגמים,חוות דגים וחוות סוסים...
לכן באמת הפניתי לטיולים עם ילדים בוגרים,לבלוגים כדי לקרוא ולהחליט האם בכלל ,כמה זמן ובאיזה אזור.
המתבגרים של החברה,למשל אהבו מאוד את מצודת בראן(דרקולה) ואת חדר הפחד הקרוב אליה...אפילו נכנסו לזמן קצר למוזיאון הפתוח הקטן ע' המצודה בבראן.המחיר זול,אז ההורים ענו להם על הסקרנות...
יש כמה מוזיאונים פתוחים,אישית ביקרנו בזה של בוקרשט,הם ביקרו בסיביו.
דורון,כמו שאתה מבין אפשרויות רבות,רומניה זה לא רק טיול קלסי בדומה למאורגנים, ברשוב רבתי.
ואפשר בכלל לבלות בטן גב וקצת אקשן בחופי הים השחור.מיקי טייל שם בקייץ שעבר.
והאזור מפורסם עכשיו בווינט תיירות.