אינדונזיה- הגעה- עזרה דחופה!
-
שלום לכולם,
אני בטיול תרמילאים במזרח.
כרגע בהונג קונג למספר ימים קצר, אני מאוד מעוניין להגיע לאינדונזיה.
אציין ים כי יש בידי דרכון רומני (אירופאי) בנוסף לישראלי!
להונג קונג נכנסתי עם הדרכון הישראלי ורציתי לדעת איך זה מתנהל אם אני נכנס לאינדונזיה עם הדרכון הזר?
האם זה בעייתי שהוחתמתי בהונג קונג בדרכון הישראלי ואני רוצה להיכנס לאינדונזיה עם הדרכון הרומני?
אשמח לכל עזרה שהיא,
תודה!
אלמוג
-
אינדונזיה- הגעה- עזרה דחופה!השאלה איך טיילת עד עכשו ובאיזה דרכון השתמשת
אם רק בישראלי יכול להיות שיעשו לך בעיות ( לא שיעשו לך משהו, פשוט לא יתנו לך להכנס ויכריחו אותך לעלות לטיסה יוצאת, או פשוט החברת טיסה לא תיתן לך לעלות שזה בסבירות נמוכה יותר ) ויכול שלא יעשו בעיות וכן יתנו.
גם בדרכון הזר רשום היכן נולדת והיכן הוצא...
תלוי בפקיד ההגירה. אין חוקיות
אם אתה יודע שאתה מעוניין להכנס לארץ שאין לנו איתה יחסים דיפלומטים, אזי מומלץ מהרגע שאתה יוצא מישראל להשתמש בדרכון הזר
-
אינדונזיה- הגעה- עזרה דחופה!כשנכנסתי לשם עם דרכון גרמני לא היתה לי בעייה.
אפשר לראות בבירור שהוא הוצא בתל אביב.
בנחיתה קיבלתי ויזה ל-30 יום תמורת 25$.
יש צורך בכרטיס יציאה מאינדונזיה כדי שחברת התעופה תאפשר לך לעלות לטיסה וכדי שרשויות ההגירה יתנו לך להכנס, למרות שלא תמיד בודקים את זה
-
אינדונזיה- הגעה- עזרה דחופה!לא השתמשתי ברומני בכלל במזרח בינתיים.
אם נכנסתי להונג קונג עם הישראלי ומן הסתם שאכנס לאינדונזיה עם הרומני,
זה משנה עם איזה דרכון אני מזמין כרטיס טיסה?
כי הרי מן הסתם אצטרך לצאת עם הישראלי מהונג קונג..
למרות שהרגע חשבתי על פיתרון יצירתי:
אולי אסע למקאו ושם אחתים את הרומני בכניסה ויציאה ושוב בהונג קונג ואז זה יסתדר נראלי לא?!
-
אינדונזיה- הגעה- עזרה דחופה!את כרטיס הטיסה אתה קונה עם הדרכון הרומני. ביציאה מהונג קונג אתה חתים אתהישראלי. בנחיתה באינדונזיה מראה את הרומני. בעיקרון אין עם זה שום בעיה וזה מה שאני עשיתי בכל פעם שהייתי צריך להשתמש בדרכון הזר ומעולם לא היתה בעיה. לרוב מוחלט של האינדונזים, כולל פקידי הגירה אין בעיה עם ישראל וישראלים. פשוט אין יחסים דיפלומטיים. לאינדונזיה, להבגיל ממדינות איסלאם אחרות, אפשר להיכנס גם כישראלי רק שזה דורש קבוצה ובירוקרטיה. אגב, אינדונזיה אינה מגדירה עצמה מדינה מוסלמית, רק שרוב האזרחים, 90 אחוז הם מוסלמים.