ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

השכרת רכב בפולין

פורום אירופה
    6
    13
    6123
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ענתנת
      ענתנת נערך לאחרונה על ידי

למישהו יש נסיון עם אחת החברות המקומיות בפולין? המלצות או דיס המלצות?

אני זוכרת שראיתי פה המלצה כלשהי בפורום אבל לא מצליחה למצוא ידיים ורגליים בחיפוש באתר.

אני מתכוונת לשכור בקראקוב, להחזיר בשדה התעופה בקאטוביץ.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אמה
        אמה נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפולין

ענת,החברים שלנו שכרו דרך אתר של וויז אייר מקטוביץ.הפלוס הגדול שאין חשש אם מאחרים ,הרכב ימתין בשדה.

החבר בירר מול החברה שאכן כך.למרות שהגיעו בזמן והכול היה בסדר.

אמה

• labell
          labell נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפולין

הי ענת, שבוע טוב.

מהנסיון שלי החברות המקומיות מחזיקות צי רכבים קצת ישן אבל עדיין ברמה טובה, מה שמוריד את המחירים יחסית לחברות בינלאומיות דוגמת אוויס הרץ וכו.

שכרתי 3 פעמים רכב בפולין מחברות מקומיות.

panek חברה מקומית טובה, קבלת הרכב היתה מהירה וללא בעיות, הרכב לא היה חדש אבל בהחלט עשה את העבודה.

express חברה טובה עם שירות טוב, מחירים קצת יותר יקרים אבל הרכבים חדישים ונוחים, אם יש נסיעה ארוכה בתוכנית, הייתי ממליץ עליהם למרות המחיר.

gt cars חברה מקומית חובבנית בהחלט, ברמת המחיר הם הכי זולים, אך אף פעם לא יהיה להם את הרכב שהזמנת, הרכבים ישנים, ותמיד ינסו לחייב עבור נזקים לרכב, המלצה שלי מנסיון לא להתקרב.

מקוה שעזרתי.

בהצלחה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
          • טרונזצו
            טרונזצו נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפולין

את express ואת panek אני לא מכיר אבל מ gt cars שכרתי כבר 5 פעמים בשנה האחרונה ובדר״כ 2 מכוניות כל פעם ותמיד קיבלנו מכוניות חדשות ואף פעם לא ניסו לחייב אותי על נזקים שלא עשיתי, ממליץ בחום!

• yairse
              yairse נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בקרקוב

אנחנו שכרנו מהרץ. לקחנו בקרקוב והחזרנו בש״ת בקטוביץ.

הרץ הייתה החברה היחידה שיש לה נציגות בישראל שלא חייבה ״קנס״ בגין החזרה ביעד שונה מהשכירות, ובסה״כ ההצעה הכי זולה שהשגתי, לרבות בדיקה באינטרנט (יש לי מועדון דיימונד שלהם, שמקנה הנחה קבועה, ובתשלום בכרטיס אשראי של חלק מהמועדונים מקבלים הנחה נוספת של 5%. שווה לבדוק זכאות לכך).

לא בדקתי בחברות מקומיות.

לא היה זול, אבל גם לא יקר במיוחד.

לקח המון זמן לקבל ולהחזיר את הרכב. בדקו את הרכב בשיא היסודיות וסימנו כל שריטונת הכי קטנה (אבל לא ניסו לחייב לשווא).

שימי לב שבכניסה לשדה בקטוביץ אין הכוונה או שילוט ל״החזרת רכב״. יש להכנס לשדה ולקחת כרטיס חניה. נציג של חברת ההשכרה ימתין לרוב ליד טרמינל A.

הרכב לא היה לגמרי חדש (20,000 ק״מ), ובמצב מצוין.

• ענתנת

נהייתי רק יותר מבולבלת..

קודם כל לאמה - אני לא שוכרת דרך וויזאייר כי אני לא רוצה רכב לכל המסלול. כרגע יש לי הזמנה ל-6 ימים אבל מתכוונת לבטל אותה כי החלטתי לקחת 3 לילות בקראקוב ואז זה באמת מיותר. אני רוצה רכב רק ל-3 ימים, לצאת מקראקוב לכיוון זאקופנה ולהחזיר אותו בשדה התעופה לטיסה.

