יוסמיטי בקיץ
-
באוגוסט אנו מטיילים במשך 3 שבועות בקליפורניה (מסלול "מעגלי": לוס אנגלס,כביש 1,סן פרנסיסקו,יוסמיטי,סקויה,סן דייגו וחזרה בלוס אנגלס).
בשל החום הצפוי וויתרנו על לאס ווגאס, גרנד קניון והפארקים הסמוכים למרות שהזמן מאפשר זאת.
הקדשנו ליוסמטי 4 ימים ולסקויה יומיים. (אנחנו עם ילדים ועושים טיולים רגליים קצרים בתנאי שמזג האוויר לא חם מדי).
הוריי נמצאים כעת ביוסמטי וואלי ומדווחים על חום כבד וצפיפות של מטיילים והחליטו לקצר שם את שהייתם ולברוח לכיוון החוף.
אנחנו כעת מתלבטים מה לעשות. האם להישאר עם התכנון המקורי ולקוות למזג אוויר סביר או לתכנן פחות ימים באזור הפארקים?
האם עשינו נכון שוויתרנו על לאס ווגאס ומזרחה?
אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
יוסמיטי בקיץהאם נכון לוותר על וגאס? שאלה טעונה שתקבלי עליה תשובות לכאן ולכאן. מעטים אדישים לוגאס, יש שמתאהבים בעיר ויש שמתעבים. אני בקבוצה השנייה...
יוסמיטי בהחלט צפוף וחם בקיץ (לפחות באיזורים הנמוכים של העמק). האיזורים הגבוהים כמו טיוגה פאס אמורים להיות נעימים יותר. העונה האידיאלית לטיול ביוסמיטי היא מאי-יוני. אני חושבת שעדיין הצוקים והנופים מרשימים מאד, בכל עונה, ואם טבע מדבר אליכם, לדעתי לא כדאי לפספס לגמרי.
אם אתם מחפשים טבע יפהפה ומיוחד, קריר ולא צפוף - ממליצה בחום על פארק redwoods בצפון קליפורניה. אפשר לשלב עם ביקור בקרייטר לייק, פארק לאסן ולייק טאהו. איזורים קרירים וגבוהים ופחות צפופים מיוסמיטי (לפחות לאסן והרדוודס). זה road trip עתיר שעות כביש יחסית, שצריך בשבילו שבוע עד שבוע וחצי, אז צריך לראות איך לשלב את זה בתוך המסלול הכולל שלכם. זה בהחלט ידרוש שינוי פוקוס וויתור על דברים אחרים.
-
יוסמיטי בקיץענת, תודה על תגובתך. החלטנו לאמץ את הצעתך לגבי לייק טאהו שהוא היעד הקרוב ביותר ובכך לקצר שהותנו ביוסמטי. כל שאר היעדים הרחוקים יותר יחכו לנו לטיול הבא.
-
יוסמיטי בקיץלייק טאהו גבוה יותר מהעמק של יוסמיטי, ואמור להיות יותר קריר, אבל אני לא בטוחה שיהיה פחות צפוף. בכל מקרה, בהצלחה!