ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

התייעצות מסלול

פורום תאילנד
    5
    8
    1546
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Rotem3214723
      Rotem3214723 נערך לאחרונה על ידי

ראשית רציתי להגיד תודה לכל המגיבים והעוזרים. כבר שאלתי מספר שאלות ותמיד ענו לי בפירוט ובסבלנות.

לגבי המסלול, אני רכשתי לפני  חודשיים חבילה של טיסה ישירה+2 טיסות פנימיות של על אל. כיוון שזו פעם ראשונה שלי  ולבד! ולא כ"כ הכרתי/ידעתי, הסוכן של על-אל עזר לי וקבע לי את הטיסות הפנימיות. 

ע"פ הטיסות האלו, אני ביום חמישי (3.7) יוצאת מהארץ ומגיעה לקוסמויי למחרת. התכנון הוא לעבור לאחר מכן לפוקט וב-21 יש לי טיסה מפוקט לבנגקוק ואז החזרה לארץ ב-23 בלילה (12:00 של ה-24.7). 

קודם כל אני רוצה להאריך את הזמן השהייה בבנגקוק, יוצא שיש לי יומיים נטו ונראה לי שזה פשוט לא מספיק (אוהבת קניונים ושווקים). בנוסף שמעתי שבפוקט יש גשמים ואני לא רוצה להיתקע שבוע בחדר. 

אם אני מקדימה את הטיסה מפוקט לבנגקק זה קנס של 50 דולר (בהנחה שנותרו טיסות כי לפני האתר של בנגקוק אייר נותרו ממש מעט). 

אם מחליטה להישאר שבועיים וקצת באזור קוסמויי ולהחליף את הטיסה לקוסמויי-בנגקוק הקנס יהיה בגובה 140 דולר. 

* שאגב טיסה מקוסמויי לפוקט תעלה לי כמעט 100 דולר  (3100 באט), 

אופציה נוספת היא לקחת סיכון ולהאריך את טיסת אל-על חזרה לארץ ולהיות בבנגקוק עוד יומיים (עד ה-26.7) אבל זה בתנאי שנותרו מקומות על הטיסה. 

כולם אומרים לי לזרום ולראות מה אנשים שאני אתחבר אליהם שם יעשו, אבל פוחדת  שלא יישארו לי טיסות פנימיות בתאריכים שאני רוצה. או שאגיע לפוקט סתם ואסבול ממזג האוויר, ומצד שני יש לי לא מעט זמן וכן אשמח לראות "עוד" מקומות. 

תודה שוב על הסבלנות והעזרה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניסים
        ניסים נערך לאחרונה על ידי

התייעצות מסלול

זו בדיוק הסיבה לקחת אוטובוס/מעבורת  ולא לתכנן מראש טיסות.

אומנם מפסידים פה ושם חצי יום מעבר והנסיעה לא לא נוחה (אבל לא נורא) אבל הגמישות לעבור מתי שרוצים בספונטניות מהיום למחר זה יתרון שווה הכל.

• Rotem3214723

התייעצות מסלול

טעות של מתחילים, להבא בהחלט לא מתכוונן לסגור טיסות פנימיות מראש!

• המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
            המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

התייעצות מסלול

בכל מקרה, שינוי טיסה עולה לך כסף, הטיסה שלך בעוד מספר ימים ולכן גם דעתי היא כמו חברייך שתגיעי לקוסמוי ותחליטי על שינוי שתהיי שם במקום. יכול מאוד להיות, שעכשיו תחליטי על שינוי ושתגיעי לקוסמוי התכניות ישתנו.

במידה וטיסה אחת תהיה מלאה, יכול להיות מקום על הטיסה הבאה, רוב הסיכויים שלא תהיה לך בעיה למצוא מקום על הטיסה, את לבד וכרטיס אחד קל להשיג. 

שינוי טיסה מפוקט לבנגקוק, לא נראה לי שתהיה לך בעיה של שינוי ומקום על הטיסה. את יכולה להשאר בפוקט 4 ימים ולהזיז את הימים לטובת בנגקוק, אך תחכי אם השינוי ותחליטי על השינויים כשתהיי בתאילנד.

• 72amalia
              72amalia נערך לאחרונה על ידי

התייעצות מסלול

יש אנשים שאוהבים לתכנן ויש אנשים שאוהבים לזרום....

מהשאלות שלך לא נשמע לי שאת בדיוק מ"הזורמים" ונראה לי שתהייי רגועה יותר אם הדברים יהיו סגורים וברורים.

עזבי את כל מה שאחרים אומרים לך ומייעצים לך ..... עם מה את מרגישה הכי נוח? מה יגרום לך לא להיות בלחץ? כי להיות בלחץ בטיול אומר שלא תוכלי להנות מהטיול!!

אם את חושבת שלזרום ולראות מה יקרה ומה שיהיה יהיה לא ילחיץ אותך אז סבבה - לכי על זה.

אם לא אז תשני את התוכנית - הכי טוב היה אם היית יכולה לדחות את החזרה ארצה, זה יפתור לך את הבעיה ולא ייצור בדרך בעיות אחרות.

אני לא הייתי מוותרת על פוקט - יכול להיות שיהיה גשום וכול להיות שלא. גם כשגשום זה לא כמו בארץ - חם ויש גשם וזה יכול להיות ממש כייף וזה לא אומר שמרותקים לחדר

• thailand
                thailand נערך לאחרונה על ידי

התייעצות מסלול

הכי חשוב שתעשי מה שטוב לך , אני אישית לא אוהב לסגור דברים כאלה מראש.

• Rotem3214723

התייעצות מסלול

תודה! בהחלט לא מהזורמים Smile אבל החלטתי שהפעם בניגוד להרגליי אזרום, למרות שאני מודה שאהיה הרבה יותר רגועה אם הדברים יהיו ידועים מראש (זו אני!!) עוד עדין עם מלא התלבטויות אבל היום הטיסה ומקווה שהעיקר אהנה...

מאמינה שאם לא יהיו גשמים מטורפים בפוקט אגיע לשם למספר לילות, חבל לי לוותר פעם ראשונה שם וכן ארצה להיות בעוד אזורים. 

בכל מקרה תודה לכולם על העצות 

• thailand
                    thailand נערך לאחרונה על ידי

התייעצות מסלול

יאללה תעשי חיים Smile

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון