מטען באיזי ג'ט
-
שלום,
מישהו אולי יודע מה גודל ומשקל המיזוודה שמותר לקחת בטיסה של איזי ג'ט?
הטיסה שלי היא ללונדון ( אני לא יודע אם זה קשור)
-
מטען באיזי ג'טחינם:
טרול איתך 50X40X20
או : 56X45X25 ואז אולי יגידו לך להעביר אותו לבטן המטוס
בתשלום:
מזוודה 20 ק"ג זו הבסיסית אתה יכול לשלם על מזוודה גדולה יותר
-
מטען באיזי ג'טתודה תום,
האם היציאה היא מאותו טרמינל ( 3), ופרוצדורת הצ'ק אין דומה לטיסה רגילה?
-
מטען באיזי ג'טלא, דלפקי הצ'ק-ין של easyjet הם בטרמינל 1 (הישן).
אחרי הפקדת המזוודות וקבלת כרטיס עליה למטוס עוברים באוטובוס לטרמינל 3 לרחבת הדיוטי-פרי
-
מטען באיזי ג'טכדאי לעשות צ׳ק אין אונליין כדי לזרז הליכים בטרמינל
באתר של איזיג׳ט יש מידע מפורט בעברית לגבי המטען
-
מטען באיזי ג'טבאתר של איזי ג'ט הם אומרים שניתן לעשות צ'ק אין חודש לפני הטיסה ,כך שיש לי עוד כמה זמן.
אתם יודעים כמה יעלה לי להוסיף מיזוודה של עד 20 קילו? לא ניראה לי ששני טרולים שנעלה איתנו יספיקו לנו.
-
מנצלת את השאלהכשאני מוסיפה מזוודה להזמנה, ההזמנה היא אוטומטית לשני הכיוונים, נכון? (ז"א שהתשלום של 40 דולר או מה שזה לא יהיה הוא למזוודה אחת הלוך ושוב ולא צריך לשלם פעמיים)
בוויז- אייר למשל אם זכור לי נכון הייתה עלות למזוודה לפי כיוון ובאיזי לא ראיתי אפשרות כזו, רק רוצה לוודא עקב פרנויה קלה שאצטרך לשלם את הכיוון הנוסף בשדה

-
מנצלת את השאלהעדי,באיזי ג'ט אם את מזמינה עדיין מהארץ,לפני הטיסה בהלוך,העלות נרשמת כפולה לשני היעדים הלוך/חוזר.
אם בא לכם להזמין מזוודה רק לחזור(קניות וכו'...) אפשר לעשות זאת לאחר נחיתה ביעד.אז המחיר יהיה מחצית,רק לחזור.
את הטרולי לא שוקלים, אך מודדים. טיפ שלמדתי מהפורום:
אפשר להכניס את מלוא הבגדים הכבדים והעבים לשקית וואקום,לשאוב אותה וכך לא לנפח את הטרול.
בחזור,בכול מלון,צימר,פנסיון יש שואב אבק.
בלונדון עשינו בדיוק כך,במיוחד עם הקניות החדשות.
אמה
-
מנצלת את השאלהתודה אמה, כשאת אומרת כפולה את מתכוונת שמראש ברירת המחדל היא לשני הכיוונים ורק הזמנה אחרי שעשיתי כיוון אחד תהיה חד-כיוונית? (מקווה שאני ברורה- אני מסתבכת עם הניסוחים משום מה
) -
מנצלת את השאלהשאלה נוספת בקשר למטען,
אם שילמתי עבור מיזוודה של 20 קילו , האם אני יכולה לצרף גם טרול או תיק על הגב לטיסה?
-
מנצלת את השאלהאין קשר בין הטרולי/תיק גב למזוודה לבטן המטוס, כלומר אם רכשת מזוודה, אותה תשלח בצ'ק אין ולמטוס תעלה עם הטרולי שעומד בהגבלות של הגודל.
רק לזכור פריט אחד בלבד בעליה למטוס.
יש החרגה ומותר למשל שקית דיוטי פרי עם מוצרים שקנית בדיוטי פרי, מותר מטריה אחת, מעיל ואולי עיתון או מגזין.
מעבר לכך כל תיק קטן או אפילו תיק של מצלמה עשויים להיחשב כפריט שני ואם לא תצליחו לדחוף אותו לטרולי תשלמו קנס.
-
מנצלת את השאלהריף, תודה רבה על המידע.
זו פעם ראשונה שאנחנו טסים באיזי ג'ט , עדיין לא החלטנו אם זה עדיף על טיסה רגילה.
הוספנו מיזוודה של 20 קילו בסכום של 72 דולר. ( חבר אמר שקנה לגרמניה ב50 דולר)
כנראה שהיעד משנה את המחיר.
לא הוספנו מקום ישיבה וקיבלנו מקומות צמודים לזוג חברים שטס איתנו.
ניסינו לחסוך בעלויות כשנחזור נהיה חכמים יותר ונדווח האם זה משתלם יותר, או שהפרוצדורה מייקרת בכל זאת.
-
מנצלת את השאלהאני רוצה גם לשאול....קראתי את כל התגובות ועניתם לי על המון שאלות אבל....נושא המזוודות עדיין לא ברור לי.....אם הוספתי תשלום על מזוודה של 20 ק"ג אז בנוסף גם אני וגם בן זוגי נוכל להעלות כל אחד תיק קטן למטוס נכון?!..
-
מנצלת את השאלהכן
-
מנצלת את השאלה