אופניים בגני ורסאי
-
האם ניתן לרכב על אופניים בגני ורסאי ובגנים של מרי אנטואנט?
היכן ניתן לשכור אופניים שמתאימים גם לילדים?
תודה רבה
אחוה
-
וגם ארמון פונטבלו מול וראסאימי היה בארמון פונטבלו?
האם הוא יכול להוות תחליף לורסאי (בעיקר בגנים)?
האם אפשר לשכור אופניים בארמון?
תודה רבה על העזרה
אחוה
-
אופניים בגני ורסאי -
אופניים בגני ורסאישלום אחוה,
בעלי ואני היו בורסאי לפני חודשיים. שכרנו אופניים וטיילנו בגנים. כיף לא רגיל. שווה ומומלץ מאוד. השכרת האופניים היא בגנים. תעברו את הכניסה, תרדו במדרגות, לכו ישר ומצד ימין תראו מתחם גדול של דוכנים והשכרת אופניים. יש אופניים בגדלים שונים כך שתוכלו להתאים גם לילדים.
תהנו!!!
-
אופניים בגני ורסאיניתן לשכור אופניים בגנים של ארמון ורסאי (ליד התעלה הראשית, מצד ימין כשהארמון בגב שלכם).
היה אחלה, ואנחנו העדפנו לעשות זאת ביום שהארמון סגור למבקרים (נדמה לי יום שני), לא היה צפוף ונהנו מיום דיווש מקסים ופיקניק כיפי
-
אופניים בגני ורסאיתודה לכולם.
מכיוון שאנחנו לא מתכוונים להיכנס לתוך הארמון - הילדים כבר ביקרו בארמונות אין ספור והמחיר + התורים לא עושים לנו חשק.... הנסיעה ביום שני יכולה להיות נהדרת.
שירלי - לגבי פט טייר יש להם טיול במחיר של 85 יורו לאדם - זה מחיר מאוד גבוהה עבורינו.
אחרי שנים מספר בהם אנחנו מבלים במזרח הרחוק , המחירים שאני מוצאת לאטרקציות בצרפת מאוד גבוהים...
עכשיו אני מבינה ששלושה, ארבע אטרקציות יקרות עושים את ההבדל במחיר הכרטיס בין המזרח לארופה.
האם משהו היה בטירה בפונטבלו?
האם משהו היה בפארק פסטילנד בנורמנדי?
תודה רבה
אחוה
-
אופניים בגני ורסאיכדאי לשקול היטב הגעה לגני ורסאי עם ילדים . לעניות דעתי כמו שהסיור ערוך היום עדיף לא להגיע עצמאית עם ילדים מתחת לגילאי העשרה. המקום אכן מרשים ביותר אבל איננו נח לטיול. בני כמה הילדים? שלא בעונת התיירות המתנו שעות תחילה לרכישת כרטיסים (נניח שתרכשו מראש ותחסכו) ואח"כ בתור נוסף וארוך מאוד בחוץ לכניסה עצמה. בקיץ זה צריך להיות מאוד לא נעים. אנחנו הגענו בשעת השיא כנראה אבל שוב לחלוטין מחוץ לעונה ועדיין היה מאוד עמוס. הסיור עצמו מרשים לילדים בפן של לראות את הארמון ואת החדרים השונים, אך פחות יעניין באספקט של יצירות אמנות, שהן חלק ניכר מהסיור. לילד קטן זה עלול להיות ארוך ועמוס (גם עמוס בקהל המקום מלא ותתקשו לשמור על קשר עין עם ילד קטן צריך די ללכת יד ביד!)כדי להבין מה רואים תצטרכו להשתמש בסיור הקולי המודרך שהוא באנגלית ולא מתאים לילדים ואז לנסות לתרגם ולהסביר חלק. אין הסבר מספק בתצוגה עצמה. דווקא הארמונות הקטנים בגנים נעימים יותר לסיור. בקיץ הייתי מבררת היטב האם הגעה מוקדמת או מאוחרת יכולה לפתור את בעית התורים והצפיפות. הביאו אתכם אוכל ושתיה כל דבר לרכישה במקום עולה הון קטן ולא תמיד יש מקום רכישה זמין וקרוב. השירותים במקום במצב עגום עד מביש קצת קשה להאמין שזו אירופה וגם זה מקשה על ביקור עם ילדים. צריך להבין את גודל המקום זה כמו כפר קטן המילה גנים יכולה להטעות. הגנים גדולים והליכה עד המקום בו אפשר לשכור אפניים /סירות מהארמון תקח להערכתי למעלה מחצי שעה לכיוון בהליכה זריזה של מבוגר. יש מיני רכבת שמשלמים עליה בנפרד שעוצרת בתחנות שונות בגנים ולדעתי זה פתרון עדיף אם כבר מגיעים עם ילדים. עוד טיפ אם אתם מגיעים ברכבת רכשו כרטיסי הלוך וחזור על מנת לחסוך את התור בתחנת הרכבת לרכישת כרטיסי חזרה
-
מה לגבי שכירת אופניים כבר בתחנת הרכבת?האם משהו עשה את זה?
קלר, האם את ממליצה לבוא ביום שהארמון סגור לטיול רק בגנים?
תודה רבה
אחוה
-
מה לגבי שכירת אופניים כבר בתחנת הרכבת?אין לי מושג אם אפשר לטייל רק בגנים (מבלי לעמוד בתור בכניסה) . לכאורה הכניסה הראשונה היא משותפת. לכשעצמי לא הייתי נוסעת מפאריז עד וורסאי רק בשביל זה לא לבד ובטח שלא עם ילדים, אם כי אני לא הייתי במופע המזרקות.