פארקים באורלנדו
-
קראתי המון על הפארקים.
נראה לי שהכי יתאים לנו MAGIC KINGDOM + DISNY'S ANIMAL
בנוסף AQUATICA+ SEA WORLD
יש לנו שישה ימים מלאים באורלנדו האם יש המלצות לפארקים נוספים?
גיל הילדים 12.5, 9.5, 2 אנחנו לא כל כך מתלהבים מכל הרכבות המהירות והמפחידות.
בדקתי בכמה אתרי אינטנט שמוכרים כרטיסים ובכלל לא מצאתי הבדלים משמעותיים בניהם. האם הפער הוא משמעותי בין אתרי האינטרנט לבין הוולמארט?
האם מומלץ לרכוש כרטיסים מראש באינטרנט או בעת ההגעה לאורלנדו?
תודה מראש על התשובות.
-
פארקים באורלנדותשימי לב שהשילובים שבחרת , יעלו לך המון כסף !
אם אתם מוכנים לוותר על סי וורלד, תוכלו לרכוש כרטיס משולב של 4 או 5 ימים של דיסני שכולל גם את פארקי המיים שלהם.
ותוכלו להוסיף את אפקוט
מחירים זולים - לדיסני אין הנחות. גם אם תקני בוולמרט ההפרשים הם זניחים (ועוד צריך להגיע במיוחד ).
לסי וורלד, צריך לעקוב אחר האתר שלהם , יש מידי פעם מבצעים שונים.
אתר שמרכז מבצעים mousesavers.com
-
פארקים באורלנדואם תלכו רק על ארבעת הפארקים של דיסני (מג'יק, אנימל, אפקוט והוליווד) + 2 פארקי המים שלהם אז כרטיס ל4-6 ימים עולה רק קצת יותר מאשר כרטיס ל-3 ימים.
-
פארקים באורלנדותודה על התגובות
יש לנו ניסיון עם פארק אירופה, הילדות לא כל כך חובבות רכבות אקסטרימיות. מה יש בפארק של הוליווד? מהם פארקי המים של דיסני? בכל מקרה אנחנו לקחנו בחשבון 4 פארקים כיון שאנחנו רוצים גם לנסוע יום אחד למרכז החלל ועוד יום אחד לטיול באיזור.
-
פארקים באורלנדואני לא יודע מה נחשב אצלך רכבת הרים אקסטרימית אבל הרכבות של דיסני ממש לא נחשבות אקסטרימיות.
הרכבות של six flags ואפילו של sea world הרבה יותר מפחידות
-
פארקים באורלנדותודה על ההתייחסות.
לאור המתקנים והעניין אנחנו נוותר על הפארקים של יוניברסל. (הבנות פחות התחברו לפארקים הללו מצפיה באתרי האינטרנט)
אנחנו רוצים לשלב בכל זאת את הסי וורלד.
מבדיקה באתר האינטרנט של דיסני ראיתי שהכרטיסים לארבעה ימים לא כוללים את פארקי המים של דיסני. לצורך הפארקים אנחנו צריכים לקנות חבילה נפרדת. האם לא עדיף לקנות כרטיסים ל 3 ימים לדיסני ובניפרד כרטיסים ל- סיי וורלד ולפארק המים?
מעוניינת לשמוע מכם המלצות- האם לרכוש כרטיסים באתרי האינטרנט השונים מראש או שעדיף להגיע לאורלנדו ולרכוש בוולמרט המקומי?
-
פארקים באורלנדוכשאני בדקתי התוספת לפארקי המים היתה 55$ לאדם לכל התקופה, זו גם התוספת היום? אם אני לא טועה זה קצת יותר יקר מאשר כרטיס כניסה חד פעמי לאקווטיקה.
אני חושב שכרטיס ל-4 ימים בדיסני+פארק מים וכרטיס לסי וורלד יעלו בערך כמו כרטיס ל-3 ימים בדיסני ויומיים בסי וורלד+אקווטיקה, אז תראו מה מהם נראה לכם יותר.
אני הייתי בblizzard beach ומאד נהנתי, אבל לא הייתי באקווטיקה אז אני לא יכול להשוות.
בהוליווד סטודיוס יש הכל מהכל, מרכבות אקסטרים ועד פינת משחקים שמדמה את הסרט "מותק הילדים התכווצו", דרך אחד הריידים הכי טובים באורלנדו, במיוחד לילדים אבל גם למבוגרים - toy story
את מוזמנת לקרוא את סיכום הטיול שלנו הודעות 27 ואילך (הוליווד סטודיוס בהודעה 44, אבל אני סוקר את כל הפארקים של דיסני)
-
פארקים באורלנדואמיר תודה. קראתי בשקיקה את המידע. אמנם יש לי בן קטן (גיל 2) אבל גם מתבגרת בת 13 כמעט ובאמצע יש בת 9.5 זה בהחלט יהיה מאתגר לענות לטעמו של כל אחד בריידים השונים בפארקים. האם ה- baby swap כלול במחיר הכרטיס או שעלינו לרכוש אותו בנפרד? לאיזה גלאים ניתן להשתמש בו? האם הפסט פאס כלול במחיר כרטיס הכניסה?
-
פארקים באורלנדובדיסני ה FAST PASS זה שירות בחינם. תקראו את הוראות השימוש איך לנצל אותו בצורה מיטבית.
ה BABY SWAP גם הוא שירות בחינם.
-
פארקים באורלנדושניהם כלולים. תקראי לגבי הfast pass כי אאל"ט צורת ההפעלה שלו השתנתה בשנה האחרונה והפכה להיות ממוכנת לחלוטין ללא ניירות
-
פארקים באורלנדולמרות שאולי מייקר לא הייתי מוותרת על עולם הים.
לגבי ממלכת החיות, צעיר הילדים יהנה, לא בטוחה לגבי היתר.
-
פארקים באורלנדולא מסכים לגבי אנימל קינגדום, יש שם ריידים טובים לכל הגילאים, במיוחד האוורסט שהוא אחד מהריידים הכי אקסטרימים באורלנדו, והספארי נהדר ומתאים לכל המשפחה
-
פארקים באורלנדותודה על המידע.
האם רצוי להזמין מראש כרטיסים או שניתן לקנות במקום?
העלו פה בפורום אתר שממנו ניתן להזמין כרטיסים והחבילה יוצאת זולה יחסית האם משהו הזמין בעבר מהאתר הזה?
http://www.orlandofuntickets.com/seaworld-and-aquatica-lengt h-of-stay-tickets/
-
פארקים באורלנדוהיי מירב
אני פריקית של דיסני - כך שדעתי משוחדת - אבל מכל מה ששמעתי, יוניברסל די מיותר, אלא אם כן הילדים שלך ספציפית נעולים על סרטים מסוימים. יש הרבה יתרונות לפארקים של דיסני והאטרקציות לא מפחידות כמעט בכלל.
לכן נוטה להמליץ להתמקד בפארקים של דיסני עצמו - ולא לפצל עלויות ומאמצים לפארקים נוספים (אולי למעט סיוורלד שהוא מאוד שונה). לדיסני יש גם פארקי מים ששמעתי עליהם טובות.
אפקוט כולל שני חלקים - העולמי, שבו ביתנים של כ-10 ארצות שונות, בכל ביתן יש מתקן די חביב, חנויות עם מוצרי מזון וכו' ומופעים רלבנטיים. יש חלק כללי יותר שבו כמה מתקנים 'גדולים' ומרשימים כמו soarin' וטסט טראק. לחלק העולמי אפשר לקחת דרכון ומחתימים מדריכים בכל ביתן, וגם יש הפעלה אינטרקטיבית חמודה של kim possible עם מכשירים שלוקחים משירות הלקוחות. בעיני זה פארק מיוחד וחמוד מאוד - ויש בו הרבה גיוון, המופעים מקסימים וכו' וכו'.
הוליווד סטודיוס מאוד מזכיר את יונברסל. יש שני מתקני אקסטרים - טאוור אוף טרור ורכבת הרים אחת, שניהם כייפים מאוד (לא מאוד מפחידים). השאר זה דברים יותר שקשורים בסרטים - מופעי אפקטים וכפילים כמו אינדיאנה ג'ונס, 'מאחורי הקלעים' של סרטים וכיוצב'. גם אותו מאוד אהבנו, אם כי את מופע הלילה (פנטזמיק) פחות.
בקיצור - אני הייתי נכנסת לאתרי דיסני (לא הרשמיים, האחרים) וקצת בוחנת את העניין יותר לעומק. לא הזכרתי בכלל את דאונטאון דיסני, את בתי המלון המיוחדים והמופעים שלהם וכו'.
לציין שבדיסני וורלד יש יתרון אדיר למגורים בשטחי דיסני - בניגוד לדיסני לנד - ויש מגוון הרבה יותר רחב של מלונות וחדרים בטווחי מחיר מגוונים. לגור בשטח דיסני נותן לך שימוש בכל אמצעי התחבורה של דיסני כולל שייט בלגונה, מונורייל וכאלה וגם שעת כניסה מוקדמת יותר לפארקים (כל יום זה פארק אחר אז צריך לתכנן).
בטוחה שתהנו!
-
פארקים באורלנדותודה "דורה מטיילת" אנחנו בהחלט החלטנו לסגור על דיסני בלבד.(לאור ההמלצות ומחירי החבילות) כיון ששכרנו וילה אנחנו לא זקוקים למלון,לכן רצינו לרכוש כרטיסים בנפרד. האם לרכוש כרטיסים מראש לדוגמא מהאתר שצרפתי קודם לכן או לקנות בוולמארט כמו שקראתי כאן בפורום שעושים לא מעט נוסעים?
אנחנו ניקח כרטיס של 3 ימים לפארקים וכרטיס משולב של סי וורלד עם פארק המים. זה יוצא יותר זול ומשתלם. יהיו לנו 6 ימים מלאים באורלנדו. אנחנו רוצים לנצל יום אחד גם לנסוע למרכז החלל כך שיהיו לנו ימים עמוסים ומלאים.
-
פארקים באורלנדו -
פארקים באורלנדולאמיר , תוכל לומר לי מה המחירים להצעה שלך לבן אדם
ואם יש ל חמישה ימים עם הפארקים של דיסני ויום אחד בפארק אחר
האם זה עדיין במחיר ללא הפרש גדול לעומת ה 6 ימים
-
פארקים באורלנדואני פשוט נכנס ל אתר ההזמנות הרשמי של דיסני ומביא את הנתונים משם.
תקציר-
מחיר למבוגר ל:
3 ימים - 274$
4 ימים - 294$
5 ימים - 304$
6 ימים - 314$
כל יום מעבר ליום רביעי זה תוספת של 10$ ליום למבוגר.
תוספת לפארקי המים - 60$ לאדם לכל התקופה
כמובן שאת היום האחד בפארק אחר תצטרכי לקנות בנפרד, דיסני ממש לא מעודדים שילובים עם פארקים של אחרים.
-
פארקים באורלנדוהאם לרכוש כרטיסים מראש לדוגמא מהאתר שצרפתי קודם לכן או לקנות בוולמארט ביום ההגעה כמו שקראתי כאן בפורום שעושים לא מעט נוסעים?
-
פארקים באורלנדוגם אנו טסים לאורלנדו בסוף הקיץ ,אקנה כרטיסים שם בגלל חשש במזג אוויר .
נקווה לטובה
חושב שאקנה בקופות עם הנחה של 15 אחוז(בגלל נכות) או בחב"ד אורלנדו אם יסכימו לשריין לי ללא התחייבות ...