הרכב המוזמן כרגע, זה שאבטל בכל מקרה, הוא מאקספרס דרך rentalcar. למעשה משתלם יותר לקחת ישירות מאקספרס (בהנחה שאפשר לסמוך עליהם ולא צריך גב למקרה בעיות), כי ב 20 זלוטי ליום אני מקבלת ביטול השתתפות עצמית כולל גניבה, ברנטלקארס זה לא כולל גניבה אם כי יש להם יתרונות אחרים.

באקספרס גם ההשתתפות העצמית נמוכה מאד בכל מקרה (500 זלוטי לרכב קטן), שזה עדיף אם לוקחים ביטוח שלא מכסה הכל.

אבל קראתי עליהם ברשת כמה ביקורות לא מחמיאות, בלשון המעטה, שהבהילו אותי. בגלל זה באתי לשאול.

נכון שאם לוקחים רק ל-3 ימים המחיר של הרץ וגם באדגט דרך רנטלקאר לא הרבה יותר גבוה. לא בדקתי עדיין דרך הסוכנויות שלהם בארץ . אבל בעניין הביטוח אקספרס מוזילים הכל משמעותית.

פאנק לא יצאה יותר זולה אז לא שקלתי אותה, אבל על gt cars בכלל לא שמעתי והנה כאן 2 חוות דעת הפוכות לגמרי. קשה קשה ...

בכל מקרה תודה לכל מי שתרם. אני עוד אעשה בירורים עם הסוכנויות הישראליות.

• ענתנת

שאלה למי שלקח רכב מ GT-Cars

אני רואה באתר שלהם שהשתתפות העצמית היא 350 אירו (לרכב קטן) ויש אפשרות להוסיף 10 אירו ליום לביטוח מלא.

האם הוספתם את הביטוח המלא? האם זה אומר שלא צריך להשאיר בכלל פיקדון? אם שילמתי במזומן ואין פקדון בעצם הם לא יכולים לעשות לי שום תרגילי "הנה שריטה שלא היתה" - זה נוח.

שלחתי גם שאלה אליהם במייל אבל אשמח לשמוע ממי שעבר מולם.

• norha1
                    norha1 נערך לאחרונה על ידי

השכרת רכב בפולין

מנסיון מר של השכרת רכב בפולין (שנתקע בדרך) השיקול פרט לעלות צריך להיות פריסת תחנות  השרות של החברה המשכירה.

אנחנו שכרנו "בנשיונל" והמתנו 6 שעות עד שהגיע רכב חלופי.

• ענתנת

השכרת רכב בפולין

נו וזו עוד חברה בינ"ל.. אז גם זה לא עוזר?

אנחנו לא עושים מסלול ארוך כל כך, הכי הרבה שנגיע זה זאקופנה שזה בערך שעתיים מקראקוב שם לכולם יש סניף (הרי אני רוצה לקחת משם), אבל כמובן הכל תלוי גם באיכות השירות, ללא ספק.

• טרונזצו

שלום ענת

אני תמיד מוסיף את הביטוח לביטול השתתפות עצמית במקרה של תאונה או נזק, זה אפשרי רק במכוניות קטנות אם תרצי רכב של 7 או 9 מקומות אין אופציה לבטל השתתפות עצמית במקרה של תאונה או נזק. 

גם כשמוסיפים את הביטול השתתפות עצמית עדיין צריך להשאיר פקדון (מזומן או בכרטיס אשראי) 

• ענתנת

הי טרונזצו ותודה על תגובתך. אני לוקחת אוטו קטן, אנחנו רק 2. האם אי פעם נתקלת במצב שחייבו אותך שלא בצדק? זה משהו שמטריד אצל חברות השכרה קטנות שאין גב כמו הסוכן הישראלי שעוזר במקרה בעיות (וזה מנסיון).

• טרונזצו

שלום ענת

מהנסיון שלי איתם וגם מהרבה חברים ששלחתי אליהם עוד לא נתקלתי במישהו שחייבו אותו.

אני לא יודע מה היה ל labell איתם אבל אף פעם לא הרגשתי שמנסים לחפש לחייב אותי. 

דבר נוסף ב gt cars אם את רוצה GPS לא צריך להוסיף בשבילו כסף ומקבלים אותו בחינם, המפות בGPS שלהם זה של חברת tomtom ומהניסיון שלי בפולין הם מדויקות ומעודכנות.  

• ענתנת

תודה רבה!
                              • 1 / 1
                              • פוסט ראשון
                                פוסט אחרון