האייפל בשיפוצים?
-
שלום,
מנסה (ללא הצלחה) להזמין כרטיסים לאייפל לתחילת אוגוסט.
ספרו לי שהאייפל בשיפוצים ולכן אי אפשר להזמין כרטיסים- אבל לא ראיתי התייחסות לכך באתר.
מישהו יודע? יכול לעזור?
אודה.
-
האייפל בשיפוצים?זו לא הסיבה , כנראה פשוט כבר אין כרטיסים מראש לתחילת אוגוסט, תצטרכו פשוט לעמוד בתור..

-
האייפל בשיפוצים?תודה על התגובה.
האם "פותחים" בכל פעם עוד כרטיסים?
-
האייפל בשיפוצים?האייפל בשיפוצים עוד משנה שעברה אבל כרטיסים לקיץ לא נשארו כבר בחודש אפריל, ממליץ לכם להקדים קום ולהגיע בשעה 8:30 למגדל אם ברצונכם לא לעמוד שעות בתור הארוך, גם בשעה זו אני לא מבטיח שלא יהיה תור אבל הרבה פחות מאשר תגיעו בשעה 10.
-
האייפל בשיפוצים?הייתי שם שבוע שעבר, אכן הוא בשיפוצים, תגיע ותעמוד בתור, כמו שנאמר פה, להגיע בבוקר או אחה"צ אם לא לחוץ לך לראות בחושך.
-
האייפל בשיפוצים?תודה לכולם על המענה.
מכיוון שאנחנו קבוצה די גדולה - האם אפשר לקנות כרטיסים- יום קודם?
האם יש סיכוי שעדיין "יפתחו" כרטיסים?
-
האייפל בשיפוצים?כנראה שכבר לא תוכלו לרכוש מראש אלא לעמוד בתור הארוך.
אנחנו ויתרנו וראינו את האייפל בשעות שונות רק מלמטה.
בחרנו לעשות את התצפית ממגדל מונפרנס
-
האייפל בשיפוצים?גם אני מצטרפת לשאלה-האם יתכן שגם לשבוע הראשון של אוקטובר אזלו כבר כרטיסים? או שעדיין לא מוכרים?
יפה,
למגדל מונפרנס אין בעיה לעלות לתצפית ולכן לא צריכים לקנות כרטיסים מראש. אני צודקת?
-
האייפל בשיפוצים?אנחנו לא קנינו מראש והיה תור קצר שהתקדם מהר מאד.
לגבי הרכישה לאוקטובר, כנראה עדין לא מוכרים, תבדקי מידי כמה ימים אם נפתח.
-
האייפל בשיפוצים?אם תחליטו שאתם רוצים לוותר גם התור שבמגדל המונפרנס, תוכלו להזמין כרטיסים מראש , לשנה מיום הנפקתם ותוכלו להגיע מתי שתרצו.
-
האייפל בשיפוצים?תודה רבה. מצאתי כבר איך לקנות כרטיסים וגם מצאתי קופונים של 10% הנחה
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלהאם יש הכוונה / שילוט למקום עלייה לבעלי כרטיסים שנרכשו מראש ולדלג על התור הארוך
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלחיובי, אך אם בכל ההמולה לא תמצא את הכניסה אז תמיד אפשר לשאול שם מישהו
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלהיכן? גם אני מחפשת כרטיסים והבנחה.
תודה
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלערב טוב !
קניתי לפני שבועיים באתר הרשמי , לאחר מעקב יום יומי, פתאום נפתחה מכירה למספר ימים בסוף יולי תחילת אוגוסט .
החכמה לבדוק כל יום אם נפתחה מכירה לתקופה הרלוונטית .
בהצלחה !
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלתודה.
במידה ואין מכירה, האם זה אומר שאין טעם להגיע משום שאין כרטיסים? אגב, הזכרת שהשתמשת בקופון הנחה- איזה?
תודה
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלאם אין מכירת כרטיסים לתאריכים שלכם, פשוט תוכלו להגיע ולעמוד בתור ארוך, לקנות כרטיסים ולעלות. כמו שכבר ציינו, כדאי להגיע ממש מוקדם בבוקר, יש צ׳אנס לעמוד בתור פחות ארוך.
לגבי קופון הנחה, כתבתי על מגדל מונפרנס. הקופון נמצא באתר הרשמי של מגדל מונפרנס
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלואם לא נמצאו הכרטיסים,בשני האתרים,או קיים צורך בעמידה ממושכת,ואין סבלנות או כח.מציע חלופה לא פחות נמוכה,ממגדל מונפארנאס,מעל 200 מטר,ממפלס הסיין,בתוספת כיפה מדהימה בגובה של כ - 80 מטר מהקרקע,והכוונה ל - כנסיית מונמרטאר,וכפר האומנים הסמוך.ניתן להסתובב בין הגלריות,וציירי הרחוב,לשבת בניחותא, על כוסית יין או כוס קפה,כשברקע מוסיקה צרפתית,כמו כן - ניתן לטייל בין פסלי האדם.בסביבה אתרים נוספים כמצויין בקישור.
http://www.sacre-coeur-montmartre.com/english/history-and-vi sit/article/architecture
ממליץ !!!.להגיע בשעות אחר הצהריים,לטויול וביקור בכנסייה ובסביבה,ותצפית יומית על פאריז.ביום בהיר
ניתן לצפות,עד טווח של כ - 50 ק"מ,במבט היקיפי.וכמובן תצפית על העיר עם רדת החשיכה,ואז מתבררות שתי האימרות במלוא עוצמתן.
1) פאריז עיר האורות.
2) פאריז עיר האוהבים.
בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלממליצה לנסות כל יום באתר-אולי תופתעו לטובה ויהיו פתאום כרטיסים.
בהצלחה
-
התור למי שקנה כרטיסים מראש באינטרנט למגדל איפלקניתי כרטיסים ואחרי שהדפסתי ראיתי שבשניהם כתוב שם שלי. האם זה בעייתי? או שלא מקפידים בכניסה. הכרטיס השני הוא למתבגר.