קופון הנחה 40% ללגולנד
-
שלום,
מצאתי קופון מצויין לרכישת כרטיסים מוזלים ללגולנד.
עלות כרטיס פתוח (מבוגר/ילד) - 25 יורו.
היתרון שניתן לממש אותו גם בעונת השיא באוגוסט.
יש לשם לב שתוקף ההצעה מסתיים היום, אך ייתכן שתהיה הצעה נוספת גם מחר (אני רכשתי בהצעה של אתמול)
בהצלחה!
-
קופון הנחה 40% ללגולנד --- רק היום!תודה רבה על השיתוף

-
קופון הנחה 40% ללגולנדולפארק המים בארדינג - גם ב 40%. ואת שניהם אני מתכנן.
אבל אני לא קונה מאתר בגרמנית שאני לא מבין את כל מה שכתוב.
-
קופון הנחה 40% ללגולנדשמוליקיפוד - איפה ראית את ההנחה לפארק המים בארדינג? נכנסתי לאתר הרשמי ולא ראיתי שום קופון

-
קופון הנחה 40% ללגולנדאפשר למצוא קישור כאן
-
קופון הנחה 40% ללגולנד -
קופון הנחה 40% ללגולנדטוב, עשיתי קצת שיעורי בית בנוגע ללגולנד (ממש כמו שהולנד הפתיעה בדקה ה-88, כך גם משפחתי הכריעה את הכף לטובת לגולנד ונגד ארדינג):
מי שלא יספיק את המבצע של היום, אולי לא יפסיד כל כך הרבה: במידה ואתם יכולים להתחייב על יום מסויים (וזה רלוונטי למשפחות כמונו שמטיילות באוסטריה, טסות דרך מינכן ולכן ממילא קשורות למועד הטיסה) - ההפרש בין המחיר הרגיל למשפחה בקניה מראש באינטרנט לבין רכישה עם הקופון הנוכחי די זניח.
דוגמא מספרית:
משפחה של 5, עם הקופון של היום תשלם 124.75 יורו
ועם רכישת כרטיס משפחתי של 5 באינטרנט תשלם 127.58 יורו.
פחות מ-3 יורו הפרש.
בהנחה שאופציית הקופון אכן מאפשרת בחירת יום (לא בדקתי כי זה בגרמנית), דרגת החופש הזו מתקזזת מול הצורך לקבל החלטה לסוע בוודאות ללגולנד כבר בשעה הקרובה...
לשיקולכם.
-
קופון הנחה 40% ללגולנדרכישת כרטיס ללגולנד (גם כרטיס משפחתי) באוגוסט יקרה יותר מביולי או בספטמבר. לדוגמא כרטיס משפחתי באוגוסט עולה 153 יורו במקום 127.
בקופון לא צריך לבחור תאריך. הכרטיס פתוח עד נובמבר.
ייתכן שהמבצע יתחדש גם מחר. שווה לבדוק בדף הבית של האתר בקישור הבא
-
קופון הנחה 40% ללגולנדאכן, בדקתי ליולי... לנוסעים באוגוסט הכף נוטה לכיוון הקופון, כמובן רק למי שבוודאות רוצה לבקר בלגולנד.
-
קופון הנחה 40% ללגולנדהמבצע התחדש גם היום. לדעתי שווה בדיקה למי שרואה את הפוסט הזה ומעוניין לנסות.
-
קופון הנחה 40% ללגולנדאפשר להסתכל על הקופונים על גבי מפה.
בהנחה שיודעים היכן זה ארדינג...
-
קופון הנחה 40% ללגולנדוואווו זה שווה !!!!!!!!!!!
איזה באסה שהזמנתי כרטיסים לפניי שלושה ימים...
מילא ששילמתי 10 יורו יותר אבל הכרטיסים שלנו תקפים רק ליום מסוים!
אז כל הכבוד על השיתוף ו...תהנו!
-
קופון הנחה 40% ללגולנד -
קופון הנחה 40% ללגולנדשתי המלצות לגבי כרטיסים מוזלים ללגולנד (נכון ללפני שנתיים, סביר להניח שגם השנה) :
1. אם מזמינים חומר מהאתר של העיירה גונצבורג, מקבלים מפה של לגולנד. בצד האחורי יש קופון הנחה של 25% למימוש עד 4 כרטיסים.
2. יש מגוון מבצעים על מוצרים בסופר שנותנים כניסה 1+1 ללגולנד. חפשו מבצעים של חברת merlin שבבעלותה פארק לגולנד כמו גם עוד פארקים. כרטיסי הכניסה 1+1 כוללים גם את לגולנד, וגם פארקים אחרים. כשאנחנו נסענו היה מבצע כזה על גבינות / בקבוקי שתיה / אריזות נייר טואלט.
צריך לחפש legoland 2 for 1
באנגליה יש הקיץ למשל מבצע על אריזות קלוגס. -
קופון הנחה 40% ללגולנדבינתיים הקופון תקף גם היום - אני השתמשתי בו

צריך לשים לב שבלגולנד רכישת כרטיסים בקופה בכניסה יקרה יותר באופן משמעותי מרכישתם מראש באינטרנט (חייבים להדפיס)*. כך שאם המבצעים השונים שרחל הזכירה של 1+1 מתייחסים לרכישת כרטיסים בקופה, אזי הם עשויים עדיין להיות משתלמים יותר מרכישה באינטרנט, אבל ההפרש כנראה לא היה גדול.
* ביולי ההפרש גדול יותר מאשר באוגוסט
-
קופון הנחה 40% ללגולנדתודה רבה על השיתוף, הזמנו ויצא משתלם באופן משמעותי (במידה וצריך יותר מחמישה כרטיסים).

-
קופון הנחה 40% ללגולנדהיי
הקופון עדיין ניתןן לרכישה. רק איך אני יודע שהוא תקף לאוגוסט ומאיזה גיל יש צורך בכרטיס?
תודה.
-
קופון הנחה 40% ללגולנדהיינו אתמול בלגולנד באדיבות הכרטיסים הללו!!! היה כיף אדיר!!! זה ללא ספק הדיל המשתלם ביותר. חזרנו ארצה לפני מספר שעות, בקרוב אצרף סיכום, אבל בינתיים בנוגע ללגולנד - רק אציין כי בנוסף לכרטיסים הללו יש לרכוש במקום גם כרטיס חניה בעלות של 6 יורו.
אנחנו לא ידענו, אז פשוט נכנסנו ישר עם הדפים שהדפסתי אחרי הרכישה באינטרנט לתוך הפארק דרך הקרוסלות בלי לעבור דרך הקופה. כשהגענו בסוף היום לשער היציאה מהחניה השומר שאל אותנו איפה כרטיס החניה? אופס. הוא אמר, אין בעיה, תשלמו לי כאן. אבל רק במזומן. אופס. סוף טיול, לא נשאר עלינו גרוש

. מה לעשות? הוא ראה אותנו במצוקתנו, ושחרר אותנו לחופשי
. אבל כמובן שהייתי מוותרת על אי-הנעימות ורוכשת כרטיס חניה מראש